" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40984909 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
Підсумки за перше півріччя: що зроблено Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageСаме про це йшлося на першому розширеному засіданні колегії Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України, яке відбулося 28 липня 2011 року в столичному Палаці ветеранів. Окрім керівництва і членів колегії Служби на засідання були запрошені та взяли участь у роботі представники державних органів влади, громадських організацій.
Детальніше...
 
Автопробіг Єкатеринбург – Львів – Таліца. Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image27 липня 2011 року минає 100 років від дня народження Героя Радянського Союзу, розвідника Миколи Івановича Кузнєцова. До цієї дати у Свердловській області проводиться багато заходів. Одним із них став автопробіг з Єкатеринбурга до Львова на могилу розвідника на Пагорбі Слави та зі Львова до Таліци, місця народження Миколи Івановича.
Детальніше...
 
Проти двох українських миротворців з Косова порушили справу за контрабанду цигарок Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Головне управління військових прокуратур Генеральної прокуратури України 14 липня порушило кримінальну справу проти заступника командира українського миротворчого контингенту в Косово підполковника Н. і старшого солдата Г., які в квітні самовільно залишили район патрулювання і виїхали в Македонію, передає "Інтерфакс-Україна".
Детальніше...
 
ООВИ «Товарищ» подвела итоги Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ июле в Мариуполе в ДК «Искра» состоялось отчетно-выборное собрание азовмашевской общественной организации воинов-интернационалистов «Товарищ» (председатель Владимир Проценко, депутат Мариупольского горсовета).
Детальніше...
 
Святий обов'язок нащадків Надрукувати Надіслати електронною поштою
На Дніпропетровщині, біля меморіального комплексу на хуторі Високий Софіївського району Дніпропетровської області, з військовими почестями відбулося урочисте перепоювання 67 безіменних загиблих воїнів Великої Вітчизняної війни. Останки бійців радянської армії було знайдено під час пошукових робіт у районі селища Базавлук.
Детальніше...
 
Ніхто не забутий? Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Меморіальний комплекс «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років» уже багато років поспіль, спільно з пошуковими організаціями Росії, Білорусі, країн Прибалтики та інших держав, здійснює комплекс заходів, спрямованих на пошук та встановлення осіб, загиблих на місцях запеклих боїв Великої Вітчизняної війни. Ці заходи об’єднані у пошукову програму «Невідомий солдат». У її межах проводяться дослідження за двома напрямами. По-перше, здійснюється пошук родичів воїнів, чиї останки були знайдені на місцях боїв і які до того вважалися такими, що зникли безвісти. По-друге, родинам зниклих безвісти надається допомога у пошуках свідків загибелі солдата і встановленні місця його поховання.
Детальніше...
 
Пенсии в Украине выросли на 12% Надрукувати Надіслати електронною поштою
 В стране насчитывается почти 14 миллионов пенсионеров
Средняя ежемесячная пенсия украинцев, которые находятся на учете в органах Пенсионного фонда, в 2011 году выросла на 12,3% по сравнению с 2010 годом и составила 1121,8 грн, сообщила Государственная служба статистики в пятницу.
Детальніше...
 
Місія успішно триває Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Українські миротворці 56-го окремого вертолітного загону продовжують виконувати завдання Місії ООН у Ліберії. Лише два тижні тому авіатори попередньої ротації урочисто передали своїм наступникам посади та повноваження, а отже, і мирне небо Ліберії.
Детальніше...
 
Україна в 2010 році продала зброї майже на мільярд доларів (офіційні дані) Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Держслужба експортного контролю оприлюднила підсумки роботи ГК Укрспецекспорт в 2010 році. Згідно з цими даними, обсяг експорту українського озброєння в минулому році наблизився до $ 1 млрд, а основними його споживачами стали країни Африки, пише КоммерсантЪ-Украина в статті Укрспецэкспорт отстрелялся.
Детальніше...
 
Російська армія отримає «Шмель» Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageРосійські програми закупівлі озброєнь передбачають надходження вже у 2011 році на озброєння військових підрозділів біологічного, радіаційного та хімічного захисту (РХБЗ) сухопутних військ Росії нової модифікації вогнемету ПДМ-А «Шмель-М». Власне, він був прийнятий на озброєння ЗС РФ ще у 2004 році, але досі уряд не виділяв коштів на закупівлю цієї зброї.
Детальніше...
 
Харьковские суды игнорируют детей войны? Надрукувати Надіслати електронною поштою
Председатель областной общественной организации «Защита детей войны» Виктор Милюков говорит, что суды Харькова перестали принимать исковые заявления о доплатах детям войны.
Детальніше...
 
Росія і Україна: пов'язані однією «НИТКОЮ» Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Міністр оборони РФ Сердюков звернувся до свого українського колеги з проханням передати Росії в оренду полігон «НИТКА», розташований у Криму. Абревіатура НИТКА розшифровується як науково-випробувальний тренажер корабельної авіації, часто цей полігон ще називають заритим в землю авіаносцем. Україна, яка не має власних авіаносців, щорічно здає полігон «напрокат» російським льотчикам палубної авіації для відпрацювання зльоту і посадки.
Детальніше...
 
Соревнования снайперских пар - победа ждёт сильнейших! Надрукувати Надіслати електронною поштою
 12 июля на учебном центре «Спасск» Сухопутных войск Вооруженных Сил Республики Казахстан стартовали Международные соревнования снайперских пар и разведывательных групп специального назначения «Алтын үкі». На торжественное открытие прибыл первый заместитель Министра – председатель Комитета начальников штабов МО РК генерал-полковник Сакен Жасузаков.
Детальніше...
 
