" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41293692 Відвідувачів
Укрінформ
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Змагалися юні волейболісти з Волині Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscf5097.1.jpg У Згоранах на Волині пройшов щорічний турнір з волейболу, присвячений Дню пам’яті воїнів-«афганців».   
У змаганнях взяли участь юні волейболісти дитячо-юнацьких спортивних шкіл з Ковеля, Володимира-Волинського, Старої Вижви і Згоран.
Детальніше...
 
СЕРЦЕ ПАМ'ЯТЬ БЕРЕЖЕ Надрукувати Надіслати електронною поштою
uman2013.jpg День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-у річницю виведення військ з Афганістану у місті Умані (Черкаська область) розпочали в сквері «Молодіжний» мітингом пам'яті.
Детальніше...
 
Заслуженная награда Надрукувати Надіслати електронною поштою
elagin2013.jpg Херсонское информационное интернет-издание «Площадь свободы»  сообщает, что по случаю 24-й годовщины вывода советских войск из Афганистана  Президент Украины Виктор Янукович отметил ветеранов войны государственными наградами. Орденом Богдана Хмельницкого 3-й степени награжден и член Херсонской областной организации УСВА А. Н. Елагин, которому губернатор Херсонской области Н. М. Костяк вручил награду.
Детальніше...
 
Звитяжний курс флаг-штурмана Надрукувати Надіслати електронною поштою
Сьогодні військовий льотчик 1-го класу генерал-майор Сергій Кушнір є головним штурманом — начальником штурманського управління авіації Командування Повітряних Сил Збройних Сил України. А чверть століття тому 25-річний старший лейтенант знищував душманські каравани та прикривав вогнем із повітря сухопутні підрозділи радянських військ. На афганській війні льотчик виконав 265 бойових вильотів, провівши у пекельному небі Афганістану 165 годин.
Детальніше...
 
Открытие памятника воинам-интернационалистам в Ялте Надрукувати Надіслати електронною поштою
yalta2013_1.jpg В канун 24-й годовщины вывода войск из Афганистана в Ялтинском городском сквере торжественно открыт памятник воинам-интернационалистам, погибшим на этой войне. 
Детальніше...
 
Пам’яті воїнів-«афганців» Надрукувати Надіслати електронною поштою
voleybol2013.jpg В Івано-Франківській області Тисменицька районна організація УСВА спільно із районною радою фізкультурно-спортивного товариства «Колос» при підтримці Тисменицької райдержадміністрації та районної ради вже третій рік поспіль присвячують волейбольний турнір на честь загиблих в Афганістані.
Детальніше...
 
Відлуння зболених ран Надрукувати Надіслати електронною поштою
cimg0424.jpg У Золотоніській  центральній районній бібліотеці відбувся вечір-спогад «Афганістан – відлуння зболених  ран» для студентів місцевого технікуму ветеринарної медицини.
Детальніше...
 
Турнір з жиму лежачи у Луцьку Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_0775.jpg У місті Луцьку відбувся другий турнір з жиму лежачи на кубок військово-спортивного клубу «Тайфун» Волинської обласної організації УСВА, присвячений 24-й річниці виведення радянських військ з Афганістану.
Детальніше...
 
Прием воинов-интернационалистов Харькова в Генеральном консульстве Российской Федерации Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_3951.jpgВ Генеральном консульстве Российской Федерации в Харькове состоялась встреча активистов ветеранского движения с Генеральным консулом России С. А. Семеновым.
Детальніше...
 
Меморіал Ігоря Сущинського Надрукувати Надіслати електронною поштою
ezumpl7.jpg Цьогоріч єзупільчанинові Ігореві Сущинському виповнилося би 48 років, однак його пам’ятатимуть вічно 21-річним, адже в числі тисячі воїнів він  був направлений до Республіки Афганістан, де загинув четвертого лютого 1986 року, виконуючи інтернаціональний обов’язок. Посмертно нагороджений орденом Червоної Зірки. Невимовне горе пережила його родина та односельці, адже повернувся він до рідного села у цинковій труні. На знак шани та пам’яті про свого односельця тодішній селищний голова Василь Близнюк та вчитель фізичного виховання Мар’ян Недоступ зініціювали спортивний меморіал.
Детальніше...
 
Вшанування воїнів-інтернаціоналістів у Чернівецькій області Надрукувати Надіслати електронною поштою
БУВ АФГАНІСТАН...
6641_2.jpgБіля пам’ятника воїнам-«афганцям» у Заставні відбувся мітинг-реквієм «Відлуння Афганських гір».
– Прийшли до цього пам’ятника, щоб помолитися за душі воїнів, які полягли в Афганістані, з честю виконавши свій військовий обов’язок, – звернувся до присутніх після панахиди Благочинний Заставнівського округу, митрофорний протоієрей, отець Дмитро. – Нехай Господь у світлі шати одягне воїнів-«афганців», які не повернулися до рідного дому. Царство усім небесне і вічна пам’ять.
Детальніше...
 
Чемпіонські запливи у Рівному Надрукувати Надіслати електронною поштою
p2231823.jpg До 24-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану у дитячо-юнацькій спортивній школі №3 міста Рівного відбулися відкриті обласні змагання з плавання серед юнаків і дівчат 2000–2002 року народження.
Детальніше...
 
