" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40992539 Відвідувачів
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Пенсии пересчитали соответственно с повышением прожиточного минимума Надрукувати Надіслати електронною поштою
С 1 апреля 2011 в связи с очередным повышением прожиточного минимума в соответствии с Законом Украины "О Государственном бюджете Украины на 2011 год" (764 гривны) органами Пенсионного фонда Украины осуществлены перерасчеты пенсий, размер которых зависит от величины прожиточного минимума.
Детальніше...
 
Украинские миротворцы останутся в Кот-д'Ивуаре, – Ежель Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Украинские миротворцы в Кот-д'Ивуаре останутся выполнять свою миссию, не смотря на обострение ситуации в этой стране
«Украина будет принимать участие во всех миротворческих мероприятиях. Если вы думаете, что Украина та страна, которая только дошла туда, где опасно и сказала «стоп», то мы не такие. Мы вместе со всеми делим все риски и те проблемы, которые возникают на пути решения очень сложных задач в Северной Африке, Кот-д'Ивуаре и других точках», - сообщил министр обороны Михаил Ежель, передает Интерфакс.
Детальніше...
 
Одноразовую денежную помощь получат в Украине ветераны войны и жертвы нацистских преследований Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Кабмин издал постановление о выплате разовой денежной помощи ветеранам ВОВ и жертвам нацистских преследований, сообщает пресс-служба правительства. Итак, такая денежная помощь полагается:
Детальніше...
 
Зустріч на борзнянській землі Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВже 22 роки, як відгриміла Афганська війна, але біль утрат, холодний подих смерті, свист куль і снарядів, спогади залишаться гострим вістрям у серці кожного, кого називають воїном-інтернаціоналістом. Їх братав обов'язок, відповідальність, дружба, незабутні випробування. Народжене в боях братерство – святе й недоторкане відчуття чоловічої душі. Воно буде вічним таїнством для всіх, хто не знає війни. Ось ця загадковість, геніальність, неповторність завжди приваблювала, особливо, юнаків.
Детальніше...
 
Белорусские военные помогают Каддафи громить повстанцев Надрукувати Надіслати електронною поштою
 В Ливии в военной операции против войск повстанцев Муамару Каддафи помогают несколько сотен военных специалистов из Белоруссии. Об этом в среду пишет газета «Комсомольская правда».
«По словам Михаила, как он представился, в Ливии несколько сотен военных специалистов из Белоруссии. Советники не принимают непосредственного участия в боевых действиях против повстанцев, но постоянно находятся на боевых позициях», - пишет издание.
Детальніше...
 
Британський досвід для «чорних беретів» Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У Криму в межах проведення виїзного курсу Британської групи військових радників та інструкторів (БГВРІ) в Чорноморському тренувальному центрі морської піхоти ВБО ВМС ЗС України відбулося оголошення результатів курсу та вручення британською стороною українським морпіхам сертифікатів про проходження миротворчої підготовки. Перед цим наші «чорні берети» успішно «здали екзамен» військовим експертам з дев’яти країн.
Детальніше...
 
Українські Мі-24 нанесли удари в Кот-Д'Івуарі Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У Кот-д’Івуарі 4 квітня близько 17 години за місцевим часом відповідно до бойового розпорядження Командувача Операції ООН в Кот-д’Івуарі генерал-майора Берена Гнакуде два вертольоти Мі-24П зі складу авіаційної групи 56-го окремого вертолітного загону із застосуванням стрілецько-гарматного озброєння уразили дві визначені військові цілі - військову техніку в укритті та склад боєприпасів - на території колишньої військової бази “Акуедо” у місті Абіджан.
Детальніше...
 
Згадаймо час афганський Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ Шепетівці зустрілися  ветерани Афганістану,  які служили разом у 1979 – 1980 роках в одній частині на ракетній базі у Баграмі. Багато з них не бачились уже тридцять  років.
Однополчани  вшанували  пам’ять  бойового товариша Михайла Михальчука. Пам’ять  про друга, як і про минуле, пов’язане з війною в ДРА, відлунює в наших серцях болем.
Детальніше...
 
