" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41012232 Відвідувачів
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Україна відправляє своїх миротворців у Кот-д'Івуар Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageПрезидент України Віктор Ющенко розпорядився відправити у Кот-д'Івуар український миротворчий контингент. Про це йдеться у відповідному Указі глави держави N854/2009 від 23 жовтня 2009 року. Таке рішення прийнято з огляду на зобов'язання України як держави-члена Організації Об'єднаних Націй.
Детальніше...
 
Українці - бажані гості косовських школярів Надрукувати Надіслати електронною поштою
Під час виконання миротворчої місії на території муніципалітету Штрпце українські морські піхотинці на запрошення керівників навчальних закладів регулярно відвідують місцеві школи. Лише за минулий тиждень наші миротворці на чолі із виконувачем обов'язків командира батальйону підполковником Сергієм Стороженком двічі були почесними гостями з нагоди святкування річниць навчальних закладів.
Детальніше...
 
«Слава подвигу солдата» Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageТак назвали встречу воинов трех поколений в селе Валерьяновка Волновахского района Донецкой области, приуроченную к 65-летию освобождения Украины. Ветераны Великой Отечественной войны, воины-интернационалисты и молодые парни, только что демобилизованные из Вооруженных сил Украины,  заняли почетные места в зале сельского Дома культуры.
Детальніше...
 
Талибы Пакистана остались без лидеров Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image«Пакистанский Талибан» (Tehrik-e-Taleban Pakistan), мощная зонтичная структура, оформившаяся в декабре 2007 года, за последние месяцы потеряла большинство своих лидеров. Наиболее сильные позиции у «Пакистанского Талибана» были в Северо-Западной пограничной провинции, в долине Сват и в Южном Вазиристане (Зона племен). На фоне этих событий афганский «Талибан» отказывается от своего названия и теперь предпочитает именоваться Исламский Эмират Афганистана.
Детальніше...
 
Пенсія у 55 - не пільга для жінок... Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЗа прогнозом Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України, частка осіб старше працездатного віку в загальній чисельності населення упродовж 2010-2050 років збільшиться з 24 відсотків до 36-ти.
Детальніше...
 
Пам'яті товариша Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageНе обійшла Першопокровку афганська війна... І хоч нині доведено безглуздість відправки на бойню наших безвусих юнаків, все ж не їх вина в тому, що довелося їм стати заручниками широкомасштабних ідеологічних експериментів радянського керівництва. І хоч як би там не було, наші земляки, як і їх ровесники того часу, всі афганські випробування витримали гідно.
Детальніше...
 
Афганістан сьогодні: погляд з України Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ Києві в Центральному будинку офіцерів ЗС України пройшов круглий стіл "Міжнародні зусилля зі встановлення миру та стабільності в Афганістані: погляд з України", організатором якого виступила громадська організація "Спілка випускників, ветеранів та офіцерів запасу Київського військового гуманітарного інституту" за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні.
Детальніше...
 
Ощущение «белых бедуинов» Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВосточная Европа чувствует себя пустыней НАТО
Никто на Западе не говорит об этом, но в самом сердце Европы 15 тысяч российских и белорусских военнослужащих на границе с Литвой и Польшей — это большая новость. Они провели военные учения, названные "Запад". Для стран Восточной Европы, травмированных войной и оккупацией, "Запад" — это не просто военные учения, это устрашение, говорят они. И где же НАТО в этой части Европы? НАТО считает Восточную Европу "пустыней", заявил на прошлой неделе высокопоставленный польский чиновник.
Детальніше...
 
Україна та Польща спільно модернізуватимуть Мі-24 Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageКооперація українського "Авіакону" і польського ремонтного підприємства в Лодзі буде мати політичну підтримку. У цьому запевнив міністр національної оборони Республіки Польща Богдан Кліх, який на чолі польської військової делегації відвідав на Сумщині Державне підприємство Міністерства оборони України "Конотопський авіаційний ремонтний завод "Авіакон". Польських військових супроводжували посадові особи Міністерства оборони України та Генерального штабу ЗС України на чолі з тимчасово виконуючим обов'язки міністра оборони Валерієм Іващенком.
Детальніше...
 
