" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40985872 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Щодо виходу України з угод у рамках СНД Надрукувати Надіслати електронною поштою
usva-logo.jpgСтаном на початок 2022 року Україна є членом 81 міжнародної організації. У більшості — 69 організацій — Україна має статус повноправного члена. Цей статус дає країні право голосувати на засіданнях міжнародних організацій та брати участь у стратегічному плануванні, спільно розробляти міжнародні документи, імплементувати стандарти, розроблені в межах організації, тощо.
Детальніше...
 
Україні потрібно перейти на нову систему категоризації людей з інвалідністю - міністр Надрукувати Надіслати електронною поштою
08-01-00.jpgВ Україні потрібно запровадити нову систему категоризації людей з інвалідністю, конкретні потреби яких існуюча система обліку не враховує.
Детальніше...
 
З любов’ю — для ЗСУ Надрукувати Надіслати електронною поштою
07-03-00.jpgЗавдяки благодійності наших земляків з перших днів війни нескінченний потік допомоги постійно прямує у ті місця, де наші захисники дають гідну відсіч російському агресору, підтримують їх усіма можливими засобами.
Детальніше...
 
Мінветеранів запрошує до участі в «Іграх Нескорених»! Надрукувати Надіслати електронною поштою
07-02-00.jpgМіністерство у справах ветеранів України запрошує військовослужбовців і ветеранів війни до участі у Всеукраїнських змаганнях «Ігри нескорених»! Посильте національну збірну та представте Україну на Invictus Games у Дюссельдорфі!
Детальніше...
 
"Київська весна" Надрукувати Надіслати електронною поштою
07-01-00.jpg3-5 березня 2023 року в місті Київ відбувся ХІІІ відкритий традиційний турнір зі стрільби з лука "Київська весна" присвячей захисникам України.
Детальніше...
 
Будемо пам’ятати! Надрукувати Надіслати електронною поштою
28-01-00.jpgПравління Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) із сумом повідомляє про те, що 26 лютого 2023 р. після тривалої, важкої хвороби обірвалося життя відважного воїна, мужнього учасника бойових дій в Афганістані, особи з інвалідністю внаслідок війни, талановитого організатора, члена Правління УСВА, Почесного голови Полтавського обласного відділення Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), Лицаря ордену Богдана Хмельницького, кавалера орденів «За заслуги» 2 и 3 ст., ордену Червоної Зірки, колишнього начальника Полтавського міського управління міліції, ветерана МВС, полковника міліції, Валерія Олександровича Корчукова и висловлює щирі співчуття родині нашого бойового друга.
Детальніше...
 
Індексація пенсійних виплат Надрукувати Надіслати електронною поштою
mspu.pngУряд розширив індексацію: українці з найменшими пенсіями отримають збільшення доходів майже на 20%
Детальніше...
 
ТУРНІР ПАМ'ЯТІ ВИПУСКНИКА ЛІЦЕЮ Надрукувати Надіслати електронною поштою
27-02-00.jpg18 лютого в місті Кременець на Тернопільщині в приміщенні спортивного залу Волинського ліцею імені Нестора Літописця з ініціативи Кременецької районної Спілки ветеранів Афганістану пройшов традиційний щорічний XV турнір з волейболу, присвячений пам'яті випускника цього навчального закладу, воїна - афганця лейтенанта Віталія Осецького.
Детальніше...
 
Про основні засади державної ветеранської політики Надрукувати Надіслати електронною поштою
musvu.jpgМінветеранів створило робочу групу щодо розробки закону “Про основні засади державної ветеранської політики” та запрошує до участі експертів і науковців
Детальніше...
 
У Києві більш як 100 тисяч людей потребуватимуть реабілітації після війни - КМДА Надрукувати Надіслати електронною поштою
27-01-00.jpgУ Києві до 100 тис. військовослужбовців можуть потребувати реабілітації після поранення чи повернення з фронту, психологічної допомоги потребуватимуть і члени їх сімей.
Детальніше...
 
У ТЕРНОПОЛІ ВШАНУВАЛИ ВЕТЕРАНІВ - АФГАНЦІВ Надрукувати Надіслати електронною поштою
20-01-00.jpg15 лютого у Тернополі в парку Національного Відродження біля меморіального комплексу мужнім синам Тернопільщини, які загинули на війні в Афганістані, з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-ї річниці виведення військ з Афганістану, відбулася акція пам'яті "Ціна війни", ...
Детальніше...
 