Марш на Б’юканан Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У 56-му ОВЗ сил Місії ООН у Ліберії було проведено радіотренування військовослужбовців пересувного вузла зв’язку Р-975 М1 на базі БТР-60ПБ, під час якого відпрацьовувалося забезпечення взаємодії групи бойового управління (ГБУ) з екіпажем вертольота по його наведенню на наземні цілі.
Детальніше...
 
Окончане интервью с полковником Н. Верхоглядом Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageНиколай Верхогляд: «Кто знает, что такое настоящая служба - тот меня поймет!»
- Почему, на Ваш взгляд, в Украине мало что известно о тех событиях?
- Тогда, в 1995-м, в неразберихе происходившего в бывшей Югославии донесениям о результатах операции в Жепе, видимо, не придали особого значения. А если и придали, то не стали травмировать украинскую общественность известиями о том, что украинские солдаты в Югославии подвергаются опасности. Не исключаю, что вмешалась и большая политика. Вспомните, российское телевидение тогда призывало поддерживать сербских братьев-славян, а Укрбат в это время спасал мусульман.
Детальніше...
 
Грошова винагорода миротворцям Надрукувати Надіслати електронною поштою
Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, згідно з якою розмір щомісячної грошової винагороди в іноземній валюті військовослужбовцям Збройних сил зі складу миротворчого контингенту, направленого для участі в наданні підтримки операції ООН у Кот-Д’Івуарі, на період їх фактичної участі у зазначеній операції збільшується на 100%.
Детальніше...
 
Компартія запропонувала відкликати законопроект про пільговиків Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко закликав народних депутатів відкликати «Проект Закону про гарантії держави щодо виконання рішень суду» (№ 7562), який стосується категорій пільговиків.
Детальніше...
 
Фестиваль. «Возьми гитару, нашу запоем…» Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ Орджоникидзе прошел XVІІ  международный фестиваль солдатской песни «Перевал 2011»
Нет больше в Украине и странах ближнего зарубежья города, который бы на протяжении стольких лет собирал с самых разных их уголков авторов-исполнителей на уникальное по своей природе песенное мероприятие. На фестиваль солдатского братства, из года в год сюда съезжаются те, чьи виски посеребрила Афганская война. Их проникновенные песни звучат как дань памяти, военному братству, проверенной годами и испытаниями мужской дружбе.
Детальніше...
 
Добрі справи сільських ветеранів Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageБільше 65 років тому наші батьки і діди розгромили гітлерівській фашизм. Вони думали, що та жахлива  війна була останньою і  не знали, що їхніх  онуків також називатимуть ветеранами війни. Афганська війна назавжди залишиться болем у серці нашого народу. І допоки на Землі є гарячі точки, поки порушується біблійна заповідь «Не вбивай!», ми не повинні заспокоюватися.
Детальніше...
 
«Добровільно», але «обов’язково”? Надрукувати Надіслати електронною поштою
За дорученням районної спілки УСВА  звертаються до Вас воїни-інтернаціоналісти Іванигівського району Волинської області М. Сичук,  В.  Нечипоровський,  І.  Бандзюх  і М.  Сокоринський.
Детальніше...
 
Автомобільне життя гвинтокрилого загону Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У автопарку 56-го окремого вертолітного загону сил Місії ООН у Ліберії завжди кипить робота. Цього ранку військовослужбовці підрозділу роти аеродромно-технічного забезпечення (РАТЗ) розсипали щебінку, замішували цемент, вирівнювали стяжку наземної конструкції. Командир роти одразу пояснив: «Будуємо мийку для нашої автомобільної техніки». Та додав: «Якщо в Африці не мити машини, це означає підписати їм вирок на дострокове знищення».
Детальніше...
 
