" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41295357 Відвідувачів
Урядовий портал
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Кращим розвідникам - нагрудний знак Надрукувати Надіслати електронною поштою
rozvidkaznak.jpgДля підняття престижу військової служби у розвідувальних підрозділах Збройних Сил України, відзначення кращих військовослужбовців підрозділів військової та спеціальної розвідки, розвитку військових традицій наказом Генерального штабу ЗС України встановлено нагрудний знак «Кращий розвідник» з присвоєнням кваліфікаційного рівня.
Детальніше...
 
Співають за покликом серця Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_8635.jpg У Чернігові у міському Палаці культури імені В. Радченка відбувся  третій фестиваль-конкурс патріотичної пісні «Поклик серця», присвячений 68-й річниці визволення України від фашистських загарбників і 25-річчю створення міської організації УСВА.
Детальніше...
 
Десятый, юбилейный Надрукувати Надіслати електронною поштою
oberig2012.jpg      В Херсонском дворце молодежи и студентов при поддержке областных, городских властей и Украинского Союза ветеранов Афганистана состоялся уже десятый Всеукраинский фестиваль военно-патриотического творчества «Оберіг», посвященный 68-й годовщине освобождения Украины от фашистских захватчиков.
Детальніше...
 
Создан оргкомитет по возведению Аллеи Воинской Славы Надрукувати Надіслати електронною поштою
В связи с празднованием 70-й годовщины освобождения Украины от фашистских захватчиков и 70-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне 1941-1945 гг. в Парке Вечной Славы в г. Киеве будет возведена аллея Воинской Славы.
Детальніше...
 
Фронтова гордість Чугуєва Надрукувати Надіслати електронною поштою
chuguev212012.jpgАвіаційне з'єднання, яке дислокується у Чугуєві, що на Слобожанщині, вже понад 70 років готує підкорювачів неба. Серед тих, хто у цій частині отримав путівку в небо, чимало легендарних постатей, які боролись з фашистськими загарбниками, звільняли Україну від окупантів, а згодом — навіть підкорювали космос.
Детальніше...
 
Не затьмарити Вічний вогонь пам’яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
Україна відзначає 68-му річницю звільнення від фашистських загарбників. Майже у кожній родині є люди, причетні до визначної події в історії держави. Хтось із них уже далекого 1944 року почув радісні й бентежні слова: «Україну звільнено!» — і пригадав важкі дороги війни рідною землею до її західного кордону...
Детальніше...
 
Кияни пам’ятають героїв-визволителів Надрукувати Надіслати електронною поштою
У Національному університеті оборони України з нагоди 68-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників відбулася урочиста церемонія відкриття двох меморіальних стел, якими увічнили пам’ять 52-х Героїв Радянського Союзу, випускників Київського зенітного ракетного інженерного училища (КВЗРІУ) ім. Кірова, на території якого розташований університет оборони.
Детальніше...
 
Пошуки продовжуються Надрукувати Надіслати електронною поштою
sam_0958.jpg     Групою «Пошук» Херсонської обласної організації УСВА і обласної організації «Закінчимо війну», під керівництвом Олега Вахтерова в серпні-вересні цього року під час пошукових робіт в акваторії Чорного моря біля острова Тендра Голопристанського району було виявлено останки ескадреного міноносця «Фрунзе», якій затонув в 1941 році під час    бомбардування  фашистської авіації.
Детальніше...
 
«Афганці» – ветеранам Великої Вітчизняної війни. Надрукувати Надіслати електронною поштою
gospitalherson2012.jpg      Найкращим місцем в обласному центрі для всіх ветеранів, інвалідів і учасників Великої Вітчизняної війни являється Херсонський обласний госпіталь інвалідів війни. Тут вони оздоровлюються не тільки фізично а й духовно.
Детальніше...
 
II Всеукраїнський форум ветеранів Надрукувати Надіслати електронною поштою
1-2 жовтня 2012 року у Києві відбувся II Всеукраїнський форум ветеранів. На засіданні Комісії з питань ветеранів Громадської ради при Державній службі з питань інвалідів та ветеранів, яке відбулося 17 жовтня 2012 року, погоджено остаточну редакцію Резолюції II Всеукраїнського форуму ветеранів.
Детальніше...
 
В честь воинов-интернационалистов «кубинцев» Надрукувати Надіслати електронною поштою
kubincyzap2012.jpg      19 октября Запорожская область чествовала участников Карибского кризиса.
Детальніше...
 
Памяти погибших земляков Надрукувати Надіслати електронною поштою
orehov2012.jpg      В октябре месяце в Ореховском районе Запорожской области на школах и домах, где учились и жили воины-интернационалисты, погибшие в Афганистане установлены мемориальные доски.
Детальніше...
 
Відкриття Музею пам’яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
sam_0509.jpg     25 жовтня в селище Стара Вижівка Волинської області відбулося урочисте відкриття Музею пам'яті загиблих Старовиживського району і офісу організації.
Детальніше...
 
Друзів війна мені подарувала Надрукувати Надіслати електронною поштою
govoruhin20121.jpgВиповнилася річниця, як не стало Сергія Говорухіна. Рік тому, 1 вересня, письменник і кінорежисер Сергій Говорухін відзначив своє п'ятдесятиріччя. Не минуло двох місяців, як війна, яка стала змістом його життя, підірвала його здоров'я і залишила в його долі незабутні відмітини, його таки наздогнала.
Детальніше...
 
