" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41052210 Відвідувачів
Урядовий портал
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
ВОГОНЬ ПО СВОЇМ. ІДЕ ПЕРЕДІЛ РИНКУ ЗБРОЇ Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Влада влаштувала масштабний переділ на збройовому ринку України. Супротивники змін припускають, що монополізація експорту української зброї може призвести до втрати ключових ринків Іраку і Пакистану. Що зіграє на руку головному конкурентові - Росії. У розпорядженні Фокуса опинилися документи, які свідчать про те, що державний бізнес на експорті зброї концентрується в одних руках - руках регіонала, депутата-сумісника Дмитра Саламатина, керівника нової структури - Укроборонпрома.
Детальніше...
 
Старейшины востока Афганистана выступили против «самовольных операций» НАТО Надрукувати Надіслати електронною поштою
Старейшины, религиозные и общественные лидеры провинций Пактия, Пактика и Хост выступили за прекращение «самовольных ночных рейдов» подразделений НАТО на своих территориях. На встрече, которая состоялась в президентском дворце Арг, старейшины объявили, что авиационные удары, ночные облавы в жилых домах и арест местных жителей, которые осуществляются войсками НАТО без согласования с афганскими силовыми структурами и местными властями, создают большие проблемы и вносят раскол в отношения между населением и правительством Афганистана.
Детальніше...
 
Наші в Косово Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У Косовому українські миротворці, які виконують завдання у складі багатонаціональної бойової групи “East” сил КФОР провели рекогносцировку місць висадки особового складу патрулів, які у складних погодних умовах на гелікоптерах “Black Hawk” вилітатимуть на сумісні патрулювання із сербськими військовослужбовцями вздовж адміністративно-розмежувальної лінії з Республікою Сербія.
Детальніше...
 
Навчання миротворців розпочато Надрукувати Надіслати електронною поштою
 На Полтавщині, у 179-му Об’єднаному навчально-тренувальному Центрі військ зв’язку Збройних Сил України розпочато підготовку чергової навчальної групи військовослужбовців до виконання миротворчих завдань.
Детальніше...
 
Рифи пенсійного моря Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Реформа пенсійної системи обумовлена багатьма факторами. Взяти один із проблемних. Сьогодні стрімко відбувається зрівняння кількості працюючих і пенсіонерів. На цей час на 13 платників податків припадає 10 пенсіонерів. Зростає дефіцит Пенсійного фонду України: він дорівнює майже 60 млрд гривень.
Детальніше...
 
Завершено перший етап швартових випробувань підводного човна “Запоріжжя” Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У Севастополі, на 13-му судноремонтному заводі Чорноморського флоту Російської Федерації завершився перший етап швартових випробувань підводного човна Військово-Морських Сил Збройних Сил України “Запоріжжя”.
Детальніше...
 
Наші в Ліберії Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Представниками Місії ООН у Ліберії проведено щомісячну вибіркову перевірку основного та допоміжного обладнання, майна самозабезпечення та умов проживання особового складу 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України, який виконує миротворчі завдання на Африканському континенті.
Детальніше...
 
Привітання лідеру Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageСергія Васильовича Червонописького, голову Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) призначено радником-консультантом Прем’єр-міністра України. Вважаємо це вагомою оцінкою діяльності нашої Спілки та особистих якостей і  заслуг лідера авторитетного в Україні громадського об’єднання.
Вітаємо Сергія Васильовича з цим призначенням та бажаємо успіхів у його роботі на благо ветеранів України, подальших досягнень в організації діяльності нашої Спілки, особистих життєвих сил на багато років!
Президія УСВА.

 
Військовим і силовикам «дозволили» отримувати пенсію з 45 років. Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageНайбільш одіозне положення щодо виплати пенсій військовослужбовцям та працівникам силових структур лише по досягненню ними 60-річного віку виключено з тексту Законопроекту «Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи» № 7455, завдяки принциповій позиції профспілок, громадських організацій та експертів, повідомили  у прес-службі Національного форуму профспілок України.
Детальніше...
 
Супутникова навігація полегшить польоти Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ штабі Місії ООН у Ліберії командир 56-го ОВЗ 14-ї ротації підполковник Петро Пліс зустрівся з начальником авіації UNMIL паном Халедом Касабом і обговорив низку питань щодо порядку організації та виконання польотних завдань на 2011 рік. — Протягом усього терміну перебування українського миротворчого контингенту у складі Місії ООН у Ліберії в нас склалися дуже дружні відносини, — вважає начальник авіації UNMIL пан Халед Касаб. — Керівництво Місії задоволене присутністю українських військових у цій країні та якістю виконання ними завдань. Також у ході зустрічі пан Халед Касаб продемонстрував нову супутникову систему навігації для відслідковування літаків.
Детальніше...
 
Вітання з ювілеєм Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageГолові Херсонської обласної організації
Української Спілки ветеранів Афганістану
Столяру В.П.
Шановний Володимире Пилиповичу!
    Президія Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) вітає Вас  з шестидесятирічним ювілеєм!
Детальніше...
 
Вогонь миру, добра та злагоди Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВідбулась передача Віфлеємського вогню миру військовослужбовцям 114 Івано-Франківської, Таллінської, ордена Червоного Прапору бригади тактичної авіації Повітряних Сил Збройних Сил України.  Вогонь привезли до міста представники Пласту — Національної скаутської організації України. Після молитви пластуни запалили свічки та лампадки понад ста військовослужбовцям, що зустрічатимуть Різдво поза межами рідних домівок.
Детальніше...
 
