" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40992175 Відвідувачів
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Без минулого немає в нас майбутнього Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ загальноосвітніх школах м. Ірпінь Київської області з ініціативи Ірпінської міської організації УСВА та за підтримки відділу освіти Ірпінської міської ради було проведено мистецько-патріотичний конкурс серед учнів старших класів "Без минулого немає в нас майбутнього".
Детальніше...
 
1 Международный военно-историсческий фестиваль " За родную Одессу" Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image11 апреля 2010 года прошел 1 Международный  военно-историсческий фестиваль " За родную Одессу" посвященный  66-й годовщине освобождения Одессы от немецко-фашистких захватчиков.
В программе  фестиваля были:
- Концерт   "Песни военных лет";
- реконструкция  эпизода боя "Высадка морского десанта под Одессой"
Детальніше...
 
Зустріч ветеранських організацій Надрукувати Надіслати електронною поштою
У Харкові, у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону відбулася зустріч керівників ветеранських організацій регіону, для участі у якій було запрошено представників органів місцевого самоврядування і командний склад Харківського гарнізону.
Детальніше...
 
Одесса отметила День освобождения Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ Одессе 10 апреля отпраздновали 66-ю годовщину освобождения от немецко-румынских захватчиков. Войска 3-го Украинского фронта вошли в город утром 10 апреля 1944 года.
Как сообщает ТИА "Вікна-Одеса", в честь памятного дня были возложены венки и цветы к памятнику Неизвестному матросу на аллее Славы и к стеле "Крылья Победы". Также состоялись парадный марш военнослужащих разных родов войск, туристический переход-велоралли "100 километров по Поясу Славы" и марш колонн курсантов мореходного колледжа Национальной морской академии, многочисленные концерты на разных площадках (в частности, на Думской площади и в Горсаду играли духовые оркестры) и чествования ветеранов.
Детальніше...
 
ООН нагородила українських миротворців Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ базовому таборі 56-го окремого вертолітного загону ЗС України сил Місії ООН у Ліберії відбулася урочиста церемонія нагородження 273 українських миротворців медалями ООН “За службу миру”.
В урочистостях взяли участь спеціальний представник Генерального секретаря ООН у Ліберії пані Елен Маргарет Лой, командувач військами сил Місії ООН генерал-лейтенант Афзал Сікандер, представники інших миротворчих контингентів, місцевих органів влади, військові спостерігачі та численні гості.
Детальніше...
 
Правительству Януковича не жалко нарастить украинский контингент в Афганистане на 70% Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageМинистерство обороны намерено увеличить миротворческий персонал в Афганистане на 7 человек - с 10 до 17 до декабря.
Об этом говорится в сообщении пресс-службы Минобороны.
Детальніше...
 
Н.Азаров: Разовая помощь ветеранам ВОВ ко Дню Победы будет выплачена до 5 мая Надрукувати Надіслати електронною поштою
В Украине разовая помощь ветеранам Великой отечественной войны ко Дню Победы будет выплачена до 5 мая. Об этом, в ходе совещания в Администрации Президента Украины по вопросам подготовки празднований 65-й годовщины Победы заявил премьер-министр Украины Николай Азаров, передает корреспондент РБК-Украина.
Детальніше...
 
Ветеранам войны – пристальное внимание Надрукувати Надіслати електронною поштою
Президент Украины Виктор Янукович на проходящем в четверг заседании Координационного совета по вопросам празднования 65-ой годовщины Победы в Великой Отечественной войне дал поручения по подготовке празднования.
Детальніше...
 
УСВА задіяна на державному рівні в заходах до святкування Великої Перемоги Надрукувати Надіслати електронною поштою
08.04.2010 року в Адміністрації Президента України відбулося засідання Координаційної Ради з питань відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. За ініціативи члена Координаційної Ради, голови Української Спілки ветеранів Афганістану С.В. Червонопискього Президентом України надане протокольне доручення главам місцевих державних адміністрацій щодо активного залучення воїнів-інтернаціоналістів до підготовки та проведення урочистих святкових заходів.
Детальніше...
 
