" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41033354 Відвідувачів
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
“Афганці” доглядають сирітські могилки Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Перед традиційними Проводами члени Хмельницької спілки ветеранів Афганістану впорядкували могилки “нічийних” дітей на міському цвинтарі.
Сектор, де поховано діток з дитячого будинку та “будинку малятка”, а також безіменних, знайдених у таких місцях, що часом жахливо навіть уявити, “афганці” доглядають з 1999 року.
Детальніше...
 
Наглядный пример бюрократической отписки Надрукувати Надіслати електронною поштою
Председателю УСВА (воинов-интернационалистов)
Червонопискому С.В.
Уважаемый Сергей Васильевич !
Отправить Вам прилагаемые документы заставляет ситуация которая сложилась в Днепропетровской области и городе Днепропетровске по обеспечению жильем ветеранов Афганистана и других льготных категорий.
Детальніше...
 
Обращение к побратимам Надрукувати Надіслати електронною поштою
ЗДРАВСТВУЙТЕ!
Тогда, в Афгане (1985 -1986гг.), я был старшим лейтенантом, воевал на боевых вертолетах Ми-24( заканчивал Сызранское высшее военное училище летчиков  в 1982г.).
Детальніше...
 
Протестна акція ветеранів столиці Надрукувати Надіслати електронною поштою
   22 квітня біля Київської міської ради і Київської міської державної адміністрації відбулася протестна акція ветеранів столиці на захист виконання ветеранського законодавства України.
Детальніше...
 
Підбито підсумки Надрукувати Надіслати електронною поштою
В квітні 2009 року відбулося засідання правління Київської міської спілки ветеранів Афганістану (КМСВА).
На правлінні з доповіддю виступив її голова К. В. Антощук, який підвів підсумки заходів по відзначенню 20-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.
Детальніше...
 
Хто врятує полтавські крила? Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Полтавські хлопчаки, мов зачаровані, уважно слухають чоловіка у військовій формі. Зазвичай непосидючі, вертляві й неуважні на уроках, на стоянці літаків дальньої авіації вони бояться проґавити бодай слово останнього командира 185-го гвардійського важкого бомбардувального авіаційного полку, полковника запасу Валерія Верескула. Принишклі, із палаючими від захоплення оченятами, здається, вони готові слухати свого екскурсовода годинами.
Детальніше...
 
Зведуть пам’ятник воїнам окремої приморської армії Надрукувати Надіслати електронною поштою
В містах і селах Криму проходять заходи, приурочені 65-й річниці визволення півострова від фашистських окупантів.
Детальніше...
 
Чернобыль навсегда Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Десятки поколений украинцев вынуждены будут расхлебывать последствия самой ужасной техногенной катастрофы в истории человечества. Утверждение о том, что украинцам уже ничего не угрожает, — всего лишь иллюзия, так как заболеваемость и смертность среди пострадавших от аварии на ЧАЭС и их детей будет возрастать.
Детальніше...
 
ПОЛИТИЧЕСКАЯ АГРЕССИЯ Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Пока политики и эксперты в Киеве спорят, какой внутренний и внешний вектор развития должен стать приоритетным для Украины, в регионах вовсю идет подготовка к атаке на местные органы власти со стороны радикально настроенных сил. Причем штурм региональных высот они рассматривают как первый этап достижения основной цели — прорыв в центральную власть.
Детальніше...
 
"У нас каждый третий - чернобылец, и детей войны больше, чем всего, наверное, детей" Надрукувати Надіслати електронною поштою
Украина — страна льгот. В какой дом ни попади, в какой очереди ни окажись, в какой транспорт ни сядь, даже в Верховную Раду зайди — везде встретишь льготников.
Детальніше...
 
Загибель генерала Ватутіна версії та гіпотези смерті командуючого фронтом Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Один з найталановитіших радянських військових керівників, який провів ряд блискучих операцій, в тому числі й визволення Києва, загинув у дріб'язковій перестрілці із загоном Української повстанської армії. Досі залишається багато незрозумілих деталей цієї трагедії, які дають грунт для різних кривотолків та пліток.
Детальніше...
 
Тягнибок воспевает заслуги дивизии СС Надрукувати Надіслати електронною поштою
 «Свобода» считает дивизию СС "Галичину" "скарбом нації" и украсила Львов ее гербами.
Международный скандал назревает во Львове. На улицах установили двадцать ситилайтов с символикой дивизии СС "Галичина", воевавшей во Второй мировой на стороне фашистов и сформированной из западных украинцев. Под гербом дивизии — подпись "Вони захищали Україну".
Детальніше...
 
Вашій ЧА від нашої УПА. I навпаки Надрукувати Надіслати електронною поштою
 До 9 травня ще далеко, а учасників постійно діючого ідеологічного конфлікту між УПА і Червоною армією вже почало «ковбасити». Cокальська районна державна адміністрація Львівської області не дозволила Львівській обласній асоціації ветеранів провести естафету «Слава визволителям України» до Дня Перемоги 9 травня — про що повідомив ua.Korrespondent.net з посиланням на «Українські новини».
Детальніше...
 
