" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41025148 Відвідувачів
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
ТУРНІР З ФУТЗАЛУ ПАМ'ЯТІ ПОЛЕГЛИХ ГЕРОЇВ Надрукувати Надіслати електронною поштою
05-01-00.jpg25 лютого у м. Кременець на Тернопільщині в спортивному комплексі Кременецької гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка в рамках відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-ї річниці виведення військ з Афганістану відбувся ІХ традиційний міжобласний турнір з футзалу пам'яті воїнів загиблих на війні в Афганістані у 1984 році Михайла і Валерія Циганюків та полеглих героїв російсько-української війни.
 
Детальніше...
 
СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ БОЙОВОМУ ПОБРАТИМУ Надрукувати Надіслати електронною поштою
04-01-00.jpg25 лютого внаслідок удару керованої авіабомби поблизу населеного пункту Залізне Донецької області загинув наш бойовий побратим, ветеран війни. В Афганістані, радіотелеграфіст 1 радіостанції взводу зв'язку 24 окремої механізованої бригади Збройних Сил України солдат ФІЗЬО МИХАЙЛО МИКОЛАЙОВИЧ, 05.03.1968 року народження, уродженець с. Жнибороди Бучацької громади Чортківського району Тернопільської області.
 
Детальніше...
 
ТУРНІР З ФУТЗАЛУ ПАМ'ЯТІ ПОЛЕГЛИХ ГЕРОЇВ Надрукувати Надіслати електронною поштою
28-02-02.jpg25 лютого у м. Кременець на Тернопільщині в спортивному комплексі Кременецької гуманітарно-педагогічної академії імені Тараса Шевченка в рамках відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-ї річниці виведення військ з Афганістану відбувся ІХ традиційний міжобласний турнір з футзалу пам'яті воїнів загиблих на війні в Афганістані у 1984 році Михайла і Валерія Циганюків та полеглих героїв російсько-української війни.
 
Детальніше...
 
Постанова від 23 лютого 2024 р. № 185 Надрукувати Надіслати електронною поштою
28-01-00.jpgПро індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2024 році
 
 
Детальніше...
 
У РОМЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЯХ ІНШИХ ДЕРЖАВ Надрукувати Надіслати електронною поштою
27-01-00.jpgЧас не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів і дочок України, долею одягнених у солдатські шинелі.
Детальніше...
 
У Ковелі відбувся турнір з футзалу приурочений пам’яті загиблих захисників України Надрукувати Надіслати електронною поштою
26-01-02.jpgУчора в КЗ КДЮСШ ім. Євгена Кондратовича відбувся турнір з футзалу серед дівчат 2013 р.н. та молодших. Його приурочили пам’яті загиблих захисників України. Повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.
Детальніше...
 
ТУРНІР ПАМ'ЯТІ МУЖНЬОГО ОФІЦЕРА Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-14-00.jpg17 лютого у місті Кременець на Тернопільщині з ініціативи Кременецької районної організації УСВА до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-ої річниці виведення військ з Афганістану  на базі спортивно-оздоровчого клубу "Лицар" Волинського ліцею імені Нестора Літописця відбувся традиційний 16-й турнір з волейболу пам'яті мужнього офіцера лейтенанта Віталія Осецького, який героїчно загинув в Афганістані 19 березня 1985 року при виконанні бойового завдання.
 
Детальніше...
 
Сьогодні вшановуємо воїнів-українців, які брали участь у бойових діях на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-13-00.jpgСьогодні, 15 лютого, ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Біля пам’ятного знаку зібралися учасники бойових дій, керівники громади, представники відділу РТЦК та СП, небайдужа громадськість.
Детальніше...
 
Нагороди афганцям: у місті відзначили воїнів-інтернаціоналістів, які стали на захист України Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-12-00.jpgСьогодні — 35-та річниця виведення військ з Афганістану. У Кривому Розі традиційно в цей день вшанували учасників бойових дій на території інших держав. Майже три тисячі криворізьких воїнів-інтернаціоналістів виконували свій військовий обов’язок більше ніж в двадцяти країнах світу.
Детальніше...
 
У місті над Лугою пом'янули загиблих військових (Фото) Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-11-00.jpgУ Володимирі, у Соборі Святого Юрія Переможця, відбулася панахида за загиблими та померлими учасниками бойових дій на території інших держав.
Детальніше...
 
