Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40971624 Відвідувачів
Боевое Братство
Урядовий портал
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Реконструкция Афганской войны Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscn2438.jpg     В России на территории Ростовской области 30 июня в шестой раз проведена реконструкция боевых действий в Афганистане. Посмотреть боевые действия прибыли гости из разных городов России, а также украинская делегация воинов-интернационалистов из города  Свердловска Луганской области.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
Розширене засідання  Правління УСВА

Дорогі бойові побратими!
img_0159.jpg      Вітаємо вас з 22-ю річницею з дня створення найбільш масового об’єднання  ветеранів повоєнного покоління – Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)!
     Бажаємо вам  зміцнення рядів організації, нових  досягнень у праці на користь  ветеранського руху в України, а також щастя, міцного здоров’я, добробуту і мирного неба над головою. 

Правління УСВА.
Детальніше...
 
Привіт, «Звенигоро», привіт! Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_1354.jpg      У дитячо-юнацькому оздоровчому закладі «Звенигора», що на Черкащини відбулося дитяче свято – День відкриття першої табірної зміни.
Детальніше...
 
Вручення «Сертифікатів Пам’яті» у Вінницької області Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_0130.jpg      В Вінницькому обласному клінічному госпіталі для інвалідів Великої Вітчизняної війни  на відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, в рамках Народного проекту Української Спілки ветеранів Афганістану «Повернуті імена» відбулася церемонія передачі родичам воїнів – уродженців Жмеринського, Барського та міста Вінниці десяті  «Сертифікатів Пам’яті» з уточненням місця поховання рідних, які пропали безвісти під час ведення бойових дій на території Польщі.
Детальніше...
 
Турнір пам'яті побратима Надрукувати Надіслати електронною поштою
p5180103.jpg      В Тернополі з ініціативи міської організації УСВА відбувся традиційний турнір з міні-футболу пам’яті воїна-інтернаціоналіста лейтенанта Тараса Протасевича.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
Повернені імена - відеорепортаж з місця події.

 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
Повернені імена.

vozvrshenyeimena_1.jpg     22 червня, в річницю початку Великої Вітчизняної війни, ветерани-«афганці» провели чергову акцію в рамках реалізації проекту «Повернені імена». Вже багато років Українська Спілка ветеранів Афганістану веде системну роботу по збору інформації та пошуку місць захоронення солдат, що загинули під час Великої Вітчизняної війни і до цих пір вважались «невідомими солдатами».
Детальніше...
 
А смерть на всіх була одна… Надрукувати Надіслати електронною поштою
smert-2.jpg      Нинішній день 21 червня 2012 року не буде згадуватись усім нам, як згадувае старше покоління 21 червня 1941 року – останній день їхнього мирного життя. А для багатьох – останній день кохання, батьківства, сімейного затишку…
Детальніше...
 
«Зарница» в Мариуполе Надрукувати Надіслати електронною поштою
zarnicamariupol.jpg      В Мариуполе прошла патриотическая игра «Зарница», посвященная 71-й годовщине начала Великой Отечественной войны.
     В командном первенстве приняли участие воспитанники школьных лагерей города, представители «афганских» организаций Приазовья и совета ветеранов ПАО «ММК им. Ильича».
Детальніше...
 
Рішення про відстрочку прийматиме комісія Надрукувати Надіслати електронною поштою
     «Шановна редакціє! Наш син навчається у вищому навчальному закладі Великобританії — Оксфордському університеті. Факт навчання підтверджений відповідною довідкою. У липні 2012 року сину виповнюється 18 років. Чи мас він право на відстрочку від призову на строкову військову службу для здобуття освіти?» — запитує Валерій Шевченко з Києва.
Детальніше...
 
Військові звання – згідно із Законом Надрукувати Надіслати електронною поштою
     На адресу редакції газети «Народна армія» надходять листи від активістів ветеранського руху — офіцерів запасу та у відставці, в яких вони просять розв'язати питання про присвоєння їм чергових військових звань. Ці листи ми адресували до Адміністрації Президента та Міністерства оборони України з проханням розглянути їх, так би мовити, по суті. Тож наводимо відповіді на них.
Детальніше...
 
Зустріч ветеранів-прикордонників Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_00071.jpg      У Вінниці відбулася зустріч ветеранів десантно-штурмової маневрової групи Термезського прикордонного загону Червонопрапорного Середньоазіатського прикордонного загону.
Детальніше...
 
На передовій порятунку життя Надрукувати Надіслати електронною поштою
metelskiy2.jpg     У ту мить, коли із здоров’ям непереливки й ми відчуваємо, що на свої сили вже годі й сподіватись, тоді уповаємо на «швидку допомогу». Без перебільшення, саме фельдшер, так би мовити, боєць передової лінії охорони здоров’я і життя наших громадян, для багатьох виявляється саме тим ангелом-охоронцем, який першим подає руку допомоги у скрутну хвилину.
Детальніше...
 