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
Про відзначення 64-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 - 1945 років
З метою увічнення безсмертного подвигу народу у Великій Вітчизняній війні 1941 - 1945 років, виховання у молодого покоління почуття патріотизму і шанобливого ставлення до історії держави та з нагоди відзначення Дня Перемоги ПОСТАНОВЛЯЮ:
Детальніше...
 
"Діти війни" політизуються Надрукувати Надіслати електронною поштою
 13 квітня 2009 року було зареєстровано політичну партію "Всеукраїнська партія "Дітей війни". Про це повідомив голова партії Анатолій Мартинович Пачевський, який 14 квітня 2009 року отримав свідоцтво про державну реєстрацію політичної партії   170 п.п. від 13.04.2009 року.
Детальніше...
 
Граф Терещенко у Житомирі відвідав громадське об’єднання «Дворянський Союз» Надрукувати Надіслати електронною поштою
Минулого тижня, в рамках свого перебування на Житомирщині граф Мішель Терещенко побував у гостях Житомирського «Дворянського Союзу». Його зустріли Магістр громадського об’єднання «Дворянський Союз» Сер Вадим Роланд-Майкл Кіплінг, Віце-канцлер - Павло Ментов, Канцлер «Дворянського Союзу» Валентин Кузнєцов та інші члени об’єднання.
Детальніше...
 
Напередодні свят Надрукувати Надіслати електронною поштою
4, 11 квітня напередодні дня Довкілля і Великодня за ініціативи Київської міської спілки ветеранів Афганістану були проведені акції з благоустрою прилеглих до «афганських» об’єктів територій, у різних районах столиці.
Детальніше...
 
Вместо украинского корвета – китайский авианосец Надрукувати Надіслати електронною поштою
В конце марта министр обороны КНР Лян Гуанле подтвердил планы Китая по строительству авианосцев. Также в китайских СМИ появились сообщения о возможном выборе газотурбинных установок украинского производства для оснащения китайских авианосцев
Детальніше...
 
Ни мира, ни войны Надрукувати Надіслати електронною поштою
Логика исторических событий подсказывает, что любая «внеблоковость» превращает  Украину в «серую геополитическую зону» и идеальный театр военных действий
Саммит НАТО и явное игнорирование «старой» Европой украинского вопроса способствовали очередной вспышке дискуссий о возможности приобретения Украиной статуса нейтрального либо внеблокового государства
Детальніше...
 
Наші в Ліберії Надрукувати Надіслати електронною поштою
План можливої евакуації українців узгоджений
Робоча група 56-го окремого вертолітного загону ЗС України, що виконує миротворчі завдання Місії ООН в Ліберії, відвідала дипломатичнее представництво України у Гвінейській Республіці, де з послом України був узгоджений план евакуації українських громадян на випадок посилення кризової ситуації в країні.
Детальніше...
 
Афганская война должна стать предостережением Киеву в вопросе о НАТО Надрукувати Надіслати електронною поштою
Ошибки прошлого, такие, как "ненужная" война в Афганистане, в которой вынуждены были принимать участие и украинцы, должны стать уроком для нынешней власти Украины, в частности, при решении вопроса о вступлении в НАТО, считает руководитель движения воинов-интернационалистов Украины Сергей Червонопиский.
Детальніше...
 
Успішні іспити Оплота Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Успішно завершуються основні польові випробування першого українського танка "Оплот". Іспити захисних характеристик закінчені повністю. Вогневі завдання (стрільба вдень та вночі по різних мішенях) виконані на 90 відсотків. Залишилася лише вправа з ходу по рухомій мішені за допомогою панорами. Затримка пов'язана з монтажем монорейки для самої мішені. Випробовування мобільних характеристик також завершене.
Детальніше...
 
Ще 98 морпіхів поїхало до Косова Надрукувати Надіслати електронною поштою
 9 квітня, розпочалися завершальний етап чергової ротації національної складової спільного українсько-польського миротворчого батальйону “УкрПолбат” багатонаціональної тактичної групи “East” сил КФОР у Косовому.
Детальніше...
 
Інформаційне повідомлення Надрукувати Надіслати електронною поштою
 9 квітня відбулося засідання круглого столу в режимі відео-мосту Москва-Київ «Афганістан 30 років потому. Що принесе Афганістану і Україні припустимий вступ України у НАТО».
Детальніше...
 
НОВЫЕ ВЫЗОВЫ НАТО Надрукувати Надіслати електронною поштою
 На юбилейном саммите НАТО, впервые проведенном в двух странах одновременно, никто не вспоминал, как в далеком 1954 году заявку на вступление в альянс подал СССР. Но радовались концу разрыва Франции и Североатлантического блока, начатому в 1958-м, надеясь на новую страницу в отношениях с Россией.
Детальніше...
 