" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41049325 Відвідувачів
Міністерство оборони
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
ТОО УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-01-00.jpgЗАЯВА
Тернопільської обласної організації
Української Спілки ветеранів Афганістану
Детальніше...
 
ТУРНІР ПАМ'ЯТІ ПОБРАТИМА Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-01-00.jpg15 січня в м. Заліщики на Тернопільщині завершився традиційний турнір з міні-футболу пам'яті полеглого в Афганістані Валерія Луб'янського. Мужній воїн загинув 31 серпня 1980 року, виконуючи бойове завдання.
Детальніше...
 
Надписи на стелах Надрукувати Надіслати електронною поштою
10-01-00.jpgСучасна Україна не має права забувати своїх ветеранів Афганістану. Багато з них не обирали свою долю, а були змушені йти за наказом. Їм довелося воювати в надзвичайно тяжких умовах, де все одно знаходилося місце для військового подвигу. Чимало тих, хто пройшов Афганську війну, згодом зробили неоціненний внесок у розбудову національних Збройних сил України. Брали участь у миротворчих операціях нашої держави в “гарячих точках” планети, а з 2014 року героїчно захищають Україну від збройної агресії росії.
Детальніше...
 
ПОСТАНОВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
06-02-00.pngПро реалізацію спільного з Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та Товариством Червоного Хреста України проекту щодо надання підтримки особам з інвалідністю внаслідок війни
Детальніше...
 
Лист Надрукувати Надіслати електронною поштою
06-01-00.jpg
Прем’єр - міністру України
Шмигалю Д.А.

 
Шановний Денисе Анатолійовичу!
Після ознайомлення з Постановою КМУ № 1393 від 16 грудня 2022 року у членів Правління Української Спілки ветеранів Афганістану виникли наступні питання:
Детальніше...
 
НАДІЙНИЙ ТИЛ - ЗАПОРУКА ПЕРЕМОГИ! Надрукувати Надіслати електронною поштою
04-01-00.jpgПеремога кується в тилу завдяки злагодженій роботі волонтерів і небайдужих людей. З ініціативи та допомоги волонтерського центру "Патріот" Тернопільської обласної організації УСВА 30-31 грудня волонтерська група з членом правління Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану Сергієм Ліпяніним перебувала на фронті з святковими подарунками для українських воїнів.
Детальніше...
 
Турнір з карате Надрукувати Надіслати електронною поштою
03-02-01.jpegУ спорткомплексі Луцького національного технічного університету, за ініціативою Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану, відбувся турнір з карате, присвячений пам’яті загиблих воїнів-волинян у російсько-українській війні.
Детальніше...
 
ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ПОБРАТИМІВ Надрукувати Надіслати електронною поштою
03-01-00.jpg25 грудня у Тернополі в парку Національного Відродження біля пам'ятника полеглим землякам на війні в Афганістані з ініціативи Тернопільської обласної організації УСВА проведено акцію пам'яті "Ми пам'ятаємо полеглих побратимів"...
Детальніше...
 
Уряд ухвалив Програму медичних гарантій на 2023 рік Надрукувати Надіслати електронною поштою
31-02-00.jpeg
Кабінет Міністрів ухвалив порядок реалізації Програми медичних гарантій на 2023 рік, яка буде інтегрована у воєнні реалії та більше фокусуватиметься на потребах пацієнтів, викликаних війною.
Детальніше...
 
зустріч Надрукувати Надіслати електронною поштою
31-01-00.jpg
29 грудня 2022 року у приміщенні культурного Центру України в Ізраїлі відбулася зустріч співробітників Посольства України з ветеранами війни в Афганістані,  вихідцями з України.  Ветерани висловили свою підтримку українському народові у боротьбі з російською агресією.
Детальніше...
 
З ВОЛИНІ ВІДПРАВИЛИ ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ НА ХЕРСОНЩИНУ Надрукувати Надіслати електронною поштою
29-01-00.jpeg
Допомогу спорядили завдяки взаємодії голови Волиньради Григорія Недопада та керівника благодійного фонду «Софія» Ярослава Костюка за організаційної підтримки обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів.
Детальніше...
 
Зустрічаючи Новий 2023 рік Надрукувати Надіслати електронною поштою

Шановні громадяни України!
Шановні бойові побратими!

28-01-00.jpg

ЗУСТРІЧАЮЧИ 2022 рік, ми всі сподівалися і бажали один одному миру і спокою, щастя і розквіту в родині і в Державі...

Детальніше...
 
Вшанувати пам'ять загиблих Надрукувати Надіслати електронною поштою
26-01-08.jpg43 роки тому, у далекому 1979 році, розпочалась війна колишнього Радянського Союзу в Афганістані. Члени сімей загиблих воїнів, бойові побратими на чолі з головою Української спілки ветеранів Афганістану, Героєм України, Сергієм Червонопиським та головою Київської міської спілки ветеранів Афганістану, кавалером ордена «За заслуги» Миколою Гончаренком прийшли вшанувати пам'ять загиблих.
Детальніше...
 
