" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41096442 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Міністерство оборони
Змагання з військово – спортивних багатоборств Надрукувати Надіслати електронною поштою
06-01-00.jpg25 вересня 2021 року на базі Олександрійського аграрного ліцею був проведений обласний етап зборів – змагань з військово – спортивних багатоборств серед юнаків від 14 до 17 років.
Детальніше...
 
Змагання зі спортивного орієнтування Надрукувати Надіслати електронною поштою
05-02-00.jpgВ Чернігові пройшли змагання зі спортивного орієнтування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, які загинули в Афганістані
Детальніше...
 
У ПРИЛУКАХ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ПРАВЛІННЯ АФГАНЦІВ ЧЕРНІГІВЩИНИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
05-01-00.jpg30 вересня 2021 року відбулося чергове виїзне засідання Президії та Правління Чернігівського обласного відділення Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).
Детальніше...
 
Подільський взвод гранатометників Надрукувати Надіслати електронною поштою
04-01-00.jpgУ листопаді 1979 року 17 уродженців Вінницької області: Білінський О.І., Голуб В.В., Грималюк В.Г, Демчук В.Г., Думанський Л.Й., Когут В.В., Малюта В.А., Муравський Ю.М., Овчінніков О.В., Попов Ф.М., Придиус В.М., Сас В.П., Свистак Ю.І., Собчук Ю.О., Чумак Ю.В., Яровий В.І., Яровий Ю.І. призвалися до лав Радянської Армії.
Детальніше...
 
День захисників і захисниць України Надрукувати Надіслати електронною поштою
28-01-01.jpg1-го жовтня у Києві Українська Спілка ветеранів Афганістану розпочне заходи щодо вшанування захисників і захисниць України
Детальніше...
 
Місце, що поєднає серця Надрукувати Надіслати електронною поштою
24-01-00.jpgГарний подарунок до Дня міста зробили міській громаді воїни-інтернаціоналісти на чолі зі своїм лідером Володимиром Йонгою. За їх безпосередньої участі відтепер у Сквері Перемоги містян і гостей зустрічатиме вельми оригінальний об’єкт – "Лавочка примирення".
Детальніше...
 
9-й Турнир Отваги Надрукувати Надіслати електронною поштою
21-01-00.jpgПо инициативе Общественной Организации «Харьковский городской Союз ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов)» 12 сентября 2021года прошёл 9-й Турнир по Дзюдо памяти участника боевых действий в Афганистане Владимира Александровича Киселя, который был награждён тремя медалями «За отвагу».
Детальніше...
 
15 вересня – 25 років тому відкрито в Ніжині пам’ятник воїнам-інтернаціоналістам Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-02-00.jpg15 вересня – 25 років тому відкрито (1996) в Ніжині пам’ятник воїнам-ніжинцям, які загинули в Афганістані, воїнам-інтернаціоналістам. Пам’ятник розташований у сквері на розі вулиць Т. Шевченка і 3-й мікрорайон.
Детальніше...
 
У Хотіні відбувся шаховий турнір пам'яті Ігоря Семанишина та Павла Ліщинського Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-01-00.jpg19 вересня в житловому масиві "Хотінь" відбувся шаховий турнір, присвячений пам'яті загиблого воїна в Афганістані Ігоря Семанишина та воїна АТО Павла Ліщинського.
Детальніше...
 
Двадцять друга річниця створення ліцею Надрукувати Надіслати електронною поштою
20-01-05.jpg16 вересня у Закарпатському обласному ліцеї з ПВФП ім. Героїв Красного поля Закарпатської обласної ради ліцеї відбулись урочисті заходи з нагоди двадцять другої річниці від дня його створення.
Детальніше...
 
Засідання Правління УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
14-01-00.jpgНа черговому засіданні Правління Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) 9 вересня головними були питання: Про захист честі й гідності ветеранів, учасників бойових дій на території інших держав, про діяльність ветеранських організацій в умовах адміністративного реформування.
Детальніше...
 
Оновлені дошки пам’яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
11-01-00.jpgОновлені дошки пам’яті полеглим воїнам-односельцям у П’ятиднівській гімназії повернуть до 14 жовтня
Детальніше...
 
ТУРНІР ПАМ'ЯТІ ГЕРОЯ-"КІБОРГА" НА ТЕРНОПІЛЬЩИНІ Надрукувати Надіслати електронною поштою
07-03-00.jpg28 серпня напередодні Дня вшанування пам'яті загиблих захисників України на стадіоні в смт. Велика Березовиця що на Тернопільщині з ініціативи та матеріальної підтримки Тернопільської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану відбувся традиційний турнір з міні-футболу пам'яті Народного Героя України, десантника-"кіборга" Івана Вітишина, ...
Детальніше...
 
