" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41044327 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
В.Янукович поклав квіти до пам'ятника загиблим воїнам-афганцям у Харкові Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Президент України Віктор Янукович поклав у Харкові квіти до пам'ятника загиблим воїнам-афганцям із нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 22-ої річниці виведення військ колишнього СРСР із Афганістану.
Детальніше...
 
Ищу сослуживцев Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageМама умершего в 1997 году ветерана-«афганца» Забара Сергея Васильевича – Клара Петровна просит откликнуться всех тех, кто знал ее сына по воинской службе в Афганистане и может поделиться  о нем своими воспоминаниями.
Детальніше...
 
Привітання Львівської обласної організації УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
Детальніше...
 
Поздравление Союза ветеранов Афганской войны Республики Армения Надрукувати Надіслати електронною поштою
Детальніше...
 
Поздравление от Сумской Областной Общественной организации “Сумское Морское Собрание” Надрукувати Надіслати електронною поштою
Детальніше...
 
Особлива увага — передислокації до Кот-д’Івуару Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У 56-му ОВЗ ЗС України, що виконує миротворчі завдання у Ліберії, з ознайомчим візитом перебувала військова делегація командування сил Місії ООН на чолі із заступником командувача сил Місії бригадним генералом Джоном Квалі. Він зустрівся з командиром 56-го ОВЗ полковником Петром Плісом і обговорив нагальні питання щодо повсякденної діяльності вертолітного загону, зокрема, охорони підрозділу, технічного забезпечення, електропостачання, планового ремонту побутових приміщень.
Детальніше...
 
У Пакистані переодягнений у форму школяра смертник підірвав військовий парад Надрукувати Надіслати електронною поштою
Під час військового параду на північному сході Пакистану стався теракт. Як повідомляє Агентство Франс Пресс, у результаті вибуху загинуло 20 осіб.
Детальніше...
 
Біль Афгану відчутний крізь роки Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЗ нагоди відзначення 22-ї річниці виведення військ колишнього Союзу РСР з території Республіки Афганістан 10 лютого відбулась прес-конференція за участю голови Вінницької обласної спілки ветеранів війни в Афганістані Петра Кирилішина та голови Спілки учасників бойових дій в Афганістані м. Вінниці Анатолія Перебитюка.
Детальніше...
 
Вітаємо Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУкраїнська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), друзі та колеги сердечно вітають Анатолія Олексійовича Богданова – заступника Голови УСВА – начальника економічного управління з ювілеєм – 70-річчям від Дня народження!
Детальніше...
 
Слідами бойового ордена Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageКілька днів у Полтаві працювала знімальна група з Салехарда — єдиного у світі міста, дві частини якого розташовані по різні боки Полярного кола. Шеф-редактор державної телерадіокомпанії Ямало-Ненецького округу Жанна Косих каже, що у них там нині за мінус 40, тож полтавська зима їм «видається Африкою». Однак колеги-журналісти подолали чотири тисячі кілометрів не для того, щоб відігрітися. їх привів на Полтавщину журналістський пошук.
Детальніше...
 
ВЕСТИ ДЕНАЦИФИКАЦИИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageФедеральный иммиграционный суд в Детройте распорядился депортировать из страны бывшего украинского пособника нацистов Джона (Ивана) Калымона. Об этом сообщило министерство юстиции США.
Как подчеркивается в распространенном заявлении, Калымон (ему сейчас 89 лет) может быть выслан в Германию, Украину, Польшу или любую другую страну, которая согласится его принять, передает ИТАР-ТАСС.
Детальніше...
 
Поиск сослуживцев Надрукувати Надіслати електронною поштою
Мать разыскивает сослуживцев погибшего сына - Падалка Сергея Владимировича, 1963 г. рождения. Службу проходил в Афганистане, провинция Поли-Хурми, п/п 24785. погиб 17 октября 1983 года.
Контактный телефон Запорожский областной УСВА - 061 2390320, 0612246436
 
Українські миротворці для Кот-д'Івуару Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Україна посилює свою присутність у складі миротворців ООН в Кот-д'Івуарі. До тієї країни з сусідньої Ліберії надішлють близько шістдесяти українців. Пояснюючи свою ініціативу, президент Янукович говорив про економічну присутність України в Африці та її національні інтереси в тому регіоні. Опозиція розкритикувала це рішення, назвавши "квитком на війну".
Детальніше...
 
Що отримає Україна від участі в місіях ООН в Африці? Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Передислокація українського миротворчого контингенту із Ліберії в Кот-д’Івуар наробила неабиякого галасу. Опозиція звинуватила владу в тому, що військових відправили фактично на війну, влада почала незграбно та запізно виправдовуватися. Проте всієї правди не сказав ніхто. Самі миротворці просять не політизувати їхню діяльність, а прагматично використати український досвід у вибудові зовнішньої політики держави та просто заробити на участі в місіях ООН.
Детальніше...
 