Військово-патріотичний клуб «Школа мужності» Надрукувати Надіслати електронною поштою
14-01-00.jpgПатріотична робота Спілки ветеранів Афганістану Оболонського р-ну Клуб військово-патріотичного виховання «Школа мужності»
Детальніше...
 
Офіс Президента України Надрукувати Надіслати електронною поштою
gerb.pngЩороку 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, встановлений Указом Президента України від 11 лютого 2004 року № 180/2004.
Детальніше...
 
Міноборони удосконалить військово-лікарські комісії: п'ять напрямків Надрукувати Надіслати електронною поштою
09-01-00.jpgУряд обговорив плани щодо модернізації роботи військово-лікарських комісій
Детальніше...
 
КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МІСЬКА ЛІКАРНЯ №2" КРАМАТОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
gerb.pngУкраїнській спілці ветеранів Афганістану та
Релігійній громаді Воскресенського храму
пам’яті загиблим та ветеранам Афганістану
Детальніше...
 
У Києві відбувся круглий стіл, присвячений соціальному захисту під час війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
06-02-00.jpgУ Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся круглий стіл «Вдосконалення системи  соціальних послуг в Україні /  Соціальний захист в умовах воєнного стану».
Детальніше...
 
«День вшанування учасників бойових дій на території інших держав» Надрукувати Надіслати електронною поштою
06-01-00.jpgУ Бердичеві і надалі відзначатимуть день вшанування учасників бойових дій на території інших держав
Детальніше...
 
Про розгляд звернення УСВА щодо роз'яснення постанови КМУ № 1393 від 16.12.2022 Надрукувати Надіслати електронною поштою
musvu.jpgМіністерство у справах ветеранів України (далі – Мінветеранів) розглянуло лист Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) від 05.01.2023
Детальніше...
 
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! Надрукувати Надіслати електронною поштою
03-01-00.jpg18 січня 2023 року під Бахмутом в селищі Красна Гора при виконанні бойового завдання по захисту незалежності та суверенітету України  від осколкових поранень загинув наш бойовий побратим старший стрілець Кімпінський Володимир Петрович, 1969 року народження, уродженець с. Жабиня Зборівського громади Тернопільської області.
Детальніше...
 
Міністерство соціальної політики розповіло про електронний кабінет особи з інвалідністю Надрукувати Надіслати електронною поштою
01-01-00.jpgЕлектронний кабінет особи з інвалідністю — зручний сервіс, який дає можливість оперативно онлайн подавати пакет документів для безоплатного отримання допоміжних технічних та інших засобів реабілітації. Сервіс доступний на Порталі Централізованого банку даних осіб з інвалідністю.
Детальніше...
 
В Україні реформують процес проходження військово-лікарської комісії: що зміниться Надрукувати Надіслати електронною поштою
31-03-00.jpgУ військових закладах запровадять електронний документообіг, більшість процесів автоматизують, що знизить навантаження на поранених героїв.
Детальніше...
 
Вдови загиблих захисників мають право на знижку в 50% з оплати «комуналки» Надрукувати Надіслати електронною поштою
31-02-00.jpgВдови загиблих захисників України мають право на 50-відсоткову знижку з оплати комунальних послуг без урахування середньомісячного доходу.
Детальніше...
 
Проєкт «Шлях стійкості» Надрукувати Надіслати електронною поштою
31-01-00.jpgУряд Німеччини виділив 4,8 млн євро на підтримку ветеранів, членів їхніх родин та сімей полеглих Захисників
Детальніше...
 
Членам Правління УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-02-00.jpgУСВА у повній відповідності до Статуту брала активну участь у заходах міжнародних ветеранських об’єднань, зокрема у Всесвітньої федерації ветеранів (ВФВ), Координаційній раді ветеранів Комітету у справах воїнів- інтернаціоналістів держав – учасниць Співдружності (СНД), Міжнародного союзу «Бойове братство без кордонів». Це давало можливість використати цю міжнародну платформу і  доводити позицію України і інформацію про її успіхі у соціальних питаннях по захисту прав ветеранів.
Детальніше...
 
ТОО УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-01-00.jpgЗАЯВА
Тернопільської обласної організації
Української Спілки ветеранів Афганістану
Детальніше...
 
ТУРНІР ПАМ'ЯТІ ПОБРАТИМА Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-01-00.jpg15 січня в м. Заліщики на Тернопільщині завершився традиційний турнір з міні-футболу пам'яті полеглого в Афганістані Валерія Луб'янського. Мужній воїн загинув 31 серпня 1980 року, виконуючи бойове завдання.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > В кінець >>

Всього 157 - 182 з 6420

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.