" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41090780 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Міністерство оборони
Закон є — грошей немає Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Згідно із Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», щороку до 5 травня має вплачуватися разова грошова допомога в таких розмірах: учасникам бойових дій, інвалідам війни І, ІІ та ІІІ груп, відповідно, по 5, 10, 8 та 7 мінімальних пенсій за віком.
Детальніше...
 
Коли погоду диктує харматан Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Умови виконання польотних завдань у Ліберії не можна назвати сприятливими, адже сезон дощів тут змінився по-своєму підступним сухим сезоном. Вважається, що він триває з листопада по квітень, проте авіатори з цим не завжди погоджуються. Погодні умови, як кажуть льотчики, в цей час доволі непевні, можливі як спекотне сонце, так і п’ятиденна злива.
Детальніше...
 
Из истории создания спецназа ГРУ Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageАрмейский спецназ создавался для проведения боевых операций за пределами нашей страны. Если быть точнее, для проведения диверсионных действий по уничтожению ракетно-ядерного оружия вероятного противника, в том числе сил, находящихся на маршах, обнаружению и уничтожению так называемых минных «поясов», организации партизанских отрядов и контртеррористической деятельности, ликвидации неугодных политических деятелей, а также решения других специальных задач.
Детальніше...
 
На наші законодавчі ініціативи Надрукувати Надіслати електронною поштою
 На виконання доручень Кабінету Міністрів України від 21.01.2011 № 3041/1/1-11 та від 18.01.2011 № 1842/1/1-11 Міністерством праці та соціальної політики України в межах компетенції розглянуто звернення Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) щодо реалізації Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і повідомляємо.
Детальніше...
 
Чорнобильцям і донорам «лікарняні» оплачуватимуть повністю Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Фонд соцстрахування з тимчасової втрати працездатності розробив новий порядок компенсації «лікарняних». Зокрема, розширили перелік людей, які мають одержувати 100 відсотків доходу, перебуваючи на «лікарняному». Тепер це — батьки, що доглядають за дітьми до 14 років, чорнобильці всіх категорій, ветерани війни, жертви нацистських переслідувань і донори.
Детальніше...
 
Африканське небо вимагає майстерності Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Минулого тижня Рада Безпеки ООН ухвалила резолюцію про зміцнення Операції ООН у Кот-Д’Івуарі, постановивши направити до її складу додатково дві тисячі військовослужбовців. У цій же резолюції члени Ради Безпеки заявили про готовність вжити заходів, також і у вигляді цілеспрямованих санкцій, проти тих, хто перешкоджає роботі миротворців. Про особливості виконання миротворчої місії українськими вертолітниками в Ліберії та Кот-Д’Івуарі розповідає командир 56-го окремого вертолітного загону полковник Петро ПЛІС.
Детальніше...
 
Трагедія в «Домодєдові»: Україна співчуває Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Президент України Віктор Янукович висловив співчуття Президенту Росії Дмитру Медведєву у зв'язку з трагедією в московському аеропорту «Домодєдово», повідомляє Укрінформ.
«З почуттям глибокої скорботи в Україні дізналися про трагедію, що сталася в московському аеропорту «Домодєдово» і призвела до численних людських жертв. Від імені українського народу та від мене особисто прошу Вас, шановний Дмитре Анатолійовичу, передати щирі слова співчуття рідним і близьким загиблих і побажання найскорішого одужання усім постраждалим», — йдеться у співчутті глави Української держави. Нагадаємо: в московському аеропорту «Домодєдово» 24 січня пролунав вибух, який офіційно визнано терактом.
Детальніше...
 
Якщо не годуватимемо власну армію, скоро годуватимемо чужу Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Військовослужбовці та працівники правоохоронних органів розцінюють запропоновані урядом зміни до пенсійного законодавства не як реформу, а як погіршення прав і соціальних гарантій. І вважають, що законопроект «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи» (№7455) не може бути прийнятий, бо суперечить Конституції України. Про це йшлося під час «круглого столу» на тему: «Що дасть і що забере пенсійна реформа у працівників силових структур?», зорганізованого Національним форумом профспілок України.
Детальніше...
 
Обіцяли ветерану житло Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageІнвалід першої групи Великої Вітчизняної війни Андрій Михайлович Мельник у жовтні цього року відзначатиме 90-річний ювілей. Родом він із Монастирища Черкаської області. Протягом 40 років працював у цьому райцентрі викладачем військової підготовки у школі. У червні 2009 року колишній фронтовик, полковник запасу переїхав жити у Чернігів.
Детальніше...
 
Попов готується до відзначення річниць війни та визволення Києва Надрукувати Надіслати електронною поштою
У столиці розпочалася підготовка до відзначення у 2011 році 70-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни і героїчної оборони Києва та 70-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників у 2013 році відповідно. Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов підписав розпорядження, яким затвердив відповідний план заходів, повідомляє прес-служба КМДА.
Детальніше...
 
Зняли обмеження на проїзд пільговиків Надрукувати Надіслати електронною поштою
Детальніше...
 
Квартири для фронтовиків - за державний кошт Надрукувати Надіслати електронною поштою
Ключі від 25 нових «Славут» та три ордери на квартири вручив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул інвалідам війни, чорнобильцям та ветеранам-афганцям.
Детальніше...
 
