" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41048507 Відвідувачів
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
У Хусті відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-08-00.jpgДень вшанування учасників бойових дій на території інших держав встановлений Указом Президента України в 2004 році та приурочений до завершення виведення військ колишнього СРСР з території Афганістану 15 лютого 1989 року.
Детальніше...
 
У Львові дадуть матеріальну допомогу учасникам війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-07-00.jpgЗ нагоди 35-ї річниці виведення окупаційних радянських військ з Республіки Афганістан, воїнам-афганцям та членам сімей загиблих, які мешкають у Львівській громаді місто виплатить матеріальну допомогу.
Детальніше...
 
В Старій Синяві пройшли заходи приурочені 35-ій річниці виведення радянських військ з Афганістану Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-06-00.jpgСьогодні 15 лютого 2024 року на території громади проходили заходи, приурочені 35-ій річниці виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану та дню вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.
Детальніше...
 
У Запоріжжі вшанували учасників бойових дій на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-05-00.jpg15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-та річниця виведення військ з Афганістану. Афганська війна тривала 10 років - з 25 грудня 1979-го до 15 лютого 1989 року.
Детальніше...
 
У Краматорську відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-04-00.jpg15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-та річниця виведення військ з Афганістану
Детальніше...
 
У Шостці віддали шану воїнам-інтернаціоналістам Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-03-00.jpgСьогодні, 15 лютого, українці вшановують учасників бойових дій на території інших держав.
Детальніше...
 
До 35 річниці виведення військ з Афганістану. В Івано-Франківську вшанували пам’ять полеглих воїнів Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-02-00.jpgДо 35 річниці виведення військ з Афганістану в Івано-Франківську вшанували пам'ять полеглих воїнів-інтернаціоналістів та бійців російсько-української війни.
Детальніше...
 
У Рожищі вшанували воїнів-афганців Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-01-00.jpgУ День вшанування учасників бойових дій на території інших держав біля пам’ятника загиблим воїнам-афганцям у Рожищі зібралися представники влади, громадськості, ті, кому довелося пройти пекло війни в Афганістані, щоб вшанувати пам'ять загиблих земляків.
Детальніше...
 
У Житомирі вшанували пам'ять учасників бойових дій на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
21-05-00.jpg15 лютого в Житомирі в день 35 річниці виведення військ з Афганістану вшанували пам'ять учасників бойових дій на території інших держав. Військові з України воювали та загинули в 16 країнах світу.
Детальніше...
 
Страшна ціна, яку заплатила Україна за імперські амбіції Кремля: мітинг-реквієм у Первомайську Надрукувати Надіслати електронною поштою
17-05-00.jpgЩорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Офіційно дата була встановлена в Україні 11 лютого 2004 року Указом Президента на заміну радянському Дню пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. У Первомайську з цієї нагоди відбувся урочистий мітинг, а за розпорядженнями міського голови була виплачена щорічна одноразова матеріальна допомога.
Детальніше...
 
Городоччани вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів Надрукувати Надіслати електронною поштою
21-04-00.jpg14 лютого городоччани вшанували пам’ять полеглих воїнів-інтернаціоналістів.
Детальніше...
 
Учасників бойових дій на території інших держав вшанували у Збаражі Надрукувати Надіслати електронною поштою
21-03-00.jpgЗ нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який в Україні щорічно відзначають 15 лютого, у парку Бурляя у Збаражі відбувся поминальний захід.
Детальніше...
 
У Кривому Розі вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів Надрукувати Надіслати електронною поштою
21-06-00.jpgО. Вілкул: Воїни-інтернаціоналісти з честю виконали свій військовий обов’язок, а коли ворог напав на рідну Україну, стали зі зброєю в руках на захист Батьківщини. І кожен з учасників бойових дій може бути впевненим – підтримка міста буде незмінною
Детальніше...
 
Харків’яни вшанували пам’ять воїнів-афганців Надрукувати Надіслати електронною поштою
21-01-00.jpgПокладання квітів з нагоди 35-ї річниці виведення військ з Афганістану, а також до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбулося сьогодні, 15 лютого, біля меморіалу воїнам-інтернаціоналістам на вул. Культури.
Детальніше...
 
Чемпіонат з військово – спортивних багатоборств Надрукувати Надіслати електронною поштою
14-02-00.jpg09 лютого у Знам’янці був проведений Чемпіонат з військово – спортивних багатоборств серед вихованців закладів освіти Знам’янщини, присвячений 35–ій річниці виведення радянських військ з Афганістану та вшануванню учасників бойових дій на території інших держав. Організаторами заходу традиційно були Знам’янська міська організація ТСО України, міська організація УСВА та відділ освіти, молоді і спорту Знам’янської міської ради.
Детальніше...
 