Боевое братство на выборах в Украине Надрукувати Надіслати електронною поштою
sany0067.jpg Во время проведения выборов в Верховную Раду Украины за ходом событий будут наблюдать 25 членов Всероссийской организации ветеранов «Боевое братство».
Детальніше...
 
За сприяння Ігоря Палиці на Світязі з’явиться база відпочинку для ветеранів Афганістану Надрукувати Надіслати електронною поштою
Незабаром в урочищі Гряда на озері Світязь збудують реабілітаційний центр для воїнів-афганців. Про це інтернет-виданню «Під прицілом» повідомив голова Волинської організації Української Спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович.
Детальніше...
 
Звіти та вибори Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_0057.jpg     На своє засідання члени правління керівники районних, міських організацій УСВА Вінницької області зібрались в шпиталі для інвалідів та ветеранів війни 25 жовтня 2012р. Голова обласної організації Петро Кирилішин доповів про підготовку до звітно-виборної конференції УСВА. Учасниками засідання прийнято рішення провести конференцію ветеранів-інтернаціоналістів 24 листопада поточного року. Затверджено норму представництва від міських та районних організацій по 3 делегати, від міста Вінниці – 6 делегатів.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
ПРО ХІД ВИКОНАННЯ МЕМОРАНДУМУ ПРО ВЗЯЄМОДІЮ І
СПІВРОБІТНИЦТВО МІЖ КАБІНЕТОМ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ І
УКРАЇНСЬКОЮ СПІЛКОЮ ВЕТЕРАНІВ АФГАНІСТАНУ (ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ)
     Міністерство соціальної політики на виконання доручення Прем'єр-міністра України М. Азарова від 06.10.2011 № 47571/0/1-11 стосовно стану виконання Меморандуму про взаємодію і співробітництво між Кабінетом Міністрів України та Українською Спілкою ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) (далі-Меморандум) доповідає.
Детальніше...
 
Забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Згідно із зазначеними списками всього по Україні у 2012 році планується придбати 308 квартир для воїнів-інтернаціоналістів. Станом на 10.10.2012 рік, за інформацією обласних державних адміністрацій, що додається, придбано 22 квартири, на стадії оформлення договору купівлі-продажу знаходиться 99 квартир, на стадії визначення у відборі пропозицій – 142 квартири.
Детальніше...
 
Наш первый командарм Надрукувати Надіслати електронною поштою
tkach.jpg    Два года нет с нами человека,  жизнь которого была отдана беззаветному служению Отечеству, человека чистой души и Чести – первого командующего 40-й армии, генерал-лейтенанта Ткача Бориса Ивановича. С годами мы, воины-интернационалисты, все больше и больше осознаем эту непоправимую утрату,  и хочется снова вспомнить о нашем легендарном командире.   
Детальніше...
 
Пам'ять про визволителів єднає нащадків Надрукувати Надіслати електронною поштою
pamyatprovyzvolytelivednae.jpgНа Запоріжжі відзначили 69-ту річницю визволення області від фашистських загарбників. У заходах взяли участь керівники області, Приморської райдержадміністрації, інших районів області, депутати всіх рівнів, ветерани Великої Вітчизняної війни, військовослужбовці гарнізону, школярі та інші.
Детальніше...
 
До дня визволення України від фашистських загарбників. Орден фронтової звитяги Надрукувати Надіслати електронною поштою
У роки Великої Вітчизняної війни для заохочення офіцерів та солдатів за подвиги на полі бою було запроваджено чимало орденів і медалей. Один з них — орден Богдана Хмельницького.
Детальніше...
 
До 50-ї річниці спецоперації «Анадир» Надрукувати Надіслати електронною поштою
anadyr20122.jpgЦими днями в міськвиконкому Умані проведено зустріч ветеранів Карибської кризи  з керівництвом міста та району.
Таємниця піввікової давнини під назвою «Анадир» була пов'язана з військовою спецоперацією Радянського Союзу в районі Карибського басейну.
Детальніше...
 
АРМІЯ ЗІБРАЛА ДРУЗІВ Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_2932.jpgУ місті Броди на базі військової частини А-2595 відбулася військово-патріотична акція «Армія запрошує друзів» за участі виїздної редакції Центрального друкованого органу Міністерства оборони України «Народна армія», Академії сухопутних військ, депутатів районного та міського рівнів і ветеранів бойових дій.
Детальніше...
 
Плата за миротворчість Надрукувати Надіслати електронною поштою
Транспортування техніки і особового складу миротворчого контингенту-до однієї з країн коштувало держбюджету мільйон гривень. Ціна такого перевезення, здійсненного ЗАТ «Інтертранс», явно завищена.
Детальніше...
 
Оголошено Рік ветеранів Великої Вітчизняної війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
Президент України Віктор Янукович підписав Указ «Про заходи у зв'язку з відзначенням 70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років». Згідно з Указом, 2015 рік оголошується Роком ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 Наступна > В кінець >>

Всього 4057 - 4082 з 6426

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.