" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41291084 Відвідувачів
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
Нове видання. Слово про сучасника Надрукувати Надіслати електронною поштою
 veselka2.jpg  Хіба думав Євген Лановець, що його виплекане дітище – низку навдивовижу пасіонарних нарисів про «афганців» «Монолог про людину. Афганський щоденник» – об’єднуватимуть в окремій книжці інші люди? Навряд чи. Ця тема була йому дуже близькою, рідною, і він сподівався, ба свято вірив, що перегорне сторінки затягнутого в целофан томика власноруч. Та не судилося 2005-го серце 57-річного журналіста не витримало.
Детальніше...
 
Відбулася презентація військових видань і фільмів Надрукувати Надіслати електронною поштою
 p-4.jpg   На Прикарпатті офіцери Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України презентували представникам влади, журналістам, військовослужбовцям, ветеранам та громаді книжки, журнали та фільми, які були створені військовими журналістами протягом цього року.
Детальніше...
 
Самый известный мошенник Херсона Надрукувати Надіслати електронною поштою
     С конца сентября 2012 года по настоящее время в Днепровском районном суде Херсона идет судебный процесс в отношении Ю. О. Бычковского (председателя Днепровской районной организации УСВА  Херсона) по уголовному делу по ч. 1 ст. 190 – мошенничество, ч. 4 ст. 358 – подделка документов. Он обвиняется в незаконном использовании государственных наград, а именно: ордена Красная Звезда, медали «За отвагу» и фальсификации документов на них, для незаконного получения надбавки к пенсии за особые заслуги.
Детальніше...
 
Турнир дружбы и спорта Надрукувати Надіслати електронною поштою
turnirdruzhbysportu.jpg      Середино-будские воины-«афганцы» Сумской области постоянно поддерживают связь с боевыми побратимами из ближнего зарубежья – соседнего Суземского района Российской Федерации.
Детальніше...
 
ТЕНІСНИЙ ТУРНІР Надрукувати Надіслати електронною поштою
tenisturnir2012.jpg У Заставні Чернівецької області відбувся тенісний турнір присвячений пам’яті воїнів-«афганців», які загинули в Афганістані.
У турнірі брали участь школярі Дорошовецького, Яблунівського НВК, ВПУ-24 і ветерани тенісного клубу «Заставна» — М. Рудей, В. Поцілуйко, Д. Рудейчук, В. Микитей, В. Зарецький, О. Шендеровський, М. Бойко, В. Шпілей, депутати райради М. Драч, М. Богуцький. Змагання відбулися за сприяння президента тенісного клубу «Заставна» М. Богуцького і голови районної організації УСВА В.Стецюка.
Детальніше...
 
Радуга цвета хаки. Дети Мира против Войны. Надрукувати Надіслати електронною поштою
DSC_5989.jpgКлуб Война и Мир совместно с Комитетом общественных связей г. Москвы открыл новое интеллектуальное проектное направление – постоянно действующий Круглый Стол «Дети Мира против Войны. Радуга цвета хаки».
Детальніше...
 
Просимо звернуть увагу Надрукувати Надіслати електронною поштою
    На адресу голові Української Спілки ветеранів Афганістану С. В. Червонописького надійшов лист від головного лікаря Українського госпіталю для воїнів-інтернаціоналістів «Лісова поляна» В. І. Нероди, де доводиться   витяг з постанови Кабінету Міністрів України від 22.02.2006 р. №187:
Детальніше...
 
Сердечно поздравляем! Надрукувати Надіслати електронною поштою
svatula002.jpg ІЗ УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ
     Про відзначення державними нагородами України з нагоди річниці підтвердження всеукраїнським референдумом Акта проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року
Детальніше...
 
Турнір у Луцьку Надрукувати Надіслати електронною поштою
luck2012_12.jpg 9 грудня у військово-спортивному клубі «Тайфун» Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану відбулося  вперше змагання з жиму лежачи.
Детальніше...
 
14 грудня – День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Надрукувати Надіслати електронною поштою
ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!
УЧАСНИКИ ЛІКВІДАЦІЇ АВАРІЇ НА ЧАЕС!
14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Ця дата в календарі й історії нашої країни приурочена до дня прийняття Державною комісією в експлуатацію комплексу захисних споруд над четвертим зруйнованим енергоблоком Чорнобильської АЕС.


Детальніше...
 
В Мариуполе открыт памятник Василию Маргелову Надрукувати Надіслати електронною поштою
margelo2012_13_12.jpg    8 декабря в Мариуполе в торжественной обстановке на площади Ленинского комсомола состоялось открытие памятника-бюста командующему Воздушно-десантных войск СССР, Герою Советского Союза, участнику освобождения Донбасса от фашистских захватчиков генералу армии Василию Филипповичу Маргелову.
Детальніше...
 
Встреча с воинами-интернационалистами Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_3470.jpg 10 декабря в аудитории Харьковской академии железнодорожного транспорта прошла встреча студентов с ветеранами локальных войн.
Детальніше...
 
Навечно в памяти народной Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscf5876.jpg     7 декабря в Мемориальном комплексе «Национальный музей истории Великой Отечественной войны 1941–1945 гг.» состоялись торжественные мероприятия в честь 90-летия Героя России генерал-лейтенанта П. И. Шкидченко.
Детальніше...
 
Національний план дій: відповіді на запитання інвалідів Надрукувати Надіслати електронною поштою
maslakov.jpgГолова Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України Володимир Маслаков розповів, як держава забезпечує права людей з обмеженими фізичними можливостями.
Детальніше...
 