У ТЕРНОПОЛІ ВШАНУВАЛИ ПОЛЕГЛИХ ГЕРОЇВ Надрукувати Надіслати електронною поштою
07-02-00.jpg29 серпня у Тернополі пройшли заходи з нагоди Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України за участі керівництва області, ветеранів АТО/ООС та ветеранів - афганців, громадськості і молоді.
Детальніше...
 
Спортивна субота в Магдалинівці: футбол Надрукувати Надіслати електронною поштою
07-01-00.jpgДо 30-ої річниці Незалежності України в смт. Магдалинівка що на Дніпропетровщині відбувся відкритий спортивний турнір з міні-футболу серед ветеранів.
Детальніше...
 
Музей Надрукувати Надіслати електронною поштою
02-02-00.jpgВіддзеркалення минулого:
«Ми вас туди не посилали!»
Державна політика чи дії недоумків?
Детальніше...
 
Навстречу Великой Победе во Второй мировой войне Надрукувати Надіслати електронною поштою
02-01-00.jpgТегеран - 1943. После решающих побед Красной Армии в Сталинградской и Курской битвах у главных союзников по антигитлеровской коалиции встали вопросы о приближении сроков Великой победы над Германией и Японией и послевоенного устройства мира.
Детальніше...
 
Відкриття пам'ятника в Горохові Надрукувати Надіслати електронною поштою
30-01-00.jpgУ День Незалежності України в Боголюбивому Горохові запам’ятається освячення на Пагорбі Слави  пам’ятного знаку, що увічнив мужність учасників бойових дій в Афганістані.
Детальніше...
 
Виповнилося 95 Надрукувати Надіслати електронною поштою
27-02-00.jpgСьогодні виповнюється  95 років з дня народження Шевчука Василя Івановича.
Детальніше...
 
Єднання поколінь Надрукувати Надіслати електронною поштою
27-01-00.jpg14.08.21р. відбувся військово-патріотичний вишкіл на Подільського-Волинській Січі, що знаходиться на Лановеччині Тернопільськоі області  «Єднання поколінь» пам`яті воїна-афганця колишнього голови  ТОО УСВА Віктора Миська.
Детальніше...
 
Роковини Надрукувати Надіслати електронною поштою
26-03-00.jpgМинулої неділі, 22 серпня, виповнився 41 рік відтоді як  на афганській війні загинув наш земляк і побратим Сергій Зайчук. Ветерани Шепетівської спілки Афганістану за традицією навідались у його рідні краї, аби  вшанувати пам'ять свого бойового товариша.
Детальніше...
 
АФГАНИСТАН ИЗ ПРОШЛОГО В БУДУЩЕЕ Надрукувати Надіслати електронною поштою
26-02-00.jpgАфганистан снова на устах у всего мира. Телевизор пестрит кадрами убегающих американских военных, брошенной техники, танцующими с оружием талибами и отчаянными попытками граждан страны сбежать от нового порядка. Прокомментировать ситуацию, оценить перспективы развития Афганистана при талибах, мы попросили руководителя Одесской областной организации УСВА генерал-майора в отставке Юрий Михайловича Ермакова.
Детальніше...
 
Голосування за проект №875 Надрукувати Надіслати електронною поштою

Шановні

В цьому році завдяки зусиллям КСО «Зелеста» та під патронатом УСВА вже 23 рік поспіль будуть проведені Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування, присвячені пам'яті Героя - афганця - Олега Оніщука та Героя України Олега Міхнюка.

На змаганнях використовується електронна система відмітки, яку весь цей період приходилось брати в оренду. На даний момент з’явилась така можливість отримати станції для електронної відмітки за кошти громадського бюджету м.Києва. Ми подали проект, який пройшов всі етапи від публікації до позитивного висновку і був допущений до голосування.

Звертаємось до Вас з проханням проголосувати за проект №875 «Електронне обладнання для обслуговування змагань зі спортивного орієнтування».

Право голосу мають лише мешканці м.Києва. Голосувати можна до 15 вересня 2021 року.

Посилання на сторінку проекту:
https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/18/875

Детальніше...
 
Почесна грамота Надрукувати Надіслати електронною поштою
26-01-00.jpg20 серпня 2021 року. Напередодні 30-річниці ювілею України. Голова Чернігівської облдержадміністрації В'ячеслав Чаус зустрівся з тими, хто зробив значний внесок у розвиток як області так і країни в цілому.
Детальніше...
 
Консультативна рада Надрукувати Надіслати електронною поштою
09-01-00.jpgСтворено консультативну раду з питань сприяння захисту інтересів ветеранів військових конфліктів
Детальніше...
 
На Рівненщині відбувся фестиваль військово-патріотичної пісні Надрукувати Надіслати електронною поштою
03-01-00.jpgВчора, 01 серпня, на базі КЗ «Центр культури, дозвілля і туризму» Острозької міської ради відбувся відкритий фестиваль військово-патріотичної пісні «Відлуння...». Захід був присвячений 32-ій річниці виводу військ з Афганістану.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > В кінець >>

Всього 443 - 468 з 6423

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.