" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41051580 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Винахідники в погонах: РЛС з новими можливостями Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЗабезпечення Збройних Сил України новітніми зразками озброєння, військової техніки та засобами зв'язку є завжди одним із пріоритетних завдань. Долучаються до цього й науковці Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки (ЦНДІ ОВТ) ЗС України , який очолює генерал-майор Олександр Василенко. У їхньому активі вже є певні напрацювання, які, у разі прийняття на озброєння, здатні суттєво підвищити обороноздатність вітчизняного війська. Це підтвердив і минулорічний Всеармійський конкурс "Кращий винахід року", на який науковці ЦНДІ ОВТ ЗС України подали до розгляду 35 патентів на винаходи та корисні моделі й удостоїлись призових місць у більшості номінацій.
Детальніше...
 
ОИК: Преждевременный вывод войск из Афганистана нежелателен Надрукувати Надіслати електронною поштою
Преждевременный вывод иностранных войск из Афганистана приведет к началу крупномасштабной гражданской войны в этой стране. Об этом заявил генеральный секретарь Организации исламской конференции Камалуддин Ихсаноглу во время своего рабочего визита в Исламабад, сообщает телеканал «Лемар».
Детальніше...
 
Творчі надбання "Контингенту" Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВпродовж майже двадцяти років не сходить із солдатської сцени Народний творчий колектив Української Спілки ветеранів Афганістану — гурт «Контингент». Колектив виступає в гарнізонах, військових частинах, закладах, установах та організаціях Збройних Сил України. У творчих доробках митців — твори різнопланових музичних жанрів, авторські пісні у сучасному аранжуванні з використанням аудіовізуальних та світлових ефектів. Відмінність гурту від інших виконавців військово-патріотичної пісні в тому, що воїни-«афганці» не тільки завжди є бажаними гостями у військових частинах, а всі концерти проводять безкоштовно.
Детальніше...
 
Привітання Виноградова Ю.В. з Днем народження Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageШановний Юрію Вікторовичу!
Від Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналісті) прийміть щирі, сердечні вітання з нагоди Вашого Дня народження!
Ми ще раз висловлюємо свою повагу та вдячність як чесній, порядній та цілеспрямованій людині, яка прикладає багато зусиль для вшанування та увічнення подвигу воїнів-інтернаціоналістів, патріотичному вихованню підростаючого покоління нашої незалежної Держави.
Детальніше...
 
Змагання з марш-кидку на 25 кілометрів Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ Косовому, на військовій базі “Bondsteel” відбулися змагання з марш-кидку на 25 кілометрів “
The Bataan Memorial March ”, приурочені вшануванню пам’яті американських військовослужбовців, що потрапили в полон японської армії на Філіппінському острові Батаан під час Другої Світової війні і загинули на дистанції 100-кілометрового “маршу смерті”, що пролягала від південного краю півострова до табору для військовополонених.
Детальніше...
 
Майже по сім тисяч виплатять сім'ям загиблих «афганців» Надрукувати Надіслати електронною поштою
Вісімдесят сімей воїнів, загиблих в Афганістані, отримають цього року з міського бюджету Дніпропетровська по 6 тисяч 810 гривень одноразової матеріальної допомоги.
Детальніше...
 
Інвалідам – належні умови і можливості Надрукувати Надіслати електронною поштою
Imageдля повного і рівного користування ними всіма правами та основними свободами людини
Обговорення питань соціально-правового значення ратифікації Україною Конвенції ООН про права інвалідів, дотримання її положень, захист прав інвалідів в українському законодавстві та напрями його майбутнього вдосконалення — такою була основна мета проведеного позавчора «круглого столу» в Інституті законодавства Верховної Ради України.
Детальніше...
 
Залучення спецпідрозділу СБУ до участі в операції "Аталанта" Надрукувати Надіслати електронною поштою
У Києві під час візиту штабу командування операції ЄС по боротьбі з морським піратством "Аталанта" в Службі безпеки України (СБУ) обговорено практичні питання залучення сил спецпризначення СБУ до участі в операції.
Детальніше...
 
Верность «Перевалу» Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image20 марта в г. Орджоникидзе, Днепропетровская область, прошел 16-й традиционный, международный фестиваль солдатской песни «Перевал-2010».
Детальніше...
 
«Модернизированные» силы Украины Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУкраинская армия – неплохой источник дохода, как для генералов, так и чиновников. И мне жаль того, кто до сих пор считает, что наша армия способна защитить мирное население от внешнего врага, с которым, к слову, так и не определились. Наверное, это и является самой большой проблемой украинской армии и отечественного военно-промышленного комплекса.
Детальніше...
 
Земляку-герою Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageШепетівська спілка ветеранів-«афганців» спільно з дитячо-юнацькою спортивною школою провели регіональний баскетбольний турнір, присвячений пам’яті воїна-інтернаціоналіста Віктора Длужневського.
Детальніше...
 
Під знаком «афганської» долі Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageОлександр Бернацький  з покоління «афганців». Того, яке ще вчора не встигло попрощатися з юністю, а нині вже у когорті ветеранів-пенсіонерів. Саме у долі цих людей відбито, здається, усе, що є неповернутим боргом, незавершеним рахунком взятих зобов’язань…
Детальніше...
 
И вышила звезды весна на погонах Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageПолитическая «карусель», происходившая в последнее время на столичных Печерских холмах, внесла сумятицу и неразбериху во многие сферы жизни нашей страны. Среди тех, кто ощутил это на себе, оказались и заслуженные люди – ветераны локальных конфликтов и войн. Так, официальное присвоение им очередных воинских званий откладывалось до лучших времен.
Детальніше...
 