На честь загиблого прикордонника Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_0317.jpg      Зі ініціативи Коропського районного відділення УСВА у селі Осьмакі,  що на Чернігівщини, урочисто відкрито меморіальну дошку на честь загиблого в Афганський війні прикордонника Івана Михайловича Кулика. 
Детальніше...
 
Війну ту не забути Надрукувати Надіслати електронною поштою
barsk.jpg      Пройшло вже більше двох десятків літ як з Афганістану був  виведений Обмежений  контингент  радянських  військ. Але війну  ту не забути. Бо хоча  й була  вона для нас  чужа неоголошена, але  у її пекельному  горнилі виявляли мужність та героїзм наші воїни, у вогні Афгану гинули, повертаючись додому на бортах «чорних  тюльпанів», юнаки молодість  яких ще лиш  починала  квітувати.
Детальніше...
 
Дякуємо за тісну співпрацю Надрукувати Надіслати електронною поштою
p2230128.jpg      Не від грошей народжується добродійництво, а від добродійництва бувають у людей гроші й всі інші блага,як у приватному житті, так і в громадському.
Детальніше...
 
Живемо, щоб пам’ятати Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_9237.jpg      Чверть століття – стільки пройшло часу з моменту створення Чернігівської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану. З нагоди ювілейної дати  в приміщенні організації відбулася урочиста зустріч сімей загиблих військовослужбовців.
Детальніше...
 
Прапор теофіпольскім «афганцам» Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscf3043.jpg     У Теофіпольській районній організації ветеранів Афганістану  відбулися звітно-виборні збори. Вони співпали з відзначенням 11-ї річниці заснування організації.
Детальніше...
 
Назавжди у нашій пам’яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
zaporozhec.jpg     Чернігівське обласне відділення Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), обласний комітет сімей загиблих військовослужбовців в Афганістані при обласному відділенні УСВА  глибоко сумують з приводу передчасної смерті дивовижної жінки, людини заслужено авторитетної, щедрої світлої душі, голови Ніжинського міськрайонного комітету сімей військовослужбовців, загиблих в Афганістані Алли Григорівни Запорожець і висловлюють щирі співчуття рідним та близьким.
Детальніше...
 
Заставнівщина вшанувала своїх загиблих побратимів Надрукувати Надіслати електронною поштою
6425_1.jpg     Заставнівщина у війні в Афганістані втратила сім чоловік. Їх знають, пам’ятають і вшановують. Ветерани Афганської війни не-щодавно відвідали могили загиблих бойових побратимів.
Детальніше...
 
Круглый стол в Днепропетровске Надрукувати Надіслати електронною поштою
pressconfdnepr2012_06.jpg      7 июня в медиа центре «Днепр-пост» состоялся круглый стол на тему: «Как отразятся законодательные изменения на жизни льготных категорий граждан?»
Детальніше...
 
Афганистан – школа мужества и отваги Надрукувати Надіслати електронною поштою
vistavkamariupol2012.jpg     В мариупольском краеведческом музее посетителей отдела советской истории привлекает обновленная экспозиция, посвященная военным событиям в Афганистане.
Детальніше...
 
Урок мужества в Президентском полку Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_1256.jpg     10 июня в клубе отдельного Киевского ордена Красного Знамени Президентском полку состоялся урок мужества.
     Организатором этой встречи выступил Украинский Союз ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов), с личным составом которого его связывают долгие, дружеские отношения.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
Моніторинг і контроль законодавства.
shturmrady.jpg   Як відомо, 5 червня 2012 року, Верховна Рада України ухвалила Закон «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень".    Нагадаємо, що 20 вересня минулого року Українська Спілка ветеранів Афганістану стала одним з ініціаторів та організаторів масштабних протестів під Верховною Радою, направлених проти прийняття цього Закону, який позбавляв соціальних гарантій 16 категорій українських громадян. В результаті наших акцій тоді Закон було знято з розгляду і утворено спільну робочу групу для знаходження компромісу та порозуміння.
Детальніше...
 
ГОВОРИЛИ ПРО НАБОЛІЛЕ Надрукувати Надіслати електронною поштою
100_6138.jpg     Відбулося розширене засідання правління Первомайського міського товариства воїнів-інтернаціоналістів за участю мера Людмили Дромашко, її заступника, начальника управління праці та соціального захисту населення Ольги Колесніченко.
Детальніше...
 
ЗА ІНІЦІАТИВИ «АФГАНЦІВ» Надрукувати Надіслати електронною поштою
avtobuspervomaysk.jpg     У Первомайську на Миколаївщині з'явився автобус з патріотичною рекламою – гербом міста, георгіївською стрічкою і логотипом Первомайської організації воїнів-інтернаціоналістів.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Наступна > В кінець >>

Всього 4161 - 4186 з 6417

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.


Украинская Баннерная Сеть
Защитники родины - Сайт о русских солдатах. Сервис авто регистрации в
каталогах, статьи про раскрутку сайтов, web дизайн, flash,
photoshop, хостинг, рассылки; форум, баннерная сеть, каталог
сайтов, услуги продвижения и рекламы сайтов