До 35 річниці виведення військ з Афганістану. Деснянський район столиці. Надрукувати Надіслати електронною поштою
14-01-00.jpgСьогодні Деснянська спілка ветеранів Афганістану першою у столиці розпочала заходи із вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Детальніше...
 
Пузін Віталій Миколайович Надрукувати Надіслати електронною поштою
13-01-01.jpg15 лютого 1984 року в Афганістані загинув Віталій Пузін прикриваючи відхід своїх товаришів. За цей подвиг він був нагороджений орденом Леніна. На передодні 35 річниці виведення військ з Афганістану побратими героя на чолі з О. Мужченком відвідали його маму, Ніну Михайлівну.
Детальніше...
 
ТОРЛУПА ОЛЕКСАНДР АНАТОЛІЙОВИЧ Надрукувати Надіслати електронною поштою

09-01-00.jpg16.09.1966 - 26.01.2024

м. Тернопіль, помер в лікарні під час лікування захворювання, отриманого на фронті

35 окремий стрілецький батальйон

Афганістан, 1985 - 1986 р.р.

Джелалабад, 66 окрема мотострілкова бригада

Детальніше...
 
СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ПОБРАТИМУ Надрукувати Надіслати електронною поштою
01-01-00.jpg27 січня 2024 року у Тернополі з військовими почестями на алеї героїв Микулинецького кладовища похоронили ветерана війни в Афганістані, військовослужбовця 3 роти 35 окремого стрілецького батальйону Збройних Сил України солдата Торлупу  Олександра Анатолійовича, 16.09.1966 року народження, позивний "Дядя Саша".
Детальніше...
 
ТУРНІР ПАМ'ЯТІ ПОЛЕГЛОГО ПОБРАТИМА Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-01-00.jpgЗ 6 по 14 січня в місті Заліщики на Тернопільщині проходив 38-й традиційний турнір з міні-футболу пам'яті полеглого воїна Валерія Луб'янського, який героїчно загинув в Афганістані 31 серпня 1980 року.
Детальніше...
 
Білі берези пам'яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
22-02-00.jpg«В двадцять років ніхто не думав про смерть. Навпаки планували своє майбутнє на подальше життя. Сергій Титовський - не виключення. Він мріяв про хорошу роботу, чисте кохання, вірних друзів. І так здавалось що буде надалі.
Детальніше...
 
Допомога інваліду війни Надрукувати Надіслати електронною поштою

Шановні побратими – афганці!

У нашого бойового побратима, члена УСВА Горбенка Олександра Олексійовича, інваліда  війни  2 групи  (ампутована нога на рівні 2/3 стегна)  2 січня 2024 року під час масованого  ракетного удару було зруйновано прямим влученням ракети  будинок в Солом’янському районі міста Києва де проживає родина Горбенка О.О., в результаті квартира зазнала значних пошкоджень: стіни, вибиті вікна, пошкоджені  двері, пошкоджені меблі та інше  майно.

Детальніше...
 
МИ ПАМ'ЯТАЄМО ПОЛЕГЛОГО ГЕРОЯ Надрукувати Надіслати електронною поштою
08-03-00.jpg6 січня в селищі Ладичин на Тернопільщині члени Теребовлянської Спілки ветеранів Афганістану відвідали могилу полеглого в Афганістані воїна Володимира Денеки, який у 1981 році саме в цей день героїчно загинув в Афганістані, прикриваючи бойових побратимів. За мужність і героїзм він нагороджений орденом Червоної Зірки (посмертно).
Детальніше...
 
ПІКЛУЄМОСЬ ПРО РОДИНИ ЗАГИБЛИХ Надрукувати Надіслати електронною поштою
08-02-00.jpgВже стало доброю традицією напередодні різдвяно-новорічних свят відвідувати з подарунками родини загиблих в Афганістані та російсько-українській війні. Тернопільська обласна Спілка ветеранів Афганістану організувала збір продуктів харчування для родин загиблих, і в цьому питанні велику допомогу надали волонтери і підприємці Тернополя.
Детальніше...
 
Деякі підсумки роботи обласної організації УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
08-01-00.jpg2023 рік був не простий, як для країни так для нашої організації. Продовжуються обстріли наших прикордонних районів області. Ворог намагається уразити як військові так і цивільні об'єкти. Це потребує постійної уваги та допомоги мешканцям та ветеранам, які там мешкають.
Детальніше...
 
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! Надрукувати Надіслати електронною поштою
02-01-00.jpg26 грудня в черговий раз волонтерський центр "Патріот" Тернопільської обласної Спілки ветеранів Афганістану відправив допомогу українським воїнам в зону бойових дій на харківський напрямок...
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > В кінець >>

Всього 53 - 78 з 6422

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.