Парк Победы отдадут ветеранам Надрукувати Надіслати електронною поштою
Зеленую зону разобьют на несколько секций и организуют постоянную экспозицию военной техники.
Облагородить парк Победы хотели еще в прошлом году, но из-за катастрофической нехватки средств работы пришлось отложить. Но, к приятному удивлению, о благородном деле управленцы все же не забыли. Вдохнуть в парк новую жизнь чиновники хотят уже к 9 Мая.
Детальніше...
 
Пенсіонери отримуватимуть і пенсію, і зарплату Надрукувати Надіслати електронною поштою
Усі пенсіонери, які працюють, окрім державних службовців та десяти прирівняних до них категорій, отримуватимуть пенсію і заробітну плату. Про це повідомив на брифінгу віце-прем’єр-міністр — Міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко.
Детальніше...
 
В пресс-центре ПрАВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ преддверии 22 годовщины вывода  советских войск из Афганистана, председатель общественной организации «Долг» комбината имени Ильича   Александр Чепайкин побывал  в гостиной пресс-центра Приазовской ассоциации ветеранов Афганистана и рассказал о работе организации  за прошедший год, а также о ближайших планах.
Детальніше...
 
К 25 – ой годовщине Чернобыльской трагедии Надрукувати Надіслати електронною поштою
…Мы стояли у самой у кромки…
Четверть века прошедшие со дня аварии на Чернобыльской станции стирают в памяти детали знакового события двадцатого столетия. Теряет остроту горечь утрат, безвременно ушедшие из жизни меняют печальную статистику, напоминают о себе 26 апреля под третий тост – «за тех ребят, что под березками лежат».
Детальніше...
 
Подарки к празднику Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageМариупольские «афганцы» всегда помнят и всячески заботятся о семьях погибших побратимов. Перед рождественскими праздниками две общественные городские организации – воинов-интернационалистов «Долг» и ветеранов Афганистана «Братство» объединили свои усилия, чтобы приобрести и вручить продовольственные наборы родителям героев.
Детальніше...
 
Встреча в Днепропетровской гимназии Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ актовом зале Днепропетровской  гимназии № 3  состоялась встреча учащихся старших классов и учителей с  председателем Индустриального районного объединения воинов-«афганцев», кавалером ордена Красной  Звезды  Анатолием Николаевичем Бражником.
Детальніше...
 
Прибалти й скандинави створюють воєнну "Північну федерацію" Надрукувати Надіслати електронною поштою
 На Північноєвропейському саміті, який пройде в Лондоні 19-20 січня, лідери країн Скандинавії й Балтії обговорять можливість створення Північної федерації - "міні-нато", щоб "доглядати за полярними ведмедями й росіянами", - як виразився екс-посол США в Норвегії. Інформація про намір північних країн створити новий військовий союз була оприлюднена Wikileaks. Активізація Північної Європи пояснюється підвищенням міжнародного інтересу до Арктики і її природним ресурсам.
Детальніше...
 
У Косово заарештований український офіцер Надрукувати Надіслати електронною поштою
Генеральна прокуратура пред'явила звинувачення начальнику служби паливно-мастильних матеріалів українського миротворчого контингенту в Косово.
Детальніше...
 
Чого чекати військовим Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Триває громадське обговорення пенсійної реформи. "Мета цих зустрічей одна - дати свою аргументацію та інформацію і почути людей", - заявив віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко під час обговорення проекту пенсійної реформи з представниками Київської, Чернігівської та Житомирської областей. Цією зустріччю розпочато цикл обласних нарад з громадського обговорення законопроекту, котрий Кабінет Міністрів вніс на розгляд до Верховної Ради, повідомила прес-служба Мінсоцполітики.
Детальніше...
 
На соціально незахищених людей у Донецьку дадуть 700 млн гривень Надрукувати Надіслати електронною поштою
 14 січня, на засіданні 3 сесії Донецької міської ради VI скликання депутатами були прийняті міські комплексні програми «Турбота-2011» і «Ветеран-2011».
Детальніше...
 
Професіонали порозуміються завжди Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ Косові українські миротворці, які виконують завдання у складі багатонаціональної бойової групи «East» сил KFOR, провели рекогносцирування місць висадки особового складу патрулів, які у складних погодних умовах на гелікоптерах «Black Hawk» вилітатимуть на спільні із сербськими військовослужбовцями патрулювання вздовж адміністративно-розмежувальної лінії з Республікою Сербія.
Детальніше...
 
Про пенсії для сім’ї загиблого військовослужбовця Надрукувати Надіслати електронною поштою
Верховна Рада ухвалила за основу проект закону «Про внесення змін до статті 36 Закону «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб». Цей документ підтримало 396 парламентаріїв, повідомляє Укрінформ.
Детальніше...
 
Арифметика Пенсійного фонду Надрукувати Надіслати електронною поштою
З 4 січня цього року Пенсійний фонд України розпочав виплати встановлених на цей час пенсій нашим громадянам. Як повідомила під час проведення урядової телефонної лінії заступник голови Пенсійного фонду України Валентина Никитенко, перерахунки передбачено здійснити чотири рази. Урядовець висловила впевненість, що в 2011-му, як і торік, наші пенсіонери отримуватимуть кошти та надбавки до них повністю й своєчасно. Підстави для цього — підсумки роботи фонду минулого року.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Наступна > В кінець >>

Всього 4889 - 4914 з 6423

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.