" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40976524 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
І знову «Оберіг» у Херсоні Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_0561.jpg    У Палаці молоді і студентів Херсона 13 березня відбувся міський та обласний тур Всеукраїнського конкурсу-фестивалю військово-патріотичної творчості «Оберіг», який був присвячений 68-й річниці визволення Херсона від фашистських загарбників.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
Київська весна
kievvesna2012.jpg    В дні святкування міжнародного жіночого дня, в місті Київ, було проведено традиційний відкритий турнір зі стрільби із луку «Київська весна» присвячений дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Дані змагання проводилися третій рік поспіль. Організатором турніру виступала адміністрація ДЮСШ №24 за підтримки Спилки ветеранів Афганістану Святошинського району міста Києва,  Київської міської Спілки ветеранів Афганістану. 
Детальніше...
 
Футбольний турнір Надрукувати Надіслати електронною поштою
2-img_3258.jpgВ місті Кролевець Сумської області 10 березня відбувся турнір з міні-футболу серед юнаків на честь 23-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.
Детальніше...
 
Турнір пам’яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscf0831.jpg   У районному центрі Гусятин Тернопільської області 11 березня в приміщенні місцевої  ДЮСШ з ініціативи районної організації УСВА відбувся традиційний турнір з волейболу пам’яті Василя Івановича  Кильби.
Детальніше...
 
Підписання меморандуму у Тернопільській області Надрукувати Надіслати електронною поштою
ternopilmemorandum.jpg    6 березня підписано Меморандум про взаємодію і співробітництво між Гусятинською районною державною адміністрацією та Гусятинською районною організацією УСВА.
Детальніше...
 
Пам'ять безсмертна Надрукувати Надіслати електронною поштою
ternopil011.jpg     Афганська війна – болючий спогад воїнів-ветеранів, невимовна туга матерів, сестер, родичів загиблих, це рана, котра ніяк не загоюється, котра завжди кровитиме… Кажуть, що час лікує рани. Можливо, але залишаються рубці і пам'ять, котра житиме, пам'ять про загиблих на Афганській війні.
Детальніше...
 
На честь Ярослава Пеншина Надрукувати Надіслати електронною поштою
img202.jpgУ селі Центральне Снігурівського району Миколаївської області на будівлі  загальноосвітньої школи було відкрито меморіальну дошку на честь Ярослава Олександровича Пеншина, який загинув при виконанні військового обов'язку у Афганістані. Ярослав був учнем цієї школи, тут він закінчив 8 класів, після чого продовжив навчання у Снігурівському СПТУ - 34.
Детальніше...
 
На честь Олега Маковецького Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_9245.jpg    В місті Старокостянтинові Хмельницької області на фасаді будівлі професійного ліцею урочисто відкрито меморіальну дошку на честь випускника даного навчального закладу – Олега Станіславовича Маковецького, який загинув при виконанні інтернаціонального обов’язку  в Республіці Афганістан. А також проведено турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті героя-«афганця».
Детальніше...
 
Замість пільг та субсидій соціальна картка Надрукувати Надіслати електронною поштою
У Верховній Раді перебуває на розгляді проект закону «Про електронну соціальну картку», який передбачає впорядкувати систему соціальних виплат населенню.
Детальніше...
 
Телепрограмма «Патриот» Надрукувати Надіслати електронною поштою
patriot2012.jpg.jpgНа Мариупольском телевидении выходит публицистическая программа «Патриот», уникальная в своей задумке и воплощении во всей Украине.
Детальніше...
 
Росте достойна зміна Надрукувати Надіслати електронною поштою
100_1182.jpgУ селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області з ініціативи й за сприяння голови Білгород-Дністровської державної адміністрації В. П. Чорнолуцького і голови спілки ветеранів Афганістану А. Л. Кротова відбувся XVIII традиційний міжнародний турнір з міні-футболу серед юнацьких команд, присвячений пам’яті воїнів – інтернаціоналістів.
Детальніше...
 
Миротворчість Надрукувати Надіслати електронною поштою
Розпочалася відправка українського миротворчого контингенту для виконання завдань Місії 00Н зі стабілізації у Демократичній Республіці Конго. 12 лютого зі злітної смуги Державного підприємства «Антонов», що у Гостомелі, відбув літак Ан-124-100М «Руслан» з 90 т майна і техніки, необхідної для розгортання та підтримання життєдіяльності табору 18-го окремого вертолітного загону Збройних сил України, що ви¬конуватиме завдання Місії 00Н зі стабілізації у цій африканській країні.
Детальніше...
 
Довгоочікуваний автомобіль для інваліда-«афганця» Надрукувати Надіслати електронною поштою
avtoinvalidu.jpg    Тепер Олександр Кулібаба їздить на новенькому ВАЗ-21093, який отримав за сприяння голови облдержадміністрації Сергія Тулуба
Для інваліда, учасника бойових дій в Афганістані автомобіль – велика радість. Старенька «Таврія» за сімнадцять років уже зовсім зносилася, що й кошти, яких і так не вистачає, шкода було на неї витрачати. А тепер от – справжній подарунок, бо без машини – ніяк. Адже ще юнаком Олександр залишився без руки й ноги...
Детальніше...
 
