" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41047492 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Надрукувати Надіслати електронною поштою
ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ, ТА 23 РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ
Детальніше...
 
поздравление союза ветеранов афганской войны Республики Армения Надрукувати Надіслати електронною поштою
Уважаемый Сергей Васильевич!
Прошло более двадцати лет со дня вывода советских солдат из Афганистана, выполнявших свой интернациональный долг.
15 февраля - день памяти наших погибших боевых друзей. Мы выражаем глубочайшую признательность и благодарность всем, кто честно и мужественно исполнил свой воинский и гражданский долг в ДРА.
Детальніше...
 
Концертний тур гурту «Долг». Надрукувати Надіслати електронною поштою
dolg2012.jpgЗ 2 по 8 лютого в рамках відзначення 23-ї річниці виведення військ з Афганістану на Тернопільщині пройшов концертний тур відомого Тернопільського народного аматорського ансамблю патріотичної пісні гурту «Долг», художній керівник – заслужений працівник культури України, ветеран Афганської війни Віктор Маришев.
Детальніше...
 
Кубок Памяти погибших воинов-интернационалистов Надрукувати Надіслати електронною поштою
kuboksinelnikov.jpgНакануне 23-й годовщины вывода войск из Афганистана, в Синельниковской ДЮСШ (Днепропетровская область) прошли, уже ставшие, традиционными соревнования по мини-футболу среди школьников на Кубок Памяти погибших воинов-интернационалистов.
Детальніше...
 
Нас поздравили Надрукувати Надіслати електронною поштою
УВАЖАЕМЫЕ  ПОБРАТИМЫ!
От имени ветеранов Военно-морского флота Сумщины
примите  наши искренние слова в день  День  чествования участников боевых действий на территории других государств
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав,
та 23-тя річниця виводу військ з Афганістану.
vyvidviysk.jpgДорогі бойові побратими,
шановні кияни та гості столиці!

  Правління Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) запрошує Вас взяти участь в урочистих заходах, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, та з нагоди 23-ї річниці виводу військ з Афганістану.
Детальніше...
 
Новая песня Надрукувати Надіслати електронною поштою
Предлагаем читателям нашего сайта новую песню «Афганистан», написанную поэтом-композитором  Анатолием  Урюпиным, в его исполнении. Выражаем ему свою глубокую признательность.
Скачать песню: А. Урюпин - Афганистан
Пресс-служба УСВА.
 
Ищу сослуживца Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Николай Николаевич Идатчиков учитель из Красноярского края, по просьбе своего товарища Ивана Головачука,  пытается  установить судьбу своего боевого друга   Василия  Васильевича Ивановича.
Детальніше...
 
Житло для ветеранів Надрукувати Надіслати електронною поштою
bc1.jpgНапередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 23-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк у місті Біла Церква вручив ордери на отримання 37 квартир інвалідам війни, учасникам бойових дій в Афганістані  і ветеранам збройних сил.
Квартири отримали наші бойові  побратими, інваліди війни в Афганістані, члени Білоцерковської районної організації УСВА  Олександр Рубльов (на знімку) і Сергій Бондаренко.
Вітаємо з цією радісною подією!
Прес-служба УСВА.
 
Ліберія: миротворчість на межі можливого Надрукувати Надіслати електронною поштою
Наприкінці грудня в Ліберії відбулася чергова ротація українського миротворчого контингенту. Завдання перед 56-м окремим вертолітним загоном стояли непрості. Восени в Ліберії проходили президентські вибори, а в цій країні вони могли запросто завершитися на вулицях, як це трапилося рік тому у сусідньому Кот д'Івуарі. Але українські миротворці із завданнями впоралися і навіть зуміли запобігти масовим порушенням порядку...
Детальніше...
 
ПРИМЕР, ДОСТОЙНЫЙ ПОДРАЖАНИЯ Надрукувати Надіслати електронною поштою
konferenciyaoovi2012.jpg     В Мариуполе прошла отчетно-выборная конференция ильичевской общественной организации воинов-интернационалистов «Долг» УСВА.
Детальніше...
 
Новітні технології від стоматологів Надрукувати Надіслати електронною поштою
За підтримки Міністра оборони України Михайла Єжеля, президента асоціації імплантологів України Ярослава Заблоцького, директора Військово-медичного департаменту Мін-оборони Рафіка Камалова у Центральній стоматологічній поліклініці МО України відбулася благодійна акція «Ветеранам війни в Афганістані — новітні технології від військових стоматологів».
Детальніше...
 
Правління УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
100_0939.jpg    2 лютого відбулося чергове засідання Правління Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).
Детальніше...
 
Афганці відновили свою партію. Надрукувати Надіслати електронною поштою
shturmvr1.jpg   Ветерани війни в Афганістані, що були ініціаторами та учасниками масштабного протесту під стінами парламенту 20 вересня минулого року, що закінчився штурмом приміщення Верховної Ради, відновили свою партію.
    Рішення  про відновлення Союзу ветеранів,інвалідів,афганців та чорнобильців «СВІЧА»,було оголошено сьогодні у Києві, на розширеному засіданні Правління  Української Спілки ветеранів Афганістану.
Детальніше...
 