Третина українців не підтримують жодну політсилу Надрукувати Надіслати електронною поштою
Більше 36% українців не підтримують жодну з політичних сил.
Про це свідчать результати опитування, проведеного Українським інститутом соціальних досліджень ім. О. Яременка та Центром "Соціальний моніторинг" з 27 листопада по 8 грудня.
Детальніше...
 
Вечер памяти Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageСоломенская районная организация Украинского Союза ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов) города Киева – председатель М. Я. Юрченко,  провела вечер памяти, посвященный 31-й годовщине ввода советских войск в Афганистан.
Детальніше...
 
Интернациональный долг СССР в Афганистане. 31-я годовщина ввода советских войск. Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageИстории интернациональной помощи СССР в локальных войнах и военных конфликтах, их внешнеполитической целесообразности и международной оценке, их памяти и песням, подвигам советских воинов и межнациональной дружбе  посвящен Проект  Философского Интеллектуального Клуба Война и Мир «Мама, я вернулся!»
Детальніше...
 
Табачник решил вернуть в школы "Зарницу" Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Игру снова внедрят в средние школы
В 2011 году в Украине хотят возродить советскую военно-полевую игру «Зарница». Об этом сообщил министр образования Дмитрий Табачник.
Детальніше...
 
До річниці введення військ Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВідбулося покладання квітів до Всеукраїнського меморіального комплексу полеглим в Афганістані у зв’язку з 31 річницею введення радянських військ до Афганістану.
Детальніше...
 
Российско-украинские отношения – итоги уходящего года Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageПо такой теме состоялась заседание Центра социально-консервативной политики с участием ведущих политиков, политологов, социологов, лидеров общественных движений нашей страны, представителей Посольства Российской Федерации в Украине.
Детальніше...
 
Київській обласній – 15 років Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageНаприкінці 2010 року Київська обласна організація УСВА відзначила 15-річчя своєї діяльності.
Святкова церемонія з цього приводу відбулася в актовому залі обласної держадміністрації. Від Спілки привітав організацію Сергій Червонописький, голова УСВА, від влади – перший заступник голови Київської ОДА Тетяна Подашевська.
Детальніше...
 
Жоден миротворець не хворіє на малярію Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageТриває чергова ротація 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України, який виконує миротворчу Місію ООН у Ліберії. 16 грудня літаком Місії ООН з африканської країни прибула перша група українських миротворців, яких розмістили в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки для проведення заходів обсервації - медичного обстеження на предмет можливої захворюваності на тропічні хвороби. Після проведення попередніх аналізів медичні працівники у крові військовослужбовців виявили підозри на наявність африканських паразитів, що дало підстави залишити їх ще на кілька днів для проведення більш глибшого обстеження.
Детальніше...
 
Морпіхи пройдуть оцінку на сумісність з підрозділами НАТО другого рівня Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ Криму завершили роботу представники Центру Британської групи військових радників та інструкторів у Центральній та Східній Європі, які працювали на базі кількох військових частин Центру військ берегової оборони Військово-Морських Сил ЗС України. Очолював групу іноземних військових командир виїзної інструкторської групи Центру Британської групи військових радників та інструкторів у Центральній та Східній Європі капітан Фіндлей Фартінг.
Детальніше...
 
Украинские миротворцы вернулись из Либерии с малярией: 80 человек госпитализированы Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ крови украинских военнослужащих обнаружили малярийный плазмодий, который является возбудителем тропической малярии, сообщает Сегодня.
Однако военные медики отмечают, что миротворцы не больны, ведь инфекцию вовремя обнаружили. Сейчас военнослужащих лечат, сообщают 7 новостей.
Детальніше...
 
Шляхом доблесті й честі Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageСправжнім діалогом поколінь, які об’єднує спадкоємний обов’язок служіння  Вітчизні, поняття ратної доблесті й честі, стала присвячена Дню Збройних Сил України зустріч військовослужбовців строкової служби військової частини А-3730  з ветеранами Афганістану.
Детальніше...
 
МИНИСТР-ТО УСТРОИТСЯ, А ОСТАЛЬНЫЕ... Надрукувати Надіслати електронною поштою
Сейчас, в связи с началом административной реформы, предвидится волна увольнений госслужащих. Кто поможет им трудоустроиться? Например, тому же покинувшему свой пост министру?
Детальніше...
 
Незгасимий вогонь пам’яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageРік ветерана для Шепетівської спілки «афганців» позначений проведенням цілої низки військово-патріотичних, виховних і культурних заходів, чільне місце серед яких мають  уроки мужності в освітніх закладах району й міста.
Детальніше...
 
«ТЕРНОПІЛЬ» – ПЕРШИЙ СЕРЕД НАЙКРАЩИХ Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЦього року екіпаж українського корвета вже вп’яте бере участь в антитерористичній операції НАТО «Активні зусилля»
У 2010 році до числа екіпажів, які представляли Збройні Сили України за кордоном, потрапили корабель управління «Славутич» та морський тральщик «Черкаси», які брали участь відповідно у весняній та літній активаціях Чорноморської групи військово-морського співробітництва «BLACKSEAFOR–2010», і корвет «Тернопіль» — учасник антитерористичних операцій «Активні зусилля». Останньому, до речі, не звикати, адже з часу його прийняття у стрій бойових одиниць ВМС корабель щороку діє «пліч-о-пліч» з силами Північноатлантичного альянсу.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Наступна > В кінець >>

Всього 4915 - 4940 з 6422

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.