" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41291890 Відвідувачів
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
У Сумах вшанували учасників бойових дій Надрукувати Надіслати електронною поштою
summy15_02_2013.jpg У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 24-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану у місті Суми воїни-інтернаціоналісти, члени родин загиблих, молодь, мешканці міста зібралися біля Меморіального комплексу загиблим в Афганській війні.
Детальніше...
 
День чествования воинов-интернационалистов на Запорожье Надрукувати Надіслати електронною поштою
zaporozh15_02_2013.jpg В День чествования участников боевых действий на территории других государств и 24-й годовщины вывода войск из Афганистана состоялось возложение венков и цветов к памятнику погибшим в Афганистане. Минутой молчания почтили светлую память боевых побратимов.
Детальніше...
 
День чествования воинов-интернационалистов в Приазовье Надрукувати Надіслати електронною поштою
prava2013_15_02.jpg – 24 года назад,– сказал председатель Приазовской ассоциации ветеранов Афганистана Александр Власов, – последний советский солдат покинул афганскую землю. Мы привыкли к новой жизни, и, к сожалению, о той войне в нашем обществе вспоминают два раза в год в декабре, когда она началась, и в феврале, когда закончилась.
Детальніше...
 
«Час і досі не загоїв рану – цей одвічний біль Афганістану» Надрукувати Надіслати електронною поштою
rjischev2013_15_02.jpg Під таким девізом пройшов День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-а річниця виведення радянських військ з Афганістану в нашому місті.
Детальніше...
 
Вшанування воїнів-інтернаціоналістів у Київській області Надрукувати Надіслати електронною поштою
kievobl15_02_2013.jpg 14 лютого 2013 року в Київській обласній організації УСВА пройшли святкові заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-ї річниці виведення  військ з Афганістану за участю  голови УСВА С. В. Червонописького і голови Київської обласної організації УСВА І. І. Коваля.
Детальніше...
 
Відкриття Меморіального комплексу«Воїнам-інтернаціоналістам» Надрукувати Надіслати електронною поштою
kherson15_02_2013_1.jpg 15 лютого у Херсонському парку Слави відбулося відкриття Меморіального комплексу – пам’ятника загиблим в Афганістані «Воїнам-інтернаціоналістам».
Детальніше...
 
Урок мужності від генералів Надрукувати Надіслати електронною поштою
Напередодні Дня захисника Вітчизни у 58-му Будинку офіцерів відбулась зустріч членів громадської організацій «Клуб генералів Львівщини» з військовослужбовцями місцевого гарнізону та учнівською молоддю міста.
Детальніше...
 
З Днем захисника Вітчизни! Надрукувати Надіслати електронною поштою
23_02_2013.jpgШановні захисники Вітчизни! Шановні співвітчизники!
    Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) щиро вітаю з Днем захисника Вітчизни!
    Це свято вияв глибокої поваги до тих, хто своєю мужністю і героїзмом на фронті і в тилу захистив свою Вітчизну в роки Великої Вітчизняної війни, відстоював інтереси держави у локальних війнах і військових конфліктах на теренах інших країн, хто сьогодні носить горде звання захисника Вітчизни – незалежної України.
Детальніше...
 
Ветераны – наша гордость, наша слава! Надрукувати Надіслати електронною поштою
kharkov2013_15_1.jpg В концертном зале «Украина» прошел торжественный вечер по случаю Дня чествования участников боевых действий на территории других государств и 24-й годовщины вывода советских войск из Афганистана.
Детальніше...
 
Воины-интернационалисты Николаевщины отметили 24-ю годовщину вывода Советских войск из Афганистана Надрукувати Надіслати електронною поштою
nikolaev2013_02_3.jpg Состоялось торжественное собрание – традиционная встреча боевых друзей, на которую собираются участники боевых действий, члены их семей из всех районов и городов Николаевской области, воины Николаевского гарнизона, школьники и студенты.
Детальніше...
 
В Івано-Франківську вшанували воїнів-«афганців» Надрукувати Надіслати електронною поштою
ivfrankivsk2013_02_15_1.jpg      Вшанували пам'ять полеглих і привітали воїнів-«афганців» та їхніх бойових побратимів, які брали участь в конфліктах у різних куточках світу, у Парку Військових ветеранів.
Детальніше...
 
День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Відео Надрукувати Надіслати електронною поштою
 
Госпіталь «Лісова поляна» відвідали керівники соціальної сфери Надрукувати Надіслати електронною поштою
lisova2013.jpg Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-ї річниці виведення військ з Афганістану Український госпіталь для воїнів-інтернаціоналістів «Лісова поляна» відвідали міністр соціальної політики Наталія Королевська і голова Державної служби з питань інвалідів та ветеранів Володимир Маслаков.
Детальніше...
 
