" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41017021 Відвідувачів
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
На Лузі - волейбольний майданчик. Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageТакий подарунок молоді та старших зробив депутат районної ради голова Тисменицької районної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)  Дмитро Сатур.
В урочищі Луг на березі річки Ворони в місті Тисмениці Івано-Франківської області  9 серпня заступник голови районної державної адміністрації Володимир Дутчак, директор Тисменицької дитячо-спортивної школи ігор Іванишин та Дмитро Сатур урочисто відкрили волейбольний майданчик.
Детальніше...
 
Американські військові знайшли безпечну заміну тротилу Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageАрмія США сертифікувала нову вибухову речовину, яка в перспективі замінить у снарядах традиційний тринітротолуол, повідомляє Lenta.ru з посиланням на Defpro. Нова речовина одержала назву IMX-101 (Insensitive Munitions Explosive 101, вибухівка боєприпасів зниженої вибухонебезпечності 101). На першому етапі речовина буде поставлятися в снарядах M795 калібру 155 міліметрів.
Детальніше...
 
Наші в Афганістані Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУкраїнські військові лікарі зі складу литовської Групи з відновлення провінції Гор Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані продовжують надавати кваліфіковану медичну допомогу як миротворцям з інших миротворчих контингентів, так і мирним афганцям.
Детальніше...
 
Сколько денег нужно пенсионеру? Надрукувати Надіслати електронною поштою
Для того чтобы знать, какая сумма сможет обеспечить вашу безбедную старость, нужно хотя бы иметь представление о том, в какой стране (или на каких островах) вы хотите провести свои "золотые годы".
Детальніше...
 
Миротворці-зв'язківці: критерій номер один - надійність Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageДля багатьох українських миротворців Африка стала тим чинником, який дав поштовх для реальної самооцінки власних знань та умінь, наче казкове дзеркало швидко і правдиво відповів на запитання: "Хто ти є як військовослужбовець, і як особистість?" Люди і машини протягом місяців служби тут приречені працювати як одне ціле заради головного - безпеки та якості виконання польотів. Адже міжнародна спільнота, запрошуючи Україну до участі в миротворчій операції на території Ліберії, сподівалась саме на надійність й професіоналізм наших вертолітників.
Детальніше...
 
Україна відзначатиме 65-річчя завершення Другої світової війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageКабінет Міністрів України затвердив план заходів з відзначення 65-ї річниці закінчення Другої світової війни. Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі уряду.
Детальніше...
 
Ветерани отримають більше грошей Надрукувати Надіслати електронною поштою
На останньому засіданні уряд ухвалив постанову N 656 "Про встановлення щомісячної державної адресної допомоги до пенсії інвалідам війни та учасникам бойових дій".
Детальніше...
 
Памятник Маргелову Надрукувати Надіслати електронною поштою
Николаевский областной союз воинов-интернационалистов и военнослужащих запаса выступил инициатором установки памятника легендарному командующему Воздушно-десантных войск генералу Василию Филипповичу Маргелову
Детальніше...
 
Ветеранам Великой Отечественной отремонтируют жилье Надрукувати Надіслати електронною поштою
Уже с сентября в домах у стариков начнутся капитальные ремонты.
Городской совет выделил 21 ветерану Великой Отечественной войны из бюджетных средств по 10 тысяч гривен на капитальный ремонт жилья. Управление труда и социальной защиты населения обращает внимание, что деньги выделены самым неимущим и нуждающимся ветеранам.
Детальніше...
 
У новому складі до оновленої місії Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЗі столичного вокзалу "Південний" потягом "Київ-Софія" до Косова відбула перша партія - 48 осіб - українських миротворців для проведення ротації національної складової у складі багатонаціональної бойової групи "East" Сил KFOR. З Софії наші військові переїдуть до базового табору українського миротворчого контингенту на американській військовій базі "Bondsteel" у Косові на автомобільному транспорті.
Детальніше...
 
Тренування миротворців Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image10 серпня, українські миротворці, які виконують завдання у складі бойової багатонаціональної групи “Еаst” сил КФОР у Косовому взяли участь у практичному тренуванні з повітряної евакуації умовно постраждалих військовослужбовців.
Детальніше...
 
Льготы любят счет Надрукувати Надіслати електронною поштою
Что более выгодно: пользоваться целым рядом услуг бесплатно или вместо льгот получать живые деньги? Такой вопрос вскоре может встать ребром перед многими в Украине— правительство предложило монетизацию льгот.
Детальніше...
 
80 лет ВДВ Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageДесантное братство – незыблемо и вечно    
    2  августа – для нас, десантников, день особый и  особенно – в День 80 –летия Воздушно-десантных войск. Согласитесь, ни один род войск – причем при активной поддержке ветеранов всех поколений – не отмечает свой праздник с таким подъемом и воодушевлением, с самоотдачей на все сто  процентов,  с такой массовостью и  кажущейся легкостью, как голубые береты.
Детальніше...
 