Міноборони планує скоротити чисельність миротворців в Косово Надрукувати Надіслати електронною поштою
Міністерство оборони має намір скоротити чисельність миротворців в Косово з 184 до 125 чоловік з серпня 2010 року.
Детальніше...
 
Судьба пенсионной надбавки детям войны Надрукувати Надіслати електронною поштою
В редакции газеты опять накопилось множество вопросов о выплате надбавок детям войны. Отвечает заместитель начальника Главного управления Пенсионного фонда Украины в г. Севастополе Елена Гайворонская.
— Правовой статус «детей войны» определен Законом Украины «О социальной защите детей войны» #2195 от 18.11.2004 года (далее Закон). Согласно статье 1 указанного Закона все граждане Украины, которым на день окончания Второй Мировой войны (2 сентября 1945 года) не исполнилось 18 лет, получают статус «детей войны».
Детальніше...
 
Ветеранам ВОВ вручат по 200 грн. Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageКо Дню освобождения Днепропетровска инвалидам ВОВ, которые были участниками боевых действий 1941-1945 годов из городского бюджета будет предоставляться материальная помощь в размере 200 грн. В этом году ее получат почти 2,5 тыс. инвалидов и участников боевых действий.
Детальніше...
 
У Чернігові ветерани Афганістану провели звітно-виборчу конференцію Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image   У Чернігові відбулася звітно-виборча конференція обласного відділення Української Спілки ветеранів Афганістану (УСВА), у роботі якої взяли участь 60 делегатів з міст та районів області, а також члени родин загиблих в Афганістані.
Детальніше...
 
Збори афганців Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image4 жовтня у приміщенні управління освіти та науки Вінницької обласної адміністрації за участь голови Української спілки ветеранів Афганістані Сергія Червонописького, відбулося спільне засідання президії та правління  обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані з порядком денним:
1.Про ротацію у складі правління обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані.
3.Про ситуацію в Спілці учасників бойових дій в Афганістані м. Вінниця.
4. Про розгляд заяви голови обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані Петра Кирилішина.
Детальніше...
 
“Робочий перевал” подолали хмельницькі “афганці” Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image   Хоч як би не було складно, а навіть коли одні вибори у державі йдуть за іншими, а за ними слідує глобальна економічна криза – Хмельницька обласна Спілка  ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) захищає соціальні права учасників бойових дій, інвалідів, членів сімей полеглих. При тому вона залишається практично єдиною організацією, яка реально  і послідовно займається їхніми повсякденними клопотами. Це відзначено у ході VI звітно-виборної конференції Спілки, яка пройшла 17 жовтня 2009 р. у Хмельницькому.
Детальніше...
 
Конференция во Дворце ветеранов Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageКиевская организация ветеранов войны  в помещении Киевского городского дома ветеранов   провела научно-практическую конференцию "Защита правды истории за освобождение Украины - залог её независимого и стабильного будущего"
Детальніше...
 
Ветеранов войны обеспечат машинами Надрукувати Надіслати електронною поштою
Кабинет министров принял законопроект относительно внесения изменений в Закон Украины «О статусе ветеранов войны, гарантии их социальной защиты».
Детальніше...
 
Афганцам вручили ордена через 20 лет Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageНаграды нашли своих героев. В Посольстве Российской Федерации вручили ордена и медали украинцам, исполнявшим интернациональный долг в Афганистане. Они были представлены к наградам более двадцати лет назад - но получили их только сегодня.
Детальніше...
 
“Активні зусилля” Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image15 жовтня, для виконання завдань антитерористичної операції НАТО у Середземному морі “Активні зусилля” із Севастополя вийшов корвет Військово-Морських Сил ЗС України “Тернопіль”.
Під час виконання завдань операції НАТО “Активні зусилля” український корабель здійснюватиме моніторинг та патрулювання Середземного моря у складі з’єднань Об’єднаних збройних сил НАТО.
Детальніше...
 