Підготовка миротворців Надрукувати Надіслати електронною поштою
 На Житомирщині відбулися заняття з тактичної підготовки з військовослужбовцями, відібраними кандидатами для виконання завдань у складі майбутньої ротації національного миротворчого контингенту у Косовому.
Детальніше...
 
КМ передав МО 67,5 млн. грн. на закупівлю і модернізацію озброєння та військової техніки для ЗСУ Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Уряд передав Міністерству оборони України за загальним фондом державного бюджету бюджетні призначення в сумі 91 млн. 209,7 тис. грн. Про це говориться в розпорядженні Кабінету Міністрів України від 31 січня 2011 року № 73-р, повідомляє урядовий веб-портал.
Детальніше...
 
П'ять ордерів інвалідам Надрукувати Надіслати електронною поштою
Гарні подарунки одержали від місцевої влади п'ятеро інвалідів Великої Вітчизняної війни, які мешкають у місті Конотоп Сумської області. Іван Радіоненко, Юрій Салій, Віктор Громов, Петро Слизький та Дмитро Горячев стали власниками нових квартир, на які чекали багато років.
Детальніше...
 
Рада направила миротворцев в Кот-д'Ивуар Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Верховная рада на заседании в пятницу приняла закон об одобрении решения президента Украины Виктора Януковича о направлении миротворческого контингента для участия Украины в предоставлении поддержки операции ООН в Кот-Д`Ивуар.
Детальніше...
 
Головам територіальних, місцевих організацій УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageНа всій території України біля меморіалів, пам’ятників, обелісків меморіальних дощок, могил загиблих учасників бойових дій в Афганістані та воєнних конфліктах у зарубіжних країнах 15 лютого о 18.30 розпочнеться  Всеукраїнська громадська акція - «Запали свічу  пам`яті».
Детальніше...
 
«Бої» місцевого значення Надрукувати Надіслати електронною поштою
Imageведуть львівські чиновники проти ветеранів та інвалідів Збройних Сил України. Хто переможе?..
Багато років поспіль будуємо  ми правову державу, але чомусь не меншає розмов про нехтування законом, кишенькове судочинство, бюрократизм, й риба тут гниє, як  кажуть, не тільки з голови. Здається, вже нормою є ставлення до пенсіонерів як до зайвих людей у суспільстві: часто-густо байдуже дивляться чиновники на їхні  заслуги і  права.
Детальніше...
 
Ветеранам війни та чорнобильцям скоротили бюджетну допомогу Надрукувати Надіслати електронною поштою
Фінансування цільової програми надання соціальної допомоги незахищеним верствам населення, ветеранам, інвалідам, «дітям війни», яку вони отримували раніше з міського бюджету, передбачено значно скоротити. Таке рішення ухвалили депутати Одеської міськради на черговій сесії.
Детальніше...
 
Тігіпко проситиме уряд відкликати законопроект щодо пенсійної реформи Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageПрофспілки просять відкликати з парламенту законопроект щодо пенсійної реформи. На цьому наголосив під час всеукраїнських зборів представників профспілкових організацій народний депутат, голова Федерації профспілок України Василь Хара.
Детальніше...
 
Памяти советских воинов, погибших в Афганистане и локальных конфликтах Надрукувати Надіслати електронною поштою
 22 и 23 января в Николаеве прошел Чемпионат области по рукопашному бою, посвященный памяти советских воинов, погибших в Афганистане и локальных конфликтах. В чемпионате приняли участие 132 спортсмена разных возрастных категорий – от 6 до 18 лет. В зале, где проходил турнир, на самом видном месте поместили девиз Национальной Федерации рукопашного боя Украины – «Остановим агрессию».
Детальніше...
 
Наші в Ліберії Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У Ліберії, у визначеній зоні в районі населеного пункту Грінвіл, де несуть постійне чергування вертолітники зі складу 56-го окремого вертолітного загону ЗС України сил Місії ООН у цій країні, відбулося тренування зі взаємодії групи бойового управління з екіпажами бойових вертольотів Мі-24.
Детальніше...
 
Керівнцитво Державної служби з питань інвалідів і ветеранів України Надрукувати Надіслати електронною поштою
Детальніше...
 
Закон є — грошей немає Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Згідно із Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», щороку до 5 травня має вплачуватися разова грошова допомога в таких розмірах: учасникам бойових дій, інвалідам війни І, ІІ та ІІІ груп, відповідно, по 5, 10, 8 та 7 мінімальних пенсій за віком.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Наступна > В кінець >>

Всього 4863 - 4888 з 6421

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.