" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41293442 Відвідувачів
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
Заседание правления ХОСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
kharkovpravlinnya012013.jpg      18 января 2013 года состоялось заседание правления Харьковского областного союза ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов).
Детальніше...
 
22 січня – День Соборності та Свободи України Надрукувати Надіслати електронною поштою
 c_98_dmds05c.jpg    День Соборності в Україні відзначається щороку 22 січня – в день проголошення 1919 року  Акту возз'єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.
Детальніше...
 
Укрінформ повідомляє Надрукувати Надіслати електронною поштою
518303.jpg      19 січня у свято Водохреща ветерани-«афганці» зібралися, щоб захистити свій храм.
     Члени Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)  зібралися під стінами церкві Воскресіння Христового – Храму-пам’яті загиблих і ветеранів Афганістану, щоб захистити його від незаконних дій настоятеля храму вікарія Київської метрополії Феодосія.
Детальніше...
 
Житомирщина вклонилася воїнам-визволителям Надрукувати Надіслати електронною поштою
jitomir2013_01.jpg Для мешканців Житомирщини початок січня — це не лише новорічні та різдвяні свята з традиційними ялинками, вертепами й кутею. Якраз у першій декаді січня далекого сорок четвертого року ці місця визволялися від німецько-фашистських загарбників. Довгих два з половиною роки Житомирщина перебувала під німецькою окупацією. Новоград-Волинський — перше місто Полісся, яке радянські війська звільнили від ворога на початку 1944-го.
Детальніше...
 
Приклад безпрецедентної мужності Надрукувати Надіслати електронною поштою
krime2013_01.jpg У Криму вшанували пам'ять воїнів, які брали участь в одній з найбільших операцій часів Великої Вітчизняної війни — Керченсько-Феодосійському морському десанті, повідомляє Департамент преси та інформації МО України.
Детальніше...
 
В честь Героя Советского Союза М. П. Ноги Надрукувати Надіслати електронною поштою
izobrazhenie_077.jpg      В Нововодолажской ДЮСШ на Харьковщине прошел открытый турнир по гиревому спорту среди молодежи, посвященный памяти Героя Советского Союза, воина-интернационалиста Митрофана Петровича  Ноги.
Детальніше...
 
План розподілу направлень на стаціонарне лікування в «Лісова поляна» Надрукувати Надіслати електронною поштою
Детальніше...
 
Выполняли приказ Надрукувати Надіслати електронною поштою
     В городе Пятихатки (Днепропетровская область) возле памятника воинам-интернационалистам собрались ветераны, представители районных и городских органов власти, предприятий, общественности. 
Детальніше...
 
О героях напомнит боевая машина Надрукувати Надіслати електронною поштою
kirovskaya2013.jpeg      В сквере «Памяти защитников Отечества» возле железнодорожного вокзала станции Кировская состоялся многолюдный митинг, посвященный открытию мемориального комплекса воинам-интернационалистам, участникам  локальных войн. Глубоко символично, что некогда грозная боевая машина будет напоминать нам о героях былых времен.
Детальніше...
 
Зміни у законодавстві Надрукувати Надіслати електронною поштою
На численні звернення керівників обласних організацій УСВА щодо змін у законодавчих документах надаємо останні зміни до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту». 
Детальніше...
 
Ще раз про житло Надрукувати Надіслати електронною поштою
Голова УСВА С. В. Червонописький звернувся до Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України щодо забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів у 2013 році. Надаємо відповідь Державної казначейської служби України.
Детальніше...
 
Передплата на газету «Третій тост» на 2013 рік Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Редакція вдячна прихильникам газети Української Спілки ветеранів Афганістану «Третій тост» за увагу до нашого видання. Тираж «афганської» газети у цьому році становить шість тисяч примірників.
Детальніше...
 
На честь Олександра Дишловенка Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_3124.jpg     У селі Роздольне  Каховського району на Херсонщині, за підтримки відділу у справах сім’ї молоді та спорту райдержадміністрації і районної федерації волейболу відбувся турнір з волейболу на Кубок пам’яті воїна-інтернаціоналіста Олександра Дишловенка, загиблого в Афганістані.
Детальніше...
 
Фестиваль единоборств в Мариуполе Надрукувати Надіслати електронною поштою
festivalpriazov2012.jpg      25 декабря ветераны-«афганцы»  нашей страны и стран СНГ отметили памятную дату – годовщину ввода Ограниченного контингента советских войск в Афганистан.
Детальніше...
 
Різдвяний подарунок Надрукувати Надіслати електронною поштою
 loda40113.jpg     4 січня 2013 року у Львівської обласної ради заступник голови облдержадміністрації Олег Рудницький спільно з головою облради Петром Колодієм і міським головою Львова Андрієм Садовим урочисто вручили(на знімку) шість ордерів на квартири воїнам-інтернаціоналістам  Львова і Городка.
Детальніше...
 