Перемогла – дружба! Надрукувати Надіслати електронною поштою
ifrankivsk201302.jpg Івано-ФранкІвська міська організація УСВА, за сприяння управління фізичної культури і спорту виконавчого комітету міської ради з нагоди 24-ї річниці виведення військ з Афганістану провели змагання з настільного тенісу серед учасників бойових дій.
Детальніше...
 
Турнір з волейболу у Херсоні Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_5832.jpg У Херсоні 22-24 лютого  відбувся турнір з волейболу присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дню захисника Вітчизни.
Детальніше...
 
Баталії на волейбольному майданчику Надрукувати Надіслати електронною поштою
pict0107.jpg Доброю традицією у Підгайцях Луцького району став турнір із волейболу серед чоловіків, присвячений пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Валерія Шиманського і Віктора Ткачука, яку вже майже три десятиліття свято бережуть їхні бойові побратими.
Детальніше...
 
Встреча воинов-«афганцев» со школьниками в Горностаевке Надрукувати Надіслати електронною поштою
gornostaevka.jpg Делегация Херсонской областной организации УСВА посетила край чудесной красоты, где живут удивительные, добрые и талантливые люди – поселок Горностаевку.
Детальніше...
 
ДЕНЬ ЗАЩИТНИКА ОТЕЧЕСТВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
mar_1515.jpg 23 февраля в День защитника Отечества Харьковским городским Союзом ветеранов Афганистана (ХГСВА) был организован торжественный митинг возле памятника воинам, погибшим в Афганистане и других локальных войнах.
Детальніше...
 
Відкриття Меморіального комплексу у Новому Калинові Надрукувати Надіслати електронною поштою
kalinovi.jpg 15 лютого у місті Новий Калинів Самбірського району Львівської області відкрито і освячено  Меморіальний комплекс полеглим в Афганістані, миротворчих місіях і при ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.
Детальніше...
 
Пам’яті Віктора Тисельського Надрукувати Надіслати електронною поштою
p2170314.jpg У спортзалі Корецької ДЮСШ вперше відбувся відкритий турнір з баскетболу пам’яті воїна-інтернаціоналіста Віктора Тисельського.
Народився Віктор Тисельський в 1965 році в місті Корець Рівненської області. Після закінчення школи поступає в Ачинське військове авіаційне училище, яке з відзнакою закінчує у 1985 році за спеціальністю технік-механік та отримує військове звання лейтенант.
Детальніше...
 
Живий голос війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
З нагоди Дня захисника Вітчизни до Сімферопольської окремої берегової артилерійської групи зі святковим концертом завітала відома вокально-інструментальна група «Пам'ять».
Детальніше...
 
ВШАНУВАННЯ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ У ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ Надрукувати Надіслати електронною поштою
День  вшанування  учасників  бойових дій на території  інших  держав  та  річниця  виводу  радянських  військ  з  Афганістану – особливий день у житті воїнів, які виконували інтернаціональний обов'язок  на території 26 країн світу.
Детальніше...
 
Героєм можеш ти не бути – будь просто людиною! Надрукувати Надіслати електронною поштою
Буває так, і це вже, на жаль, не дуже велика рідкість, що комусь так хочеться бути героєм, красуватись своїми нагородами, мати від цього матеріальний зиск та суспільний статус, що людина втрачає все те, за що їх ті нагороди присвоюють: честь , гідність , совість , відповідальність.
Детальніше...
 
Отзовитесь, однополчане! Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Иван Емильянович Худа ищет сослуживецев из воинской части 51087 город Иолотань Туркмения откомандированных в воинскую часть п.п. 73938 город Шиндант ДРА, в период с 28 августа по 18 октября 1986 года и просит контакта с ними.
     Ребята  жду вашего ответа!
 
Знайти солдата — наш обов’язок Надрукувати Надіслати електронною поштою
Однією з героїчних сторінок Великої Вітчизняної війни став початковий успіх і поразка Кримського фронту у 1942 році. Загалом за 111 діб у Криму радянські війська втратили понад 300 тисяч воїнів.
Детальніше...
 
Осужденный контингент советских войск Надрукувати Надіслати електронною поштою
27 апреля 1978 г. были сыграны четыре матча чемпионата СССР по футболу. Кубковый боец «Шахтер» обыграл «Днепр». В Ереване «Арарат» одолел своего принципиальнейшего соперника — бакинский «Нефтчи». Московские армейцы уверенно победили столичный «Локомотив», а в Алма-Ате яркий матч выдали местный «Кайрат» и ташкентский «Пахтакор».
Детальніше...
 
Сердечно поздравляем! Надрукувати Надіслати електронною поштою
vihr99.jpg25 февраля 2013 года
Легендарному разведчику "Майору Вихрю"
Герою Украины, генерал-майору запаса,
Почетному сотруднику ГУР МО Украины,
Почетному члену Фонда ветеранов военной разведки,
Почетному гражданину Киева,
Почетному гражданину Днепропетровска,
Почетному гражданину Новомосковска,
Почетному гражданину Кракова,
Почетному академику Академии педагогических наук Украины,
заслуженному учителю УССР
Евгению Степановичу БЕРЕЗНЯКУ

ИСПОЛНИЛОСЬ 99 ЛЕТ!
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Наступна > В кінець >>

Всього 3901 - 3926 з 6426

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.