" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41049471 Відвідувачів
Міністерство оборони
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
В Україні почалися заходи до роковин Чорнобиля Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Виповняються 25 років від дня катастрофи на Чорнобильській атомній електростанції. Вибух стався на четвертому реакторі АЕС під час тестування системи безпеки. Жертвами радіації стали сотні тисяч людей.
Меморіальні заходи заплановані у вівторок в багатьох містах України.
Детальніше...
 
Уряд забезпечить житлом інвалідів війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Як повідомляє Укрінформ, уряд затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом інвалідів Великої Вітчизняної війни І групи, які протягом тривалого часу перебувають у черзі на житло. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Віктор Тихонов.
Детальніше...
 
Сім'ї загиблих отримають допомогу Надрукувати Надіслати електронною поштою
Верховна Рада ратифікувала Угоду про державну соціальну допомогу членам сімей військовослужбовців, загиблих в Афганістані та інших державах, де велися бойові дії. Це рішення підтримали 295 народних депутатів, повідомляє Укрінформ.
Детальніше...
 
Життя і подвиг Леоніда Телятникова Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Леонід Петрович Телятников носив на своєму мундирі погони від курсанта пожежно-технічного училища до генерал-майора внутрішньої служби. Але він жодного разу не планував і не брав участі у військових операціях. Він був бійцем іншого війська — рятував людей від вогню. І зажив у цьому світової слави.
Детальніше...
 
Урок Чорнобиля: Навчається весь світ Надрукувати Надіслати електронною поштою
 В Україні розпочинаються офіційні заходи з нагоди двадцять п’ятої річниці Чорнобильської катастрофи. Перші особи майже п'ятдесяти країн світу та представники найвпливовіших міжнародних організацій на кілька днів з’їдуться до Києва, щоб на найвищому рівні обговорити досвід, набутий людством від часу аварії на ЧАЕС.
Детальніше...
 
Робоча зустріч Надрукувати Надіслати електронною поштою
 18 квітня 2011 року відбулася робоча зустріч голови УСВА С. В. Червонописького з головою Київської міської держадміністрації О. П. Поповим де було обговорено низку питань діяльності організації та вирішення проблем ветеранів, інвалідів війни, членів сімей загиблих. Окремо розглянуто питання ремонту дороги для покращення сполучення з госпіталем для воїнів-інтернаціоналістів «Лісова поляна»  у Пущі-Водиці.
Детальніше...
 
Сам-один горю не зарадиш Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Виповнилося двадцять років всеукраїнському руху солдатських матерів. Як уже повідомляла «Народна армія», Міністр оборони України Михайло Єжель зустрівся з активістами громадських організацій, сини яких загинули в мирний час. У заході взяли участь батьки загиблих воїнів з кількох регіонів, керівники структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України.
Детальніше...
 
К 9 мая ветераны и «все, кому надо» получат традиционную выплату Надрукувати Надіслати електронною поштою
К 9 мая ветераны Великой Отечественной войны получат разовые денежные выплаты.
Об этом сообщил сегодня на пресс-конференции вице-премьер-министр Украины – министр социального развития Сергей Тигипко.
Детальніше...
 
Єжель назвав причину загибелі українського миротворця у Ліберії Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Миротворець Вячеслав Сулін загинув через несчасний випадок.
Про це заявив міністр оборони Михайло Єжель в інтерв'ю журналістам.
"У вільний час він ішов по території частини. Зайшов туди, де стояв літак, випадково натиснув кнопку катапультування, в результаті чого загинув. Це попередні висновки", - зауважив він.
Детальніше...
 
Шлях на Балкани розпочався Надрукувати Надіслати електронною поштою
 На Балкани вирушила чергова, 15-та ротація національного миротворчого контингенту сил КFОR у Косові. Це 125 військовослужбовців Збройних Сил України, переважна частина яких з 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади 8-го армійського корпусу. Ротація здійснюватиметься у два етапи. Першими «стартують» близько 70 чоловік на чолі з командиром національного контингенту підполковником Олегом Зубовським.
Детальніше...
 
17 МИТТЄВОСТЕЙ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ВЕСНИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Маловідомі факти про найбільшу екологічну аварію ХХ століття та ліквідацію її наслідків
26 квітня 1986 року в 01 год. 23 хв. 48 сек. у результаті теплового вибуху 4-го реактора енергоблоки були ушкоджені і розгерметизовані тепловиділяючі елементи (твели), що містять ядерне паливо (уран-235). Еквівалент потужності вибуху склав 500 атомних бомб, скинутих на Хіросіму. У навколишнє середовище було викинуто 50 млн кюрі радіоактивних речовин.
Детальніше...
 
Росія перехоплює протиракетну ініціативу Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Поки НАТО говорить про потенційну можливість обговорення формату співробітництва з Україною у сфері протиракетної оборони, Росія починає заявляти про необхідність приєднання України до російської системи ПРО.
Детальніше...
 
«Вікінг» рятує Богаленд Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageНа базі 95-ї окремої аеромобільної бригади відбулося багатонаціональне навчання «Вікінг-2011».
— Відмінність цього навчання від інших полягала передусім у складі учасників. Окрім військовослужбовців, значну роль було відведено поліцейському та цивільному компонентам, — розповів заступник командира 8-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України генерал-майор В’ячеслав Назаркін. — До команди, яка займалася плануванням навчання, входили як військові, так і цивільні.
Детальніше...
 