«Афганський внесок» — не лише військовий Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУчасть представників Збройних Сил України в операції НАТО в Афганістані (ISAF), як відомо, визнана і країнами–членами Альянсу, і іншими державами світу як важливий внесок України у процес стабілізації в цій країні. Між тим, як впевнені у громадській організації «Спілка випускників, ветеранів та офіцерів запасу Київського військового гуманітарного інституту», наша держава та українське суспільство можуть зробити у встановлення миру та добробуту в Афганістані не лише «військовий» внесок, але й брати активну участь у гуманітарних ініціативах, реалізовуючи власні проекти.
Детальніше...
 
У фіналі – гідні суперники Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageПам’яті загиблих в Афганістані земляків присвячено відкритий традиційний турнір з волейболу в Тисменицькому районі Івано-Франківської області. До організації спортивного дійства долучилися місцеві державна адміністрація і райрада, районна організація УСВА, рада фізкультурно-спортивного товариства «Колос».
Детальніше...
 
Пенсионерам подкинут деньжат Надрукувати Надіслати електронною поштою
 С 1 апреля снова будут повышены пенсии. Однако такое увеличение будет касаться не всех выплат, которые получают пожилые люди, передает ИА «НАШ ПРОДУКТ» со ссылкой на департамент информации и комуникаций с общественностью секретариата КМУ.
Детальніше...
 
Новая «афганская» газета Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageСимферопольская городская организация Крымской Республиканской организации УСВА зарегистрировала и выпустила ежемесячную  газету «Солдат Отчизны».
Детальніше...
 
На медицині не заощаджують Надрукувати Надіслати електронною поштою
 В Українській військово-медичній академії відбулося виїзне засідання Громадської ради при Міністерстві оборони України. Під час заходу обговорювалися нинішній стан військово-медичних закладів, їхні можливості щодо надання медичної допомоги та розглядалися можливі шляхи його покращання. Зокрема, голова Громадської ради генерал-майор у відставці Юрій Михайленко запропонував звернутися до шляхів удосконалення роботи лікувальних закладів Міноборони, санаторно-курортного забезпечення ветеранів війни та військової служби.
Детальніше...
 
Добудувати «афганську» церкву в Черкасах пообіцяла обласна влада Надрукувати Надіслати електронною поштою
 28 березня в облдержадміністрації за участі керівника Черкащини Сергія Тулуба відбулося засідання «круглого столу» з представниками обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану.
Під час зустрічі виступив голова обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Олександр Рибченко, який розповів про діяльність спілки та зупинився на окремих питаннях, вирішення яких потребує допомоги влади та громадськості.
Детальніше...
 
«Зірниця» повертається Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Міністр оборони України Михайло Єжель підписав спільний наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства оборони України та Товариства сприяння обороні України від 23 березня 2011 року № 252/157/32 «Про проведення Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця».
Детальніше...
 
Курс на Гренландію Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Завтра український військовий транспортний літак з двома екіпажами та персоналом обслуги має взяти курс на далеку Гренландію в межах проведення спільної українсько-данської операції «Північний сокіл-2011». Поки що ж в українських авіаторів відбуваються останні приготування.
Детальніше...
 
Радість, подарована дітям Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Дводенні  змагання з плавання для дітей 1998 – 2002 років народження провели ДЮСШ № 3 (директор – Олексій Мельник) спільно з Рівненською міською організацією захисту сімей загиблих, померлих, інвалідів  і ветеранів локальних конфліктів (голова правління – Петро Шемейко).
Детальніше...
 
Просьба о помощи Надрукувати Надіслати електронною поштою
Дорогие друзья и просто неравнодушные люди!
У одного из наших товарищей в семье горе. Дочери-школьнице сделали сложную онкологическую операцию.
Для продолжения лечения и,  надеемся успешного выздоровления нужны средства.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Наступна > В кінець >>

Всього 4759 - 4784 з 6420

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.