Кодимщина вшанувала воїнів-афганців Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-10-00.jpg15 лютого Україна вшановує учасників бойових дій на території інших держав. Цього дня до відзначення історичної дати долучається й Кодимська громада.
Детальніше...
 
У Кропивницькому вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-09-00.jpgУ Кропивницькому покладанням квітів до пам’ятника "Воїнам-інтернаціоналістам всіх поколінь Кіровоградщини" ветерани бойових дій, військові та представники місцевої влади вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав. Промов ніхто не проголошував.
Детальніше...
 
В Вінницькій області відзначили воїнів-інтернаціоналістів, які сьогодні захищають Україну Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-08-00.jpgУкраїнці воювали у 16 інших країнах, виконували миротворчі місії. Проте найтривалішою та найкровопролитнішою стала війна в Афганістані. З тих часів минуло 35 років.
Детальніше...
 
У ДДУВС вшанували пам’ять воїнів-інтернаціоналістів Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-07-00.jpgІз цієї нагоди у ДДУВС пройшла зустріч з викладачами, які брали участь у бойових діях на територіях інших держав.
Детальніше...
 
На Рівненщині вшанували загиблих у локальних війнах земляків Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-06-00.jpgСьогодні в Україні вшановують учасників бойових дій на територіях інших держав та відзначають 35-ту річницю виведення військ з Афганістану. Саме цей день вважається завершенням війни, яка тривала майже десятиріччя.
Детальніше...
 
У Кролевці віддали шану воїнам-інтернаціоналістам Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-05-00.jpgСьогодні, 15 лютого, у сквері воїнів-афганців, хвилиною мовчання, покладанням квітів вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав.
Детальніше...
 
У Лозівській громаді вшанували пам’ять воїнів-інтернаціоналістів Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-04-00.jpg15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця пам’ятна дата, приурочена до роковин виведення радянських військ з Афганістану у 1989 році.
Детальніше...
 
У Сумах вшанували пам’ять воїнів-афганців Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-03-00.jpgСумські ветерани-афганці щороку збираються біля меморіалу загиблим воїнам в Афганістані для того, щоб вшанувати пам’ять побратимів.
Детальніше...
 
День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-02-00.jpgТрадиційно 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав, а цьогоріч — 35-а річниця виведення радянських військ з Афганістану.
Детальніше...
 
Не маємо права забути: у Луцьку вшанували пам'ять воїнів-афганців. Фото Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-01-00.jpgУ Луцьку відзначили річницю виведення військ з Афганістану та вшанували учасників бойових дій на території інших держав.
Детальніше...
 
Вшанування учасників бойових дій на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-13-01.jpg15 лютого 2024 року біля пам’ятника загиблих в Афганістані в м. Рівне зібралися декілька сотень людей і це не тільки учасники тих буремних подій, а й громадськість міста і влада Рівненської області і міста Рівне.
Детальніше...
 
Ратне відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-12-01.jpg15 лютого 2024 року, до відзначення пам’ятної дати і вшанування пам’яті учасників бойових дій покладанням квітів до пам’ятника воїнам-афганцям долучилися учасники бойових дій, представники Виконовчого комітету Ратнівської селищної ради, громадськість.
Детальніше...
 
У Менській громаді вшанували подвиг воїнів-афганців Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-11-00.jpgУ четвер, 15 лютого, в день 35-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан та з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, у Мені біля пам’ятного знака загиблим воїнам-афганцям відбувся мітинг.
Детальніше...
 
У Херсоні вшанували учасників бойових дій на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-10-00.jpgСьогодні в Україні – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Детальніше...
 
Вшанували учасників бойових дій на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-09-00.jpgЗ нагоди вшанування воїнів-інтернаціоналістів відбулося покладання квітів та мітинг-реквієм біля пам’ятника загиблим воїнам-афганцям в Рахові.
Детальніше...
 
У Хусті відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-08-00.jpgДень вшанування учасників бойових дій на території інших держав встановлений Указом Президента України в 2004 році та приурочений до завершення виведення військ колишнього СРСР з території Афганістану 15 лютого 1989 року.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > В кінець >>

Всього 27 - 52 з 6421

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.