Наші в Ліберії Надрукувати Надіслати електронною поштою
 В ході виконання миротворчих завдань у Ліберії у 56-му вертолітному загоні ЗС України сил Місії ООН, в районі населеного пункту Бьюканан відбулося практичне заняття з виконання пошуково-рятувальних робіт над Атлантичним океаном із залученням членів рятувальної парашутно-десантної групи загону.
Детальніше...
 
Україна готова надіслати мобільний шпиталь до Лівії Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У Берліні відбулося перше після президентських виборів в Україні засідання Комісії Україна-НАТО на рівні міністрів закордонних справ. Київ обіцяє альянсу допомогу в Лівії, але лише в гуманітарному аспекті.
Детальніше...
 
Український слід в африканському небі Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Нині населення Ліберії ставиться до миротворців лояльно, адже після введення сил Місії ООН до цієї західноафриканської країни тут нарешті стихла громадянська війна. З того часу минуло лише сім років, але Ліберія встигла помітно відродитися. Життя поступово налагоджується.
Детальніше...
 
Украинцам будут выплачивать компенсации для льготного проезда Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Правительство хочет изменить механизм предоставления льготного проезда в общественном транспорте.
По словам министра регионального развития, строительства и ЖКХ Виктора Тихонова, вместо выплаты компенсации перевозчикам предлагается предоставлять населению социальную адресную помощь.
Детальніше...
 
Витяг з протоколу № 3 (33) засідання Правління УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) Надрукувати Надіслати електронною поштою
Детальніше...
 
Надзвичайному і Повноважному Послу Республіки Білорусь Пану Володимиру Величку Надрукувати Надіслати електронною поштою
Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) прийміть щирі слова глибокої скорботи та співчуття родинам загиблих і постраждалих, усьому народові Республіки Білорусь у зв’язку із загибеллю людей у  Мінську внаслідок терористичного акту.
Детальніше...
 
Разова грошова допомога учасникам бойових дій Надрукувати Надіслати електронною поштою
 На звернення керівництва Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)  по збільшенню  разової  грошової  допомоги  учасникам бойових дій, які брали участь у воєнних конфліктах на території інших держав і завдяки наполегливій праці з різними гілками влади,  Кабінет Міністрів України у своїй Постанові №341 від 4 квітня 2011 року (надається) урахував ці вимоги.   
Детальніше...
 
В Минске установили личности всех погибших в результате теракта Надрукувати Надіслати електронною поштою
 В Беларуси установлены личности всех 12 человек, погибших в результате теракта в минском метро, который произошел накануне. В списке погибших семь мужчин и пять женщин.
Как сообщается, жертвами стали Абражей Наталья Валентиновна (дата рождения - 06.11.1966), Шагойко Анна Викторовна (09.10.1954), Каптюх Роман Васильевич (16.03.1990), Наркевич Анатолий Владимирович (03.06.1959), Парфунцев Александр Евгеньевич (21.03.1954), Захаркова Татьяна Игоревна (20.11.1968), Климец Юрий Александрович (04.05.1987), Пикулик Галина Ивановна, Герасимчик Сергей Анатольевич (17.07.1993). Они были зарегистрированы в Минске.
Детальніше...
 
«Сержантські курси» від українських інструкторів Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ іракському місті Таджі, розташованому за 30 км від Багдаду, відбувся випуск курсів підготовки старшого сержантського складу для збройних сил Республіки Ірак, повідомляє Департамент преси та зв'язків із ЗМІ МО України.
Детальніше...
 
Рисует девочка войну… Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУже не первый год Днепропетровское объединение ветеранов Афганистана совместно с городским управлением образования и науки горсовета проводит конкурс рисунков, посвященный солдатской тематике. Этот своеобразный урок мужества учит детей уважительно относиться к людям, чьи виски посеребрила война, беречь самое дорогое, что есть в нашей жизни – мир.
Детальніше...
 
Інформаційне повідомлення Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image8 квітня відбулося чергове засідання Правління Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) на якому вирішено низку організаційних питань.
Зокрема до складу Правління  ротовано Миколу Гончаренка, якого 23 жовтня 2010 року на VII звітно-виборній конференції Київської міської спілки ветеранів Афганістану обрано її головою. Зі складу Правління виведені колишні голови Держкомветеранів України і КМСВА  Ігор Плосконос і Костянтин Антощук.
Детальніше...
 
Польовий вишкіл майбутніх «синів неба» Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки продовжується польовий вихід для понад двохсот курсантів факультету аеромобільних військ Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Майбутні офіцери вдосконалюють свої практичні навички. За словами начальника факультету полковника Артура Лунькова, нинішня польова складова вирізняється чітким відпрацюванням теоретичних знань з обов’язковим розв’язанням тих проблемних питань, які з тих чи інших причин не вдалося досконало освоїти в навчальних класах.
Детальніше...
 
Денег на ветеранов в этом году нет Надрукувати Надіслати електронною поштою
 О социальной защите ветеранов в Одесской области шла речь на расширенном рабочем совещании представителей Одесского областного совета, областной администрации, ветеранских организаций, работу которого возглавил заместитель председателя облсовета Алексей Гончаренко.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Наступна > В кінець >>

Всього 4733 - 4758 з 6422

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.