" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40978099 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Двадцять залпів на честь переможців Надрукувати Надіслати електронною поштою
Міністр оборони України Дмитро Саламатін підписав наказ «Про проведення святкових феєрверків на честь 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні».
Детальніше...
 
Допомога ветеранам війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
    Відповідно до розпорядження голови Київської міської державної адміністрації Олександра Попова ветерани війни та жертви нацистських переслідувань з нагоди відзначення 67-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні отримають одноразову адресну матеріальну допомогу. Про це повідомили у відділі інформаційного забезпечення управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації апарату виконавчого органу КМДА.
Детальніше...
 
Организация начинается с лидера Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc08949small.jpgОтчетно-выборная конференция Днепропетровского городского объединения ветеранов Афганистана
 
     Для любой общественной организации отчетно-выборная конференция – событие знаковое. Это время, когда подводят итоги, строят планы на будущее. В таком важном форуме Днепропетровского городского объединения ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов) которое на протяжении 23 лет бессменно возглавляет Юрий Виноградов, принял участие председатель УСВА Сергей Червонопиский, заместитель городского головы Елена Лозенко, председатель областного объединения ветеранов Афганистана Виктор Волошин, делегаты от районных ветеранских организаций, члены семей погибших. Разговор, как всегда, состоялся деловой и конкретный.
Детальніше...
 
«Тим, хто не шкодував свого серця, таланту та доброти, заради нашого сьогодні…» Надрукувати Надіслати електронною поштою
vet-5.jpg     З кожним роком їх стає все менше і менше. З кожним роком все коротший список запрошених на урочистості, і все більше порожніх місць у залі… Ветерани Другої світової. Люди, які своїм здоров’ям та силою волі зуміли перемогти, зуміли вижити, зуміли повернутись додому і підняти з руїн свої села та міста. Зараз більшості з них вже далеко за вісімдесят, і свято 9-го Травня вони чекають не тільки вже для того, щоб згадати загиблих побратимів і зустрітися з молоддю. Для більшості з них це чи не єдина можливість до спілкування, адже роки і хвороби зменшують світ до розмірів квартир.
Детальніше...
 
Рабочая поездка председателя УСВА С. В. Червонопиского Надрукувати Надіслати електронною поштою
     26-27 апреля 2012 года председатель УСВА С. Червонопиский посетил с рабочей поездкой Запорожскую область.
     Во время встречи С. Червонопиского с заместителем председателя Запорожской областной госадминистрации А. Дудкой и председателем Запорожского облсовета П. Матвиенком обсуждались вопросы социальной защиты членов семей погибших, инвалидов и ветеранов войны, касающихся острой проблемы обеспечения данной категории  спецавтотранспортом, жильем, социально-медицинской реабилитации. А также финансовая поддержка уставной деятельности организаций УСВА в городах и районах области.
Детальніше...
 
Вкладники Ощадбанку СРСР зможуть отримати компенсацію готівкою Надрукувати Надіслати електронною поштою
Громадяни України зможуть отримувати компенсацію за знецінення грошових заощаджень, вкладених до 2 січня 1992 року до установ Ощадного банку СРСР на території України, з 1 червня 2012 року.
Детальніше...
 
У травні розпочнуться виплати обіцяних підвищень до пенсій Надрукувати Надіслати електронною поштою
Пенсійний фонд готовий забезпечити реалізацію соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича щодо підвищення пенсій.
Детальніше...
 
Відкрита першість з кіокушин-карате Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_2483.jpg     21 квітня 2012 року в спортивному зала Каховської ДЮСШ відбулися змагання відкритої першості Каховки з кіокушин-карате серед молоді, пам’яті воїна-інтернаціоналіста Анатолія Кусайко.
Детальніше...
 
Уряд підвищив одноразові виплати інвалідам війни до Дня Перемоги Надрукувати Надіслати електронною поштою
    Кабінет Міністрів України цого року підвищив одноразові виплати до Дня Перемоги, 9 травня, інвалідам війни і колишнім малолітнім (яким на момент ув‘язнення не виповнилося 14 років) в‘язням концентраційних таборів, гетто й інших місць примусового утримання, особам, визнаним інвалідами у результаті загального захворювання, трудового каліцтва і з інших причин.
Детальніше...
 