Секретна доповідь НАТО: таліби готують реванш Надрукувати Надіслати електронною поштою
Таліби планують повернутися до влади в Афганістані, як тільки міжнародні війська покинуть країну. Про це йдеться в секретній доповіді НАТО, яка випадково потрапила до рук британським журналістам.
Детальніше...
 
«Шурави» своих не бросают! Надрукувати Надіслати електронною поштою
    В редакцию телепрограммы «Жди меня» http://poisk.vid.ru/ пришло письмо от Вадима Папонова, который в 1984-85 годах принимал участия в боевых действиях в Афганистане, провинция Логар. Тогда, они вместе с боевыми товарищами, среди которых был и наш соратник по организации, заместитель главы УСВА Олег Михнюк, спасли из-под обстрела человека, водителя «Урала», попавшего в душманскую засаду в районе кишлака Мухамед-ага вулусвали. О человеке было известно только то, что зовут его Евгений Рубежин.
    Случилось это 10 августа 1984 года… Чем закончилась эта удивительная история, смотрите в сюжете телепрограммы «Жди меня».

Скачать видео
 
Інформаційне повідомлення Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Image   25 січня 2012 року виконуючий обов’язки голови УСВА Олег Іванович Міхнюк і заступник голови ревізійної комісії УСВА Олександр Вікторович Литвинов здійснили робочу поїздку до Полтавської області, де взяли участь у роботі президії Полтавської обласної організації УСВА. Розглядалися питання роботи організації у 2012 році та заходи щодо відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 23-ї річниці виведення військ з Афганістану.
Детальніше...
 
Підписання Угоди у Вінницькій області Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Image    24 січня підписано Угоду про взаємодію і співпрацю між Вінницькою обласною державною адміністрацією, Вінницькою обласною Радою та Вінницькою обласною Спілкою ветеранів війни в Афганістані  (воїнів-інтернаціоналістів). Документ підписали голова Вінницької обласної державної адміністрації М. Джига, голова Вінницької обласної ради С. Татусяк і голова Вінницької обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані П. Кирилішин.
Детальніше...
 
Пріоритет — збереження здоров’я військовослужбовців Надрукувати Надіслати електронною поштою
Результати діяльності центрів медичної реабілітації та санаторного лікування, військових санаторіїв та заходи щодо вдосконалення системи санаторно-курортного лікування і медичної реабілітації військовослужбовців стали першим питанням порядку денного розширеного засідання колегії Міністерства оборони України, яке відбулося в Києві під головуванням Міністра оборони України Михайла Єжеля.
Детальніше...
 
Материнский поклон за добро Надрукувати Надіслати електронною поштою
   В канун 23-й годовщины вывода советских войск из Афганистана от имени семей погибших в Афганистане воинов Амур-Нижнеднепровского района  Днепропетровска благодарим председателя исполкома  района А. А. Ганноченко за  доброе и душевное отношение к нам.
Детальніше...
 
Звітно-виборна конференція Київської обласної організації УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image    20 січня відбулася VII звітно-виборна конференція  Київської обласної організації УСВА у  роботі  якої взяли участь 58 делегатів з міських і районних організацій ветеранів Афганістану  області. 
Детальніше...
 
Ветеранський рух: скрутні часи не тільки в Україні Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageНаслідки світової економічної кризи, проблеми з виплатою державних боргів, дефіцит національних бюджетів - це вже майже традиційний перелік причин, з яких уряди багатьох країн вимушені скорочувати соціальні програми. Природно, це мало кому подобається, що й спричиняє масштабні суспільні протести у багатьох європейських країнах.
Детальніше...
 
Святкували і діти, і дорослі Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЧудово відзначили зимові свята і юні, і дорослі члени родин учасників бойових дій і воїни-інтернаціоналісти.
30 дітей з сімей учасників бойових дій та родин загиблих і померлих військовослужбовців побували на губернаторській ялинці в обласному академічному українському музично-драматичному театрі  імені Т. Г. Шевченка. Ніхто не залишився без солодких подарунків.
Детальніше...
 
ІЗ УКАЗУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності та Свободи України
За значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток незалежної Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю постановляю:
Детальніше...
 
Меморандум Крыма в действии Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image     7 ноября 2011 года подписан Меморандум о сотрудничестве и взаимодействии между Советом министров Автономной Республики Крым и Крымской республиканской организацией Украинского Союза ветеранов Афганистана (воинов – интернационалистов).
Детальніше...
 
Турнір пам`яті Митрофана Петровича Ноги Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image    У приміщенні Нововодолазької ДЮСШ пройшов відкритий турнір з гирьового спорту серед юнаків та дівчат 1994 року народження та молодших, присвячений пам`яті нашого земляка, воїна-інтернаціоналіста, Героя Радянського Союзу М. П. Ноги. Захід відбувся за підтримки голови райдержадміністрації С. О. Ротача і голови Харківської обласної спілки ветеранів Афганістану В. М. Рижкова.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Наступна > В кінець >>

Всього 4369 - 4394 з 6421

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.