В Коломиї вшанували афганців Надрукувати Надіслати електронною поштою
Детальніше...
 
Вшанування воїнів-інтернаціоналістів на Львівщини Надрукувати Надіслати електронною поштою
1614.jpg      25 грудня ветерани Львівщини зібрались біля Пам'ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам,  поклали квіти, хвилиною мовчання вшанували пам'ять  полеглих побратимів та запалили свічки.
Детальніше...
 
Рейдер у рясі Надрукувати Надіслати електронною поштою
Той, хто має у своїй уяві вибудуваний стереотип сприйняття священика як особи духовної, котра має бути прикладом доброчинності й моральним авторитетом, передусім, для прихожан, не повірить, що все це правда. Дивує навіть не те, що священик УПЦ у сані єпископа вдається до шахрайства, кощунства і зухвалого цинізму, а те, що у цій корупційній схемі задіяні деякі ієрархи церкви, представники державних органів і місцевого самоврядування. А церква, видно, не дуже переймаючись своїм авторитетом серед віруючих, не поспішає дати належну оцінку цим не гідним священика діям.
Детальніше...
 
У Києві вшанували воїнів-інтернаціоналістів. Надрукувати Надіслати електронною поштою
2012.25.143.jpg З нагоди  33-ї річниці введення військ до Афганістану в Києві  Українська Спілка ветеранів Афганістану  (воїнів- інтернаціоналістів)   на чолі з  головою, Героєм  України  С.В. Червонопиським провела заходи з вшанування  полеглих  у цій війні.
Детальніше...
 
Вшанування воїнів-інтернаціоналістів у Миколаївській області Надрукувати Надіслати електронною поштою
 img_0189.jpg     25 грудня з нагоди 33-ї річниці введення радянських військ до Афганістану у селі Степове Миколаївського району, Миколаївської області  відбулися заходи.
Детальніше...
 
Память о воинском долге Надрукувати Надіслати електронною поштою
denvvoda2012_priazov.jpg    Общегородской  митинг, посвященный 33-й годовщине ввода Ограниченного контингента советских войск в Афганистан, состоялся у мемориала «Землякам – воинам-интернационалистам». У заснеженного обелиска в пойме реки Кальчик собрались мариупольцы и жители Приазовья – инвалиды, участники боевых действий, родители погибших в Афганистане и представители городской власти.
Детальніше...
 
Мы друг для друга просто шурави Надрукувати Надіслати електронною поштою
3r2c6840.jpg В Днепропетровске прошел XIII традиционный фестиваль солдатской песни «Афганский ветер»
Автомат и гитара на Афганской войне. Эти рожденные на чужой земле слова стали символом уникального по своей природе песенного праздника, на который из года в год съезжаются участники и зрители из разных уголков Украины и других стран.
Детальніше...
 
Чемпіонат області з карате Надрукувати Надіслати електронною поштою
karate2012_1.jpg 16 грудня в спортивному комплексі  Волинського військового ліцею з посиленою фізичною підготовкою за ініціативи Волинської обласної організації УСВА і Федерації карате України відбувся Чемпіонат області з карате, на  якому змагалися понад ста спортсменів з Волині.
Детальніше...
 
Социальное партнерство в рамках программы «Украина – Россия: миссия добра» Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_2199.jpg В Харьковском государственном университете имени Каразина по инициативе президента областной молодежной общественной организации «Харьковский центр волонтеров» Светланы Багрич при поддержке департамента по делам семьи, молодежи и спорта городского совета   прошел международный круглый стол на тему: «Украина – Россия: миссия добра».
Детальніше...
 
Початок війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
getimageca1jyxe0.jpg    На прохання керівництва країни, відповідно до директиви міністра оборони СРСР 25 грудня 1979 року розпочалося введення радянських військ до Афганістану.
     По понтонному мосту через річку Амудар’ю в районі узбецького міста Термез першими перейшли кордон розвідники й десантно-штурмовий батальйон капітана Л. Хабарова, а потім пішли частини 108-ї мотострілецької дивізії під командуванням генерал-майора К. О. Кузьмина.
Детальніше...
 
В судьбе – Афганистан Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_0064.jpg    В Шосткинском краеведческом музее открылась выставка картин «В моей судьбе был Афганистан» летчика, полковника запаса Юрия Борща.  Представлены  на выставке картины, а их 53 – посвящены азиатской стране, в которой с 1979 по 1989 годы выполняли свой интернациональный долг тысячи советских солдат и офицеров.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Наступна > В кінець >>

Всього 3979 - 4004 з 6426

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.