Готовность встать в строй Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageИменно такая мысль, такой вывод напрашивается после яркого, запоминающегося действа, которое разворачивалось в актовом зале гимназии № 34 «Либідь» Подольского района столицы. А посвящено это мероприятие было вручению приписных свидетельств юношам, достигшим призывного возраста.
Детальніше...
 
Цьогорічь на виготовлення ювілейних медалей витратять понад 30 мільйонів Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageДля замовлення і виготовлення медалей до 65-ї річниці Перемоги з держбюджет буде виділено більше 32 мільйонів гривень.
Про це заявив міністр праці та соцполітики Василь Надрага, повідомляє  Українська правда з посиланням на прес-службу уряду.
Детальніше...
 
Доля загиблих захисників Вітчизни заслуговує на вічну пам’ять сучасного та майбутніх поколінь Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image7 квітня 2010 року, у Меморіальному комплексі «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років відбувся ініційований Громадським рухом «Закінчимо війну» та Державним комітетом у справах ветеранів, Круглий стіл “Доля загиблих захисників Вітчизни заслуговує на вічну пам’ять сучасного та майбутніх поколінь (Стан, проблеми і перспективи пошукової роботи з увічнення подій Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років та її учасників в Україні відповідно до Закону України “Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років)”
Детальніше...
 
"Пам'ять серця" стане традиційним конкурсом? Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна завершився перший фестиваль-конкурс патріотичної пісні, присвячений 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Його організаторами виступили Міністерство оборони України та громадська благодійна організація "Фонд відродження кадетських корпусів України". Ініціатори організували свято задля вшанування пам'яті загиблих у роки тієї війни, виявлення вдячності ветеранам, а також долучили молодих майбутніх захисників Батьківщини до цього всенародного свята.
Детальніше...
 
У День Перемоги 9 травня на Хрещатику пройде військовий парад Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageБільше 2,5 тисяч військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань України візьмуть участь в параді на День Перемоги у Києві.
Як повідомили УКРІНФОРМу в прес-службі Міністерства оборони України, на виконання Указу Президента України від 23 березня 2010 року "Про додаткові заходи щодо відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 -1945 років" міністр оборони України Михайло Єжель підписав наказ "Про підготовку та проведення урочистостей, присвячених 65-ій річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 -1945 років".
Детальніше...
 
Материалы о кавказском факторе в России со страниц журнала "Корреспондент" Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageТРАГЕДИЯ БЕЗ КОНЦА
Чеченская война кардинально изменила россиян и стала главным фактором, отдаляющим русский и украинский народы. Нынешние россияне заслуживают сочувствия со стороны украинцев. Или как минимум понимания.
Детальніше...
 
Весняний призов: шість новобранців на один камуфляж Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ День сміху в Україні традиційно стартує чергова призовна кампанія на строкову службу в армію. Цієї весни свій громадянський обов'язок батьківщині підуть віддавати 26 тисяч юнаків. За словами начальника відділу комплектування і призову Головного управління особового складу Генштабу полковника Геннадія Златникова, уже нині «конкурс» становить порядком 6—7 осіб на одне вакантне місце.
Детальніше...
 
До Дня Перемоги в Києві влаштують Всеукраїнський автопробіг Надрукувати Надіслати електронною поштою
З нагоди відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 5 травня відбудеться Всеукраїнський журналістський автопробіг "Пам`ять батьківського подвигу - в серцях наших".
Детальніше...
 
Дети войны?.. Ну повоюйте! Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ этой истории есть одновременно привкус детектива и первоапрельского розыгрыша. «Розыгрыш» связан с одним из ключевых положений (конкретно - со статьей 6) Закона Украины «О социальной защите детей войны», принятого Верховной Радой еще в ноябре 2004 года и вступившего в силу с 1 января 2006 года, вот только никому от этого не смешно. Детям войны - в особенности.
Детальніше...
 