Турбота про рідних наших побратимів Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-01-00.jpgУ Калуші представники об’єднання ветеранів Афганістану відвідали родини загиблих воїнів-«афганців»
Детальніше...
 
Змагання Надрукувати Надіслати електронною поштою
09-01-00.jpgЗа сприяння Шепетівської спілки ветеранів  Афганістану у відокремленому структурному підрозділу «Шепетівський фаховий коледж закладу вищої освіти «Подільський державний університет» були проведені змагання серед здобувачів освіти з кульової стрільби, присвячені Дню Збройних Сил України.
Детальніше...
 
І я між вами, друзі – побратими Надрукувати Надіслати електронною поштою
05-01-00.jpgВ Чернігівській міській організації УСВА (воїнів - інтернаціоналістів) одного листопадного дня зібралися друзі, щоб вшанувати пам’ять Олександри Миколаївни Старикової, яка у 1986-1989 р. працювала сестрою-господаркою у Кундузькому медсанбаті.
Детальніше...
 
Подяка Надрукувати Надіслати електронною поштою
01-03-00.jpgЩира подяка та низький уклін Київській областній організації ветеранів Афганістану УСВА на чолі з Александр Янковский  за отриману сьогодні велику гуманітарну допомогу нашим сім‘ям та вдовам в Херсоні, яку Олександр з іншими керівниками сам привіз.
Детальніше...
 
Волинь допомогає передовій Надрукувати Надіслати електронною поштою
01-02-00.jpgВ черговий раз волонтери разом з головою Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Григорієм Павловичем повернулись з передових позицій херсонського напрямку. Нашим воїнам була доставлена необхідна допомога.
Детальніше...
 
Гостям завжди раді Надрукувати Надіслати електронною поштою
01-01-00.jpgКілька днів тому мені зателефонував колишній вихованець Шепетівської спілки ветеранів Афганістану, мій земляк із села Городища Юрій Ткачук. Молодий чоловік нині воює на фронті. Він запропонував зустрітися, щоб передати подарунок з передової у музей Спілки.
Детальніше...
 
Мінцифри розповіло про нові сервіси для ветеранів і військових Надрукувати Надіслати електронною поштою
21-02-00.jpgМіністерство цифрової трансформації з нагоди Дня гідності та свободи запровадило низку нових послуг для постраждалих учасників протестів на Майдані, українських військових, ветеранів і членів їхніх родин. Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.
Детальніше...
 
Шановні ветерани Надрукувати Надіслати електронною поштою
21-01-00.jpgВід всіх Вас хочеться подякувати УСВА України на чолі з Сергієм Червонопиським, Чернівецькій обласній організації ветеранів Афганістану (Георгію Козьмі), владі міста Чернівці за надану першу гуманітарну допомогу та медикаменти Херсонській обласній організації УСВА. Щира Вам подяка.
Детальніше...
 
ДЕНЬ ЧЕРВОНИХ МАКІВ Надрукувати Надіслати електронною поштою
14-02-00.jpg11.11.2022 р. у Києві відбулась церемонія вшанування полеглих воїнів та покладання квітів у парку Вічної Слави за участі представників Міністерства оборони України, Генерального штабу ЗС України, іноземних посольств.
Детальніше...
 
Пенсія для учасників бойових дій: вік, розмір та оформлення Надрукувати Надіслати електронною поштою
14-01-00.jpgУ 2022 році право вийти на пенсію в Україні у 60 років мають люди, у яких страховий стаж становить не менше 29 років.
Детальніше...
 
АФГАНІСТАН. ПАМ'ЯТЬ УКРАЇНИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
31-01-00.jpgВідбулася зустріч голови Української Спілки ветеранів Афганістану Сергія Червонописького та членів Правління УСВА з Апостольським нунцієм, Послом Святого Престолу в Україні, монсеньйором Вісвальдасом Кулбокасом.
Детальніше...
 
«ОЧІ» ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ НА ФРОНТІ Надрукувати Надіслати електронною поштою
29-01-00.jpg
У попередніх числах газети ми писали про збір коштів на придбання для військових спецпідрозділу ЗСУ квадрокоптера. Цю акцію ініціювала Шепетівська спілка ветеранів Афганістану. І от днями це сталося: дрон придбано за кошти благодійних пожертв.
Детальніше...
 
Свята ікона вмч. Анастасії Узорішительки Надрукувати Надіслати електронною поштою

26-01-00.jpg30 жовтня, стараннями Київської родини, до Воскресенського храму пам'яті загиблим та ветеранам Афганістану, вул. Лаврська 17, для молитовного зберігання та шанування буде передана свята ікона вмч. Анастасії Узорішительки.

30 жовтня богослужіння, яке очолить ректор Київської духовної академії архієпископ Сильвестр, розпочнеться о 9:00 год.

Молебень перед святою іконою вмч. Анастасії Узорішительки розпочнеться об 11:00.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > В кінець >>

Всього 183 - 208 з 6422

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.