Вшануймо пам'ять Надрукувати Надіслати електронною поштою
У річницю аварії на Чорнобильській АЕС у Києві пройде поминальний молебень, а до меморіалів покладуть квіти
Детальніше...
 
Вшанували «солдатів Чорнобиля» Надрукувати Надіслати електронною поштою
voinychernobilci.jpg    До чергової річниці з дня аварії на Чорнобильській АЕС у Запоріжжі проведено урок мужності «Солдати Чорнобиля». Участь у військово-патріотичному заході взяли «чорнобильці» ліквідатори, особовий склад обласного військового комісаріату, районних військкоматів Запоріжжя, військовослужбовці місцевого гарнізону, вихованці Запорізького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, представники громадських організацій, тощо.
Детальніше...
 
Не забувають героя-вчителя Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_9019.jpg    У Старокостянтинові на  Хмельниччині в школах №8 і №1 за підтримки міської спілки ветеранів Афганістану і міського голови М. С. Мельничука відбувся традиційний волейбольний турнір, присвячений пам’яті «афганця» Валерія Скринського.
Детальніше...
 
Прошлое бесследно не уходит… Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc09449small.jpg     Не так давно в   Шостке  возле Центра эстетического  воспитания  молодежи мужчина в камуфляжной форме,  с орденами и медалями пел военные песни.  Люди останавливались и слушали «афганца»,  командира экипажа вертолета Ми-8 Владимира Щеглова. Он уже не  раз приезжает в наш город. Выступает, чтобы напомнить о своем поколении, рассказать, как им пришлось там, в горах и ущельях Афганистана,  и что теперь они имеют после той войны, куда уходили, выполняя воинскую присягу на верность Родине.
Детальніше...
 
Розыск пропавших без вести в Афганистане продолжается. Надрукувати Надіслати електронною поштою
poiskafgan20121small.jpg    Комитет по делам воинов-интернационалистов при Совете глав правительств государств – участников Содружества направил в Афганистан очередную экспедицию по розыску военнослужащих, пропавших без вести в период 1979 – 1989 гг.
Детальніше...
 
Турнір пам’яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
koropci2012small.jpg    17 квітня в  Коропці, що на Тернопільщині, відбувся X ювілейний традиційний турнір з футболу серед ветеранів, присвячений пам’яті загиблих на Афганській війні Петра Бадицького, Дмитра Ступ’яка і Андрія Куриляка.
Детальніше...
 
Урок мужності у ліцею Надрукувати Надіслати електронною поштою
chuguiv2012small.jpg    Правління Чугуївської районної організації УСВА на своєму черговому засіданні обговорили і осудили зухвале висловлення Черкаського міського голови Одарича С. О., який сказав, що ветерани Афганістану – не є захисниками Вітчизни. Ці слова зачепило  нашу честь і гідність, завдало болю інвалідам Афганської війни та сім’ям і вдовам загиблих.
Детальніше...
 
Чемпіонат юних патріотів Надрукувати Надіслати електронною поштою
znamyanka2012.jpg     В сучасному українському суспільстві дуже гостро постає питання розвитку інституту допризовної підготовки молоді, патріотичного виховання юнацтва. Військово-патріотичні змагання є одним з тих засобів, що дозволяють дітям та юнацтву усвідомити себе як громадянина, майбутнього воїна - захисника Вітчизни. Товариство сприяння обороні України - організація, що об'єднує людей, небайдужих до майбутнього своєї Батьківщини, де всіляко підтримують та розвивають бажання молоді засвоїти військові спеціальності, формують свідоме ставлення до особистої та громадської безпеки.
Детальніше...
 
Телетюнери для інвалідів Надрукувати Надіслати електронною поштою
   Кабінет Міністрів України затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення. Ним визначено механізм забезпечення на безоплатній основі окремих категорій громадян телетюнерами для цифрової наземної ефірної телемережі стандарту DVB-T2.
Детальніше...
 