І фізичний гарт, і духовний розвиток Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageНапередодні Дня міста Умань приймала учасників традиційних  змагань з веслування на байдарках і каное пам’яті нашого земляка, учасника війни в Афганістані Олександра Захаревського.
Організований вперше 1990 року за ініціативи тренера Олександра, директора дитячо-юнацької спортивної школи Владислава Грязнова, за підтримки Ради воїнів-інтернаціоналістів Уманщини і міськвідділу з питань фізкультури і спорту турнір поступово переріс з місцевого у змагання всеукраїнського рівня.
Детальніше...
 
«Боевое братство» в гостях у спецназовцев внутренних войск Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ преддверии Дня милиции в Центре специального назначения внутренних войск МВД России состоялась традиционная встреча делегации Всероссийской общественной организации ветеранов войн и вооруженных конфликтов «Боевое братство» со спецназовцами.
«Боевое братство» шефствует над 46-й и 21-й отдельными бригадами оперативного назначения, Отдельной дивизией оперативного назначения, Центром специального назначения внутренних войск МВД России.
Детальніше...
 
Прес-служба УСВА інформує Надрукувати Надіслати електронною поштою
    14.10.2009р. відбулося засідання Правління Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), на якому розглянуто робочі питання щодо проведення 24.10.2009 VI звітно-виборної Конференції УСВА. Ухвалено наступне рішення:
Детальніше...
 
В Победе не хотят храм Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ Киеве назревает новый скандал со строительством церкви. В парке Победы, что на Дарнице, УПЦ МП собирается возвести храм, памятник воинам-"афганцам" и просветительский центр. Инициативу поддерживают все организации ветеранов, но жители района против. «Строить в парке нельзя. Ведь здесь люди отдыхают, теннисные корты находятся, бассейн строят. Да и вообще церковь строится без любых разрешительных документов, это  просто  захват  земли», —   рассказывает «Сегодня» Нина Плотникова из общественной организации граждан близлежащих улиц.
Детальніше...
 
Ветеранам особливу увагу Надрукувати Надіслати електронною поштою
Двох статечних людей поважного віку - Ніну Овчаренко й Федора Приходька - я зустрів у Золотоніській райлікарні. Вони з захопленням розповідали про те, як тут оздоровлюють ветеранів. Спеціальні палати облаштовані всім необхідним. Але найбільше до душі стареньким - увага медичного персоналу, зокрема лікарів, забезпечення необхідними ліками.
Детальніше...
 
Энергетическую безопасность Афганистана обеспечат ветер и вода Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageДля восстановления экономики ИРА крайне важны разработки по энерго-стратегии. Афганистан обладает большим потенциалом для развития ветроэнергетики, мини гидроэнергетики и использования солнечной энергии. В стране есть регионы, где нетрадиционную энергетику можно активно формировать уже сейчас. Но этого недостаточно. Проблема ее формирования, прежде всего, связана с отсутствием необходимой законодательной базы. Считаю, что государство должно  создать агентство по развитию нетрадиционно возобновляемых источников энергии (АРНВИЭ).
Детальніше...
 
Как сейчас живут те, кто защищал Запорожье Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ Запорожье проживает 225119 пенсионеров, из них 42189 ветеранов Великой Отечественной войны, в том числе 3546 инвалидов войны и 5865 участников боевых действий. Сегодня в запорожской мэрии прошла пресс-конференция с начальником управления труда и социальной защиты населения городского совета - Ольгой Полковниковой и начальником управления здравоохранения городского совета - Надеждой Севальневой, которые рассказали о том как город помагает людям, которые 66 лет назад защитили Запорожье от немецко-фашистских захватчиков.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 Наступна > В кінець >>

Всього 5487 - 5512 з 6420

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.