Афганістан… Пам'ять серця жива Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_1125.jpg     З давніх-давен наші предки, слов'яни, виховували в кожному юнакові воїна, який повинен був вміти захищати свою землю. В радянські часі багато поколінь молоді брало приклад і вчилося на ратних  подвигах фронтовиків Великої Вітчизняної війни.
Детальніше...
 
Вшановуючи пам'ять солдата Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_3091.jpg     28 листопада за сприянням Каховської районної державної адміністрації воїни-інтернаціоналісти Каховського району та міста Каховка провели заходи, присвячені вшануванню пам’яті загиблого у Афганістані Дишловенка Олександра Івановича.
Детальніше...
 
Спасибо за внимание к солдату! Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc01677.jpg Накануне Международного дня инвалидов состоялась  встреча днепропетровских воинов-интернационалистов с коллективом IV городской многопрофильной клинической больницы.
Детальніше...
 
Осінь щедра на добро Надрукувати Надіслати електронною поштою
pb220053.jpg      Кожен візит до Троїцького дитячого притулку «Надія» залишає по собі бурю емоцій. Тут мимоволі скотиться по щоці сльоза, навіть, у найстриманішого чоловіка. І буде вона від болю, розпачу чи ніжності – не зрозуміло. Все переплелося в почуттях. Гнів на горе-батьків, на ситуацію, в якій опинились беззахисні діти. І непереборне бажання спілкуватись з дітьми, підтримати, допомогти, показати, що є в світі добро і воно обов’язково візьме їх під своє крило.
Детальніше...
 
I ФОРУМ ВЕТЕРАНІВ ТА ІНВАЛІДІВ ЛЬВІВЩИНИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
veteranizz.jpg1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня – Міжна-родним днем інвалідів. Проведення цього дня в Україні встановлено Указом Президента України №566/93 від 27.11.1993. Звичайно, цей день не можна назвати святковим, але він підкреслює необхідність досягнення повного забезпечення рівних прав інвалідів та їх участі в житті суспільства. 
Детальніше...
 
СПІВАЄ СЕРЦЕ ПОЕТА Надрукувати Надіслати електронною поштою
zoloton2.jpg У Золотоніському будинку дитячої та юнацької творчості у рамках роботи клубу для старшокласників «У колі друзів» відбулася зустріч з Анатолієм Скрипніком – неординарною особистістю, людиною, чиє життя сповнене і воєнним лихоліттям, і роками військової служби, і поетичним натхненням. 
Детальніше...
 
Про легендарного генерала і неоголошену війну Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscn8170.jpgМинуло 30 років відтоді як загинув відважний генерал Петро Іванович Шкідченко і 23 роки після закінчення Афганської війни. З метою виховання в учнів пошани до подвигу загиблих і тих, хто пережив Афганську війну, доведення до свідомості дітей, що війна – це найстрашніше лихо, у Вільненському НВК, що у Новомосковському районі Дніпропетровської області,  проведено місячник оборонно-масової роботи і  патріотичного виховання.
Детальніше...
 
Зі словами подяки Надрукувати Надіслати електронною поштою
tchhu.gifНа адресу голови Української Спілки ветеранів Афганістану С. В. Червонописького надійшов лист від Національного комітету Товариства Червоного Хреста України з  подякою за підтримку проведення Товариством Червоного Хреста 21 листопада 2012 року прес-конференції з нагоди 20-річчя створення Служби розшуку.
Детальніше...
 
Розыск воинов без вести пропавших в Афганистане – продолжается Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_3268.jpg В соответствии с «Соглашением о совместной деятельности по розыску и освобождению граждан бывшего Союза ССР, попавших в плен и пропавших без вести в период войны в Афганистане и военных конфликтов в других странах» от 28. 04. 1993 г. и  «Решением Совета глав правительств государств-участников СНГ о продолжении розыска военнослужащих, без вести пропавших в период войны в Афганистане в 1979 – 1989 годах, поиска мест захоронений, эксгумации, идентификации останков и перезахоронении их на Родине» от 22.05.2009г. продолжается совместная реализация мероприятий по розыску пропавших без вести Комитетом по делам воинов-интернационалистов при Совете глав правительств государств – участников Содружества и организациями Украины.
Детальніше...
 
У долі – Афганістан Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscn1360.jpgЗа сприяння Кролевецької районної організації УСВА у Кролевці на Сумщині відкрито  виставку творів «афганеця», льотчика, полковника запасу, інваліда другої групи, кавалера орденів Червоної Зірки, двох «За мужність»  Юрія Борща «У моїй долі був Афганістан».
Детальніше...
 
Рішення сумських «афганців» Надрукувати Надіслати електронною поштою
imga8684.jpg8 листопада відбулося засідання правління Сумської обласної організації «СОВЕАФ» (Спілка ветеранів Афганістану).
Розглянувши питання «Про підсумок роботи правління організації у другому і третьому кварталах 2012 року» і заслухавши доповідь голови правління організації С. І. Пилипенка про виконання «Меморандуму про співробітництво і взаємодію між Сумською обласною організацією «СОВЕАФ» і Сумською обласною державною адміністрацією», правління визнало роботу голови організації С. І. Пилипенка незадовільною.
Детальніше...
 
Ювілей гурту «Долг» Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscf5015.jpg     23 листопада в Тернопільському  Палаці культури «Березіль» ім. Л. Курбаса відбулися урочистості і ювілейний концерт народного аматорського гурту воїнів-«афганців»  «Долг» з нагоди 25-річчя його  створення.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Наступна > В кінець >>

Всього 4005 - 4030 з 6426

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.