Нагороди воїнам-інтернаціоналістам Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscf6291.jpg      З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 24-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Григорій Саковський зачитав наказ начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України і  нагородив активістів УСВА  почесними відзнаками Збройних Сил України.
Детальніше...
 
ПАМЯТЬ ЖИВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc00901.jpg      В Азово-Черноморском региональном управлении пограничной службы Украины традиционно в торжественной обстановке состоялось собрание с участием офицеров и служащих управления и воинов-«афганцев». 
Детальніше...
 
Україна вшанувала воїнів-інтернаціоналістів Надрукувати Надіслати електронною поштою
35533.jpg 15 лютого в День чествования участников боевых действий на территории других государств Президент Украины Виктор Янукович в Киеве возложил цветы к Мемориальному комплексу гражданам Украины, погибшим в Афганистане.
Детальніше...
 
Привітання Голови Верховної Ради України Надрукувати Надіслати електронною поштою
Дорогі друзі!
Радий вітати всіх вас з нагоди відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.
Детальніше...
 
Грищенко обещает защищать «афганцев» Надрукувати Надіслати електронною поштою
   16 февраля вице-премьер-министр Украины Константин Грищенко принял участие в торжественном мероприятии, посвященном Дню чествования участников боевых действий на территории других государств и 24 годовщине вывода войск бывшего СССР из Республики Афганистан. Об этом сообщает пресс-служба вице-премьера.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
Звернення Прем'єр-міністра Миколи Азарова з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав
Дорогі друзі!
Шановні учасники бойових дій!
    15 лютого відповідно до Указу Президента України відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Сердечно вітаю Вас з черговою річницею завершення жорстокого протистояння.
Детальніше...
 
Афганская война: 24 года спустя. Чтобы помнили... Надрукувати Надіслати електронною поштою
14 февраля в представительстве РИА Новости в Украине (ул. Станиславского, 3, оф.50) состоялся мультимедийный видеомост Москва – Киев на тему: «Афганская война: 24 года спустя. Чтобы помнили...»
Детальніше...
 
Керівники Вінничини відзначили «афганців» грамотами Надрукувати Надіслати електронною поштою
vinnica2013_15_02_2.jpg Воїнів-інтернаціоналістів Вінниччини привітали голова облдержадміністрації Іван Мовчан, перший заступник голови облради Ігор Кревський, Вінницький міський голова Володимир Гройсман і голова обласної організації УСВА Петро Кирилішин.
Детальніше...
 
НАРОД ПАМ’ЯТАЄ І ШАНУЄ – ДЕРЖАВА НЕ ЗАВЖДИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc02950.jpg З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 24-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану Українська Спілка ветеранів Афганістану в прес-центрі УНІАН провела прес-конференцію для представників ЗМІ.
Детальніше...
 
Вшанування воїнів-інтернаціоналістів у Дніпропетровську Надрукувати Надіслати електронною поштою
dnepr2013_15_02_1.jpg    У Дніпропетровську біля пам’ятника загиблим воїнам-афганцям «Вибух пам’яті» зібралися керівники області та міста, воїни-інтернаціоналісти, члени родин загиблих і школярі.
Детальніше...
 
Выездное совещание черниговских «афганцев» Надрукувати Надіслати електронною поштою
6 февраля в поселке Козелец прошло выездное совещание Черниговского областного отделения УСВА.
Детальніше...
 
Вшанування воїнів-інтернаціоналістів у Львові Надрукувати Надіслати електронною поштою
lviv2013_15_02_1.jpg      У Львові відбулася традиційна піша хода ветеранів Афганської та інших воєн через центр міста до пам’ятного знаку «Львів’янам, загиблим у Афганістані», на чолі з бронетранспортером та оркестром.
Детальніше...
 
Напередодні пам’ятної дати Надрукувати Надіслати електронною поштою
ifrankivsk2013.jpg 12 лютого відбулася зустріч членів правління Івано-Франківської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) з головою обласної державної адміністрації Михайлом Вишиванюком. Дякуючи за співпрацю та допомогу, голова обласної організації УСВА Юрій Купчій інформував керівництво області про основні проблемні питання, які на сьогоднішній день хвилюють воїнів-«афганців» Прикарпаття.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Наступна > В кінець >>

Всього 3927 - 3952 з 6426

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.