Пільговики відстояли безоплатний проїзд Надрукувати Надіслати електронною поштою
Пікетувати міську владу, відстоюючи своє право на безкоштовний проїзд у міському транспорті, 16 березня вийшли пільговики Сміли.
Детальніше...
 
Перелік категорій працівників житла не гарантує Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image"Народна армія" у своїх публікаціях приділяє чимало уваги проблемі забезпечення військовослужбовців житлом, що не може не тішити. Водночас хотілося б дізнатись, чи мають право працівники квартирно-експлуатаційних організацій Збройних Сил України, які безпосередньо пов'язані з експлуатацією казарменно-житлового фонду, на отримання службового житла за рахунок фондів службового житла гарнізонів?"
Петро М.
Київ
Детальніше...
 
Для небайдужих. Рахунок допомоги Надрукувати Надіслати електронною поштою
В Україні триває підготовка до відзначення 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр. Для належного виконання запланованих заходів традиційно залучатимуться кошти державного та місцевих бюджетів.
Детальніше...
 
НАГРАДА НАШЛА СВОЕГО ГЕРОЯ Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image  Неординарное событие отметила на днях общественность Первомайщины. Здесь в торжественной обстановке прошло награждение воинов-афганцев. Одного из них награда искала долгих… 22 года. Вручить ее приезжал советник — посланник Российской Федерации в Украине Всеволод Лоскутов.
Детальніше...
 
Євген КОПАТЬКО: «Ми повинні усвідомлювати, якими ми є насправді...» Надрукувати Надіслати електронною поштою
Три компанії, Research & Branding Group (Київ), ДІАЦ (Донецьк) і УФ «Громадська думка» (Львів), вирішили визначити точки розриву і поєднання між двома українськими містами Львовом та Донецьком. З 9 по 15 березня 2010 року методом особистого інтерв’ю було проведене дослідження громадської думки «Україна — схід-захід: єдність у різноманітті».
Детальніше...
 
Готуються миротворці. Сапери вивчають стандарти Альянсу Надрукувати Надіслати електронною поштою
У 12-му інженерному полку 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, де командиром полковник Микола Борисов, завершився черговий етап підготовки саперів. Зокрема, 3-тя інженерно-саперна рота, яка входить до Спільного фонду оперативних сил та можливостей (СФОСМ), після закінчення етапу злагодження відділень пройшла сертифікацію. Наступний етап - злагодження взводів.
Детальніше...
 
Винахідники в погонах: РЛС з новими можливостями Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЗабезпечення Збройних Сил України новітніми зразками озброєння, військової техніки та засобами зв'язку є завжди одним із пріоритетних завдань. Долучаються до цього й науковці Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки (ЦНДІ ОВТ) ЗС України , який очолює генерал-майор Олександр Василенко. У їхньому активі вже є певні напрацювання, які, у разі прийняття на озброєння, здатні суттєво підвищити обороноздатність вітчизняного війська. Це підтвердив і минулорічний Всеармійський конкурс "Кращий винахід року", на який науковці ЦНДІ ОВТ ЗС України подали до розгляду 35 патентів на винаходи та корисні моделі й удостоїлись призових місць у більшості номінацій.
Детальніше...
 
ОИК: Преждевременный вывод войск из Афганистана нежелателен Надрукувати Надіслати електронною поштою
Преждевременный вывод иностранных войск из Афганистана приведет к началу крупномасштабной гражданской войны в этой стране. Об этом заявил генеральный секретарь Организации исламской конференции Камалуддин Ихсаноглу во время своего рабочего визита в Исламабад, сообщает телеканал «Лемар».
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Наступна > В кінець >>

Всього 5253 - 5278 з 6420

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.