Украина отмечает День десантника Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageОфициально это праздник называется День аэромобильных войск Украины, и установлен Указом Президента Украины в 1999 году.
Он является примером признания государством праздника десантников, который отмечается каждым, кто проходил службу в десантных войсках, со времен первого в мире парашютного десанта под Воронежем 2 августа 1930 года.
Детальніше...
 
Щирі співчуття Надрукувати Надіслати електронною поштою
Правління Львівської обласної організації УСВА з сумом повідомляє, що на 50-му році життя відійшов у вічність член правління ЛОО УСВА, голова Миколаївської районної організації УСВА, ветеран війни в Афганістані ПАСІЧНИК Микола Орестович.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
Шановні відвідувачі сайту!
    У другій половині липня наш сайт має корпоративну двотижневу відпустку. Не виключаємо, що ці плани можуть бути порушені у випадку якихось подій.
    Дай Боже щоб вони були тільки позитивними.
    Приємного всім літа та здорового відпочинку!
Сайтівці «USVA»

 
Мир та спокій від українських фахівців Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУкраїнські миротворці продовжують виконувати завдання у складі литовської Групи з реконструкції афганської провінції Гор, що діє в рамках Міжнародних сил сприяння безпеці в Ісламській Республіці Афганістан (МССБ). Так, з травня 2010 року у складі литовського контингенту виконує завдання українська група знешкодження вибухонебезпечних предметів під командуванням майора Михайла Сокура.
Детальніше...
 
Африканська місія Інни Сердюк Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageПід час першої ротації наших миротворців у Ліберії (грудень 2003 року) там ще тривала громадянська війна. Український вертолітний загін згодом доповнили групою військових лікарів, адже не могли не насторожити хвороби, що привозилися попередніми ротаціями миротворців із сусідньої Сьєрра-Леоне. Тамтешня малярія встояла перед найновішими пігулками.
Детальніше...
 
Защищать никогда не поздно Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУкраинский Союз ветеранов Афганистана (УСВА) отметил 20-летний юбилей. Однако до сих пор многие его члены нуждаются в государственной поддержке.
Об этом заявила уполномоченный по правам человека ВР Нина Карпачева. По ее словам, в последние годы от когда-то полученных ран и недугов ушло из жизни в четыре раза больше афганцев, нежели погибло в ходе боевых действий.
Детальніше...
 
Правительство Афганистана не доверяет сообщениям об аресте муллы Омара Надрукувати Надіслати електронною поштою
Сообщения об аресте духовного лидера движения «Талибан» муллы Мохаммада Омара в Пакистане не являются серьезными. Об этом накануне заявил пресс-секретарь президента Афганистана Вахид Омар, сообщает телеканал «Толо». По его словам, правительство Афганистана озвучит свою позицию по данному вопросу только после получения подтверждения этой информации.
Детальніше...
 
У навчаннях "Сі Бриз - 2010" візьмуть участь 5 кораблів та катерів Держприкодонслужби Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЗ 12 по 24 липня в українській частині Чорного моря проходитимуть щорічні багатонаціональні навчання «Сі Бриз». У них будуть задіяні представники 10 країн, майже три десятки бойових кораблів та катерів, 12 одиниць авіаційної техніки.
Детальніше...
 
Чемпіонат світу з п'ятиборства серед військовослужбовців Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ столиці Чеської Республіки місті Прага завершився 41-й чемпіонат світу із сучасного п’ятиборства серед військовослужбовців Міжнародної ради військового спорту.
Від України участь у змаганнях взяла делегація армійських спортсменів у складі 8 військовослужбовців і тренера команди працівника Збройних Сил України Дмитра Масіка. Керівником делегації було визначено старшого тренера команди майстрів з окремих Олімпійських видів спорту Центрального спортивного клубу Збройних Сил України майора Євгена Гехта.
Детальніше...
 
Харківський пожежний робот-танк Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageСумнозвісні події на військових арсеналах у Новобогданівці, Лозовій, на Хмельниччині свідчать про необхідність заміни наявної спецтехніки,призначеної для гасіння пожеж такого класу, на універсальніші машини з більш широкими можливостями.
Детальніше...
 
Миротворці ООН замінять в Іраку американців Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageГенерал Рей Одьерно, командувач військами США в Іраку, заявив, що на півноч Іраку планується ввести миротворчі сили ООН після виведення американських військ. Необхідність цього стане очевидною, якщо курди і араби не прийдуть до мирної угоди протягом року.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЩире вітання
    6 липня має День народження С.В. Червонописький, незмінний лідер Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), авторитетна і знана в Україні людина.
    Щиро вітаємо Сергія Васильовича з особистим святом і бажаємо довголітнього здоров’я, сімейних гараздів, успіхів у благородній справі на громадській ветеранській ниві!
Колеги, друзі.
 
Шестнадцать лет плечом к плечу Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВернувшись с Афганской  войны на  Родину, воины-интернационалисти  часто не находили взаимопонимание с родными, не говоря уже о чиновниках. И только брат «бача» мог с полуслова понять, помочь...
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 Наступна > В кінець >>

Всього 5097 - 5122 з 6421

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.