" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41295368 Відвідувачів
Урядовий портал
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Минимальная пенсия в Украине станет больше Надрукувати Надіслати електронною поштою
Минимальный размер пенсии с 1 декабря 2012 года составит 884 гривны и сравняется с показателем прожиточного минимума для лиц, утративших трудоспособность, пишет УНИАН.
Детальніше...
 
VII звітно-виборна конференції Вінницької обласної спілки ветеранів війни в Афганістані Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_0015.jpg24 листопада у примішенні Вінницької  облдержадміністрації відбулася VII звітно-виборна конференції  Вінницької обласної спілки ветеранів війни в Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів) з порядком денним:
Детальніше...
 
Вшанування пам'яті жертв голодомору Надрукувати Надіслати електронною поштою
Напередодні Дня пам'яті жертв голодоморів Президент України Віктор Янукович віддав шану померлим під час Великого Голоду.
У Національному музеї «Меморіал пам'яті жертв голодоморів в Україні» в Києві Глава держави встановив символічну композицію з квітів і колосків до скульптури «Гірка пам'ять дитинства». Також Віктор Янукович поставив запалену лампаду до «Свічки пам'яті».
Детальніше...
 
«Найкоштовніша «Перемога». Надрукувати Надіслати електронною поштою
Військові ордени періоду Великої Вітчизняної — знані нагороди у наш час. Проте саме з ними пов'язана низка цікавих фактів, які знає не кожен. Наприклад, орден Червоної Зірки — наймасовіший орден війни, яким відзначили понад 2,5 мільйона військовослужбовців до 9-го Травня 45-го. А до моменту закінчення Другої світової війни орден отримали ще 20 тисяч осіб. Окрім того, ним нагороджено понад півтори тисячі військових частин, серед яких чехословацькі та польські.
Детальніше...
 
Найвищий вияв людяності Надрукувати Надіслати електронною поштою
У Харкові вшанували пам’ять Героя України, почесного солдата 95-ї аеромобільної бригади молодшого сержанта Василя Мельникова, який десять років тому під час виконання практичних стрибків ціною власного життя врятував товариша. Захід відбувся на збірному пункті Харківського обласного військового комісаріату Територіального управління «Північ».
Детальніше...
 
Со свободой по жизни Надрукувати Надіслати електронною поштою
     23 ноября в эфире  Первого Национального канала в 21:15 в программе «Шустер LIVE» обсуждалась тема «Со свободой по жизни?», в которой принял участие председатель Украинского Союза ветеранов Афганистана, Герой Украины Сергей Червонопиский.
     Подробнее смотрите на канале «Шустер LIVE» в программе от 23 ноября.
Пресс-служба УСВА.
 
Вітаємо зі святом! Надрукувати Надіслати електронною поштою
dolg2012dn1.jpg      Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)  щиро вітає народний аматорський вокально-інструментальний ансамбль «ДОЛГ» Тернопільської обласної організації УСВА з 25-річчям!  
     Бажаємо вам, дорогі друзі,  доброго здоров’я, благополуччя і нових творчих успіхів на користь ветеранського руху в України і країнах СНД.

З повагою –
Правління УСВА.
Детальніше...
 
Танцуют дети Надрукувати Надіслати електронною поштою
 210545223.jpg     17 ноября председатель правления Харьковского областного союза ветеранов Афганистана  В. Н. Рыжков принял участие в торжественном открытии Всеукраинских соревнований по спортивным танцам «VIKTORIA CUP».
Детальніше...
 
ЗА ПОРУШЕННЯ – ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ Надрукувати Надіслати електронною поштою
chernivci2012pam28.jpgУ Статуті Спілки ветеранів Афганістану задекларовано головною метою  діяльності сприяння консолідації і координації зусиль у справі ефективного використання наявних можливостей у забезпеченні своїх політичних, економічних, соціальних прав, надання оздоровчої, медичної, психологічної допомоги, у тому числі й для вирішення житлових проблем членам Спілки, насамперед, інвалідам війни і сім’ям загиблих.
Детальніше...
 
Будь здоров, товарищ ветеран! Надрукувати Надіслати електронною поштою
dnepr2012.jpg Для оказания необходимой медицинской помощи ветеранам войны, проживающим в сельской местности, специалисты Днепропетровского областного госпиталя для инвалидов Великой Отечественной войны создали специальные диагностические и консультативные выездные бригады.
Детальніше...
 
Вшанували пам'ять бойових побратимів Надрукувати Надіслати електронною поштою
pb130256.jpg      У Каховці Херсонської області за підтримки міської ради 13 листопада відзначено другу річницю відкриття пам'ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам.
Детальніше...
 
ЧЕТВЕРТЬ ВЕКА – ВМЕСТЕ Надрукувати Надіслати електронною поштою
yusva2012_1.jpg Союз воинов-интернационалистов Южноукраинска (Николаевская область) отметил  25-летие. Начинался он как неформальное объединение людей, отслуживших в Афганистане. Сейчас это  крепкая, структурированная, авторитетная общественная организация, которая в городе и области пользуется заслуженным уважением.
Детальніше...
 