Международное военное сотрудничество Надрукувати Надіслати електронною поштою
ПАМЯТЬ, ВОЕННО-ПАТРИОТИЧЕСКОЕ ВОСПИТАНИЕ И СОЦЗАЩИТА
sotrudnichestvo1small.jpg     19 апреля 2012 года в Секретариате Совета министров обороны государств – участников Содружества Независимых Государств (ССМО СНГ) подписан Протокол о взаимодействии между ССМО СНГ и Комитетом по делам воинов-интернационалистов при Совете глав правительств Содружества Независимых Государств (КДВИ СНГ).
Детальніше...
 
Ничего святого! Надрукувати Надіслати електронною поштою
Памятник в Днепропетровске В Днепропетровске вандалы повредили памятник воинам-«афганцам» на набережной
Так давно повелось, что к этому монументу мужества и воинской доблести горожане приходят в скорбные и радостные минуты жизни. Здесь своим боевым побратимам отдают дань памяти все, кто прошел военными дорогами Афганистана. Сюда на поклон спешат молодожены, а школьники проводят уроки мужества… Но, к большому сожалению, приходиться сталкиваться и с моментами, которые логике нормального человека не поддаются.
Детальніше...
 
Аллея «афганцев» благоустраивается Надрукувати Надіслати електронною поштою
Субботним утром 7 апреля жители домов, расположенных на набережной реки Салгир наблюдали радующую глаз картину, люди, вооружившись инвентарем, убирали в рощице мусор и прошлогодние листья.
Детальніше...
 
Спартакіада допризовної молоді Каховки Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_7009.jpg    В рамках заходів щодо підготовки юнаків до служби в лавах Збройних Сил України та з нагоди відзначення в Україні у 2012 році Року спорту та здорового способу життя 3 квітня 2012 року на стадіоні «Олімпійський» відбулась традиційна Спартакіада допризовної молоді серед збірних команд загальноосвітніх шкіл міста.
Детальніше...
 
Пам’яті героя Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_0173.jpg1 квітня виповнилося 27 років відтоді,як на далекій афганській землі, рятуючи життя командиру, загинув наш земляк Василь Хамко. Напередодні цієї сумної дати воїни-інтернаціоналісти  вшанували пам’ять бойового побратима, встановивши у селі Хлипнівці Звенигородського району що на Черкащині меморіальну дошку Василю Хамку на стіні його рідної школи.
Детальніше...
 
На честь Героя Радянського Союзу Віктора Федоровича Карпухіна Надрукувати Надіслати електронною поштою
На честь Героя Радянського Союзу Віктора Федоровича Карпухіна 24 березня в місті  Луцьку за ініціативи Волинської обласної організації УСВА, клубу рукопашного бою «Інсайт» і Федерації рукопашного бою Волині відбувся Перший міжнародний дитячо-юнацький турнір з рукопашного бою пам’яті славетного сина Волині, учасника бойових дій в Афганістані, Героя Радянського Союзу генерал-майора Віктора Федоровича Карпухіна.
Детальніше...
 
Урок мужності Надрукувати Надіслати електронною поштою
Урок мужності На базі Личковецької загальноосвітньої школи, що на Тернопільщині, відбувся районний семінар педагогів-організаторів. Школою був підготовлений виховний захід  «Нехай повік в душі твоїй не згасне Україна» , на який було запрошено воїнів-«афганців» Гусятинської районної організації УСВА.
Детальніше...
 
«Мамо, прошу, не плач так часто…» Надрукувати Надіслати електронною поштою
Пам'ятна дошка Самойлову С. І. Афганістан… болюче слово озивається в серцях батьків, сини яких не повернулися з Афганської війни. З тієї жорстокої  війни,  яка  сіяла смерть і бездушно калічила молодих людей. Війна, од  якої  болять материнські душі та  продовжують плакати очі сімей, котрі втратили своїх синів, братів, коханих, батьків.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Наступна > В кінець >>

Всього 4239 - 4264 з 6418

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.