Талибы взяли на себя ответственность за убийство Ахмад Вали Карзая Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Представители движения «Талибан» взяли на себя ответственность за убийство Ахмада Вали Карзая, младшего брата президента Афганистана Хамида Карзая и главы совета южной провинции Кандагар.
Повстанцы, связавшиеся с прессой по телефону из неизвестного местоположения, заявили, что Ахмад Вали Карзай был убит боевиком, выполнявшим поручение руководства «Талибана».
Детальніше...
 
ТУРНІР ЯК ДАНИНА ПАМ’ЯТІ Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У чотирнадцяте у Ставищанському районі Київської області проводився турнір з футболу на перехідний міжобласний кубок пам’яті воїнів –«афганців».
Офіційна частина відкриття змагань була насичена офіційними елементами – підняттям Державного прапора, виконанням Гімну України.
Детальніше...
 
Роки минають, а розвідка не зупиняється Надрукувати Надіслати електронною поштою
 На базі Дніпропетровського національного гірничого університету відбулося чергове засідання військово-історичного клубу імені капітана Андрія Грязнова. Рада клубу під головуванням доцента кафедри історії та політичної теорії, воїна-інтернаціоналіста, підполковника у відставці Анатолія Поуха обрала тему «Військова розвідка» та запросила кадрових військових, які не з чуток знають про «справжній хліб» розвідника.
Детальніше...
 
Геннадий Кернес получил награду от Союза ветеранов Афганистана Надрукувати Надіслати електронною поштою
Во время сессии Харьковского горсовета 6 июля 2011 года мэру Харькова Геннадию Кернесу вручили медаль союза ветеранов Афганистана.
Детальніше...
 
ПАМ’ЯТЬ ЖИТИМЕ В НАШИХ СЕРЦЯХ Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image26 червня ц. р. у с. Грузятин Маневицького району Волинської області відбувся мітинг з нагоди відкриття меморіальної дошки в пам’ять загиблого воїна-«афганця» Михайла Мандзюка. Біля школи, в якій навчався Михайло, зібралось чимало односельчан, вчителів та учнів. Були присутні голова  Боровичівської сільської ради Тамара Мандзюк, перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Артишук,  воїни-інтернаціоналісти.
Детальніше...
 
Верховная Рада приняла Пенсионную реформу Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Верховная Рада приняла Пенсионную реформу после девяти часов ночной работы. Правительственный проект закона №7455 "О мерах по законодательному обеспечению реформирования пенсионной системы" поддержало 248 народных депутата.
Детальніше...
 
Почти 90 украинских миротворцев заразились малярией в Либерии Надрукувати Надіслати електронною поштою
 87 украинских миротворцев заразились малярией во время прохождения службы в Либерии, сообщили Корреспондент.net в Минздраве Украины.
По данным ведомства, по состоянию на 5 июля 2011 года в Николаеве в больнице находятся 45 миротворцев, у которых обнаружен возбудитель малярии. Также выписано 42 миротворцы, которые прошли двукратный контроль эффективности лечения.
Детальніше...
 
Вандалы ХХІ века. Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageПраздник Ивана Купала всегда отмечали весельем: народными гуляньями, песнями, танцами, прыжками через костер. Казалось бы, радовалась вся природа, но для жителей районного центра – города Золотоноши, он омрачался тем, что в ночь с 5 на 6 июля в городском мемориальном парке был изуродован памятник воинам погибшим в Афганистане.
Детальніше...
 
В Крыму журналистам показали зенитно-ракетные комплексы украинской ПВО Надрукувати Надіслати електронною поштою
 5 июля, в Крыму, на базе Гвардейского Севастопольско-Феодосийского зенитного ракетного соединения, где командиром полковник Виталий Павлюченко, представители гражданских масс-медиа ознакомились с элементами боевого дежурства в системе противовоздушной обороны.
Детальніше...
 
Встановлено доплату до півдвищення пенсії Надрукувати Надіслати електронною поштою
Кабінет Міністрів України схвалив постанову «Про установлення доплати до підвищення пенсії членам сімей загиблих (тих, які пропали безвісти) осіб, зазначених у пункті 1 статті 10 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”. Документ № 690 датований 20 червня 2011 року.
Детальніше...
 
«Чорні берети» — у складі «ХЕЛБРОК» Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У Криму на базі батальйону морської піхоти ВМС ЗС України під загальним керівництвом заступника командувача ВМС ЗС України — начальника Центру військ берегової оборони полковника Ігоря Воронченка заступив на бойове чергування в складі Бойової тактичної групи Європейського Союзу «ХЕЛБРОК» підрозділ морської піхоти ВМС ЗС України.
Детальніше...
 
На Харківщині започатковують ще дві медичні програми Надрукувати Надіслати електронною поштою
У 2012 році в Харківській області буде реалізована програма з безоплатного лікування аденоми простати пацієнтам, до яких належать ветерани, інваліди та учасники бойових дій.
Детальніше...
 
Омбудсман допомогла інваліду перемогти чиновників Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У квітні 2011 року до Уповноваженого з прав людини Ніни Карпачової звернувся інвалід Великої Вітчизняної війни Юхим Тимошенко – мешканець селища Новоекономічне Красноармійського району на Донеччині. Ветеран просив Омбудсмана України захистити право на отримання коштів щорічної допомоги як інваліду війни І групи, належних йому за рішенням суду, на які він очікував понад два роки, повідомили у пресс-службі Омбудсмана.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Наступна > В кінець >>

Всього 4577 - 4602 з 6418

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.