Наша армія з давнини до сучасності Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscn6152.jpg Найпростіший спосіб зрозуміти війну — пройти крізь неї, пізнаючи горе від втрат і радість від того, що сьогодні загинув ворог, а не ти чи дорога тобі лю-дина. Та подібного Олег Бойко із Шампані Звенигородського району, що на Черкащині, нікому не побажає. Він сповна осягнув ту гірку науку в Афгані, а разом із нею й ціну життя, бойового братерства, людської недалекоглядності. Сьогодні ветеран створює музей, експонати якого розповідатимуть саме про війну.
Детальніше...
 
Турнір пам’яті Сергія Зайчука Надрукувати Надіслати електронною поштою
 kubok2012.jpg     На базі Судилківського загальноосвітнього закладу на Шепетівщині серед школярів до 1998 року народження відбулося змагання з футболу на честь загиблого в Афганістані воїна-інтернаціоналіста Сергія Дмитровича Зайчука.
Детальніше...
 
Ветеранское братство без границ Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_3185.jpg В жизни Харьковского городского Союза ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов) часто происходят события заслуживающие внимание и каждое из них направлено на укрепление авторитета ветеранского движения.
Детальніше...
 
И в инвалидном кресле живет активно Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_3120.jpg 30 октября у Андрея Бессонова – день рождения. Ежегодно «афганцы» поздравляют боевого товарища, дарят приятные минуты встречи и подарки. И в этом году в гости к нему приехали целой командой активисты Харьковского городского союза ветеранов Афганистана.
Детальніше...
 
ВІДСТУПНИЦТВО. ПЕРЕРОДЖЕННЯ. ЗРАДА Надрукувати Надіслати електронною поштою
10 листопада в Чернівецькій області, в селі Баяни Новоселицького району відбулася звітно-виборча конференція обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану. Здавалося б чому, важлива подія в житті організації, на якій підбивають підсумки за п’ять років, планують роботу на майбутнє, обирають нове керівництво,  такою не стала. Підготовка до цієї конференції була оповита таємницею для широкого загалу.
Детальніше...
 
Награда нашла героя Надрукувати Надіслати електронною поштою
medal_for_merit_in_combat.jpg     Наш соратник по боевым действиям в Афганистане Николай Владимирович Дубенко из Сокирянского района Черновицкой области получил  подтверждение своим боевым заслугам, мужеству и героизму.  Его государственная награда – медаль «За боевые заслуги» уже находится в Киеве и скоро будет вручена отважному ветерану.
Детальніше...
 
Болюче відлуння війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_2250.jpg      В селі Колодіївка що на Тернопільщини відбулося перепоховання червоноармійця старшого сержанта Павла Чернова, уродженця Київської області, який загинув при визволення Тернополя від фашистських загарбників навесні 1944  року.
Детальніше...
 
Урок мужества в честь легендарного генерала Надрукувати Надіслати електронною поштою
swscan0000600958.jpg     6 ноября в Запорожском краеведческом музее прошел урок мужества, посвященный 90-летию со дня рождения  Героя России генерал-лейтенанта Петра Ивановича  Шкидченко.
Детальніше...
 
Урок мужества в колледже Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_0634.jpg     В канун дня Мариупольского металлургического комбината имени Ильича в библиотеке колледжа для его учащихся прошел урок мужества. 
Детальніше...
 
Делегация ветеранов Украины посетила Республику Молдова Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscf5556.jpg      Делегация Украины, в составе ветеранов Великой Отечественной войны и воинов-интернационалистов, посетила памятники и воинские захоронения в Республике Молдове. Возглавлял делегацию начальник отдела Государственной службы по вопросам инвалидов и ветеранов Украины Юрий Бубленко.
Детальніше...
 
З нагоди свята Надрукувати Надіслати електронною поштою
Хрещатик вшанував визволителів
Шістдесят дев'ять років минуло з того часу, як святкові залпи салюту сповістили киян про визволення столиці України від фашистських загарбників. Це були одні з найжорстокіших і най- кривавіших боїв, які залишили після себе зруйноване місто, сотні тисяч скалічених доль та втрачених життів. Це свято зі сльозами на очах. У ньому назавжди поєдналися велич і скорбота.
Детальніше...
 
Алея воїнів інтернаціоналістів — наш біль, наша пам’ять, наш обов’язок Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_0043.jpg Напередодні 68-ї річниці визволення України від фашистських загарбників у Борисполі відкрили Алею воїнів-інтернаціоналістів і оновлений пам’ятний знак воїнам-«афганцям». 
Детальніше...
 
Вшанували військових розвідників Надрукувати Надіслати електронною поштою
p1090290.jpg     У День військової розвідки, яка 5 листопада відзначила 94-у річницю і 62 роки армійського спецназу, воїни-інтернаціоналісти, військові розвідники, спецназівці  поклали квіти до Всеукраїнського меморіалу загиблим в Афганістані.
Детальніше...
 
Районній спілці – десять років Надрукувати Надіслати електронною поштою
sheptahah.jpgДнями у Шептаках у Новгород-Сіверському районі Чернігівщини урочисто відкрито меморіальні дошки трьом уродженцям сіл Шептаківської сільської ради, які воювали в різних війнах, на різних землях, але не осоромили Батьківщини.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Наступна > В кінець >>

Всього 4031 - 4056 з 6426

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.