Меморандум в действии. Одесская область. Надрукувати Надіслати електронною поштою
1 марта 2012 года в 11.00 , в Одесской областной государственной администрации состоялось заседание Наблюдательного совета по распределению бюджетных средств для участников боевых действий, инвалидов войны, семей погибших, воинов-интернационалистов.
Детальніше...
 
Робоча зустріч Надрукувати Надіслати електронною поштою
2 березня відбулася робоча зустріч  Віце-прем'єр-міністра України – міністра соціальної політики Сергія Тігіпко  з головою Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергієм Червонопиським.
Детальніше...
 
Співпраця в дії Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc00151.jpg    Підписавши Угоду між Бобринецькою районною державною адміністрацією, Бобринецькою районною радою та Бобринецькою районною організацією УСВА (Кіровоградська область) про співпрацю в грудні місяці минулого року, учасники домовленості вирішили не займатися масовим афішуванням цього заходу а перейти до конкретної співпраці.
Детальніше...
 
Вручення державної нагороди бойовому побратиму Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscf2635.jpg    29 лютого голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Антонович Хоптян  виконав доручення Президента України та відповідно до його Указу № 95 від 15 лютого 2012 року урочисто вручив державну нагороду - орден Богдана Хмельницького третього ступеня голові Теребовлянської районної організації УСВА Тернопільської області Богдану Романовичу Гумніцькому
Детальніше...
 
Турнір пам’яті загиблих в Афганістані Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_3927.jpg    25 лютого в районному центрі Гусятина Тернопільської області відбувся традиційний турнір з міні-футболу серед ветеранів пам’яті  загиблих на Афганській війні і померлих  в мирний час.
Детальніше...
 
Кубок пам’яті Юрія Бугаєнка Надрукувати Надіслати електронною поштою
p2200222.jpg25 років тому у далекому 1987 році спільним рішенням комітету по фізичній культурі і спорту Нижньосірогозького райвиконкому та райкому комсомолу з метою увіковічнення пам’яті земляка Юрія Бугаєнка, який 13 жовтня 1984 року загинув при виконанні інтернаціонального обов’язку  у Афганістані було започатковано проведення розиграшу Кубку Нижньосірогозького району (Херсонська область) з волейболу, присвяченого його пам’яті.
Детальніше...
 
ГОЛОС ПАМЯТИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_0617.jpgВ Дебальцево Донецкой области в рамках чемпионата Украины  состоялся XV Межрегиональный турнир по ушу «Голос памяти», посвященный 23-й годовщине вывода  войск из Афганистана.
Детальніше...
 
Турніри пам’яті на Волині Надрукувати Надіслати електронною поштою
turnirvolyn.jpgУ місті Луцьку  відбувся  Х традиційний Всеукраїнський турнір по дзюдо, присвячений пам’яті загиблих волинян на Афганській війні.
В змаганнях  прийняло  участь  150 учасників, серед яких – команди з  10 областей України, дзюдоїсти з  Білорусі та Росії.
Детальніше...
 
Турнир настоящих мужчин Надрукувати Надіслати електронною поштою
685.jpgПо инициативе члена Украинского Союза ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов), тренера по легкой атлетике В. А. Шпилевого и активной поддержке Николаевского городского совета воинов-интернационалистов (председатель – С. Н. Паливода)  в легкоатлетическом манеже городского стадиона состоялся турнир: «Игры настоящих мужчин» среди школьников.
Детальніше...
 
У Рівному змагалися діти Надрукувати Надіслати електронною поштою
rivne2012.jpg     На базі ДЮСШ № 3 в Рівному відбувся  відкритий традиційний міжобласний турнір з плавання серед дітей 2000 – 2003 р. н., присвячений 23-ї річниці виводу військ з Афганістану. На  урочистому відкритті  турніру виступив голова Рівненської міської організації УСВА (РМО УСВА)  Сергій Зінич, який побажав всім учасникам змагань віри в перемогу на голубих доріжках басейну.
Детальніше...
 
Запрошуємо до акції Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Українська благодійницька мережа оголошує про початок нової благодійної акції – збір дитячих книжок для вихованців дитячих будинків-інтернатів. І вкотре доводить, що допомагати може кожен.
Детальніше...
 
Дорогами 40-ї армії Надрукувати Надіслати електронною поштою
dorogamy40armii.jpgВідкриття 1967 року в 91-й столичній спеціалізованій школі кутка бойової слави воїнів Великої Вітчизняної війни стало справжньою подією. Він одразу перетворився на осередок вивчення історії, в якому зберігалися експонати, присвячені цій тематиці. Завдяки наполегливій праці вчителів та учнів, уже за 10 років куток бойової слави став справжнім музеєм, де можна багато чого дізнатися про буремні воєнні роки.
Детальніше...
 
Заради зцілення — фізичного й духовного Надрукувати Надіслати електронною поштою
Про результати діяльності центрів медичної реабілітації та військових санаторіїв і заходи щодо вдосконалення цієї системи оздоровлення військовослужбовців нещодавно доповідав на розширеному засіданні колегії Міністерства оборони України директор Військово-медичного департаменту МО України Рафік Камалов.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Наступна > В кінець >>

Всього 4291 - 4316 з 6418

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.