Мелітопольська авіабригада готується до операції "Північний сокіл-2010" Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image16 березня, розпочався візит в Україну делегації Королівських Військово-повітряних сил Данії. На Запоріжжі, у розташуванні бригаді транспортної авіації Повітряних Сил ЗС України, що дислокується у Мелітополі, датські офіцери, групу яких очолює офіцер відділу міжнародного військового співробітництва ВПС Королівства Данія майор Ове Уруп-Мадсен, беруть участь у практичній підготовці особового складу та авіаційної техніки Повітряних Сил ЗС України до проведення спільної військово-транспортної операції з перевезення пального “Північний сокіл – 2010”.
Детальніше...
 
Україна озброює іноземні спецслужби новинками, а сама стріляє з мотлоху Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ той час як вітчизняний ОПК набирає обертів, українські правоохоронці разом із солдатами користуються старими зразками. При тому, що наші зброярі за професіоналізмом можуть дати фору будь-якому західному колезі. У держави немає грошей, щоб замовити новинки для потреб МВС та Міноборони.
Детальніше...
 
Світ переозброюється Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВідповідно до дослідження Стокгольмського міжнародного інституту проблем миру (СІПРІ), з 2005 р. по 2009 р. загальний обсяг продажів на світовому ринку зброї виріс на 22%. Найбільше озброєнь закуповують Азія і Океанія, на яких припадає 41% світових поставок. Далі слідують Європа (24%), Близький Схід (17%), Америка (11%) і Африка (7%).
Детальніше...
 
Янукович розщедрився: дав дітям війни 25% знижок на компослуги Надрукувати Надіслати електронною поштою
Президент України Віктор Янукович підписав Закон «Про внесення змін до Закону «Про соціальний захист дітей війни». Про це ForUm’у повідомили у прес-службі Глави держави.
Детальніше...
 
А інвалідний візок і нині там... Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageХтось ішов, спираючись на білу тростину, хтось з усіх сил тиснув на пульт управління свого візка... То представники громадських організацій інвалідів області поспішали до скромного приміщення центру інвалідного спорту "Інваспорт", що на вулиці Поштовій у Рівному: саме воно є для цих людей найдоступнішим і в прямому, і в переносному значеннях. Незважаючи на негоду, вони з надією йшли на першу подібну зустріч, до якої долучився і корпункт "Урядового кур'єра".
Детальніше...
 
Гаркуша вручил воинам-интернационалистам государственные награды за выполнение служебного долга Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image9 марта председатель областной государственной администрации Алексей Гаркуша в помещении Николаевского областного союза воинов-интернационалистов и запаса вручил государственные награды ветеранам-афганцам.
Детальніше...
 
Українка провела в Ліберії три роки в рамках місії ООН і хоче ще Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЛіберія — невелика й багатостраждальна країна на заході Африки. Її тримільйонне населення багато що пережило на рубежі тисячоліть: державний переворот 1980-го, 10-літній період воєнної диктатури сержанта Семюеля Доу, потім дві громадянські війни, жертвами яких стали 200 тисяч людей. Ціле покоління ліберійців виросло в умовах війни й економічної катастрофи.
Детальніше...
 
Рік ветеранів Великої Вітчизняної Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВерховна Рада України ухвалила Постанову "Про проголошення 2010 року в Україні роком ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років". Цей документ підтримали 335 народних обранців. Основний акцент при проведенні передбачених ним заходів робитиметься на забезпеченні виконання Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту". До речі, на початок 2009 року в Україні проживало понад 2,4 мільйони ветеранів війни.
Детальніше...
 
“Защитникам Отечества посвящается…” Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageПод таким названием в Мариуполе начался творческий конкурс для старшеклассников, организатором которого выступили Совет ветеранов комбината имени Ильича, общественная организация воинов-интернационалистов “Долг” меткомбината и предприятие ветеранов войны “Афганец” при поддержке пресс-центра комбината.
Детальніше...
 
«Київська Весна» Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image6 та 7 березня, в приміщені ліцею будівництва та комунального господарства в Святошинському районі міста Києва, за підтримки Спілки ветеранів Афганістану Святошинського району міста Києва, був  проведений «Традиційний відкритий турнір зі стрільби з луку «Київська Весна» присвячений дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Детальніше...
 
Крилата гвардія вміє жартувати Надрукувати Надіслати електронною поштою
Упершому ж місяці нового року редакція газети разом з торговою маркою "Десант" оголосили до Дня захисника Вітчизни конкурс на найкумедніший випадок з нашого військового життя. До речі, торгова марка "Десант" не вперше допомагає газеті у подібних акціях, навіть таким чином сприяючи популяризації військової служби. А щодо конкурсу "Військова байка", то читачі визнали його оригінальним. Судячи з їхньої активності, популярність цієї тематики не зменшиться, і редакція матиме це на увазі.
Детальніше...
 
В Санкт-Петербурге, на проспекте Ветеранов поставят памятник легендарной шестой роте Надрукувати Надіслати електронною поштою
Силами ветеранов 104-го Гвардейского Черниговского Краснознаменного воздушно-десантного полка был заложен памятник, посвященный подвигу 6 роты Псковской десантной дивизии, погибшей при выполнении боевого задания в Чечне.
Детальніше...
 
Український "Ятаган" стане основою індійського танку майбутнього Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУкраїна закріплюється в Індії у споконвічно російській ніші - постачанні бронетехніки. Наприкінці лютого в столиці Індії відбулася виставка озброєння сухопутних військ DEFEXPO-2010. Однією з головних тем переговорів українських та індійських фахівців, за інформацією «К:», стала можливість використання вузлів і технічних рішень українського танка «Ятаган» при розробці перспективного індійського танка.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Наступна > В кінець >>

Всього 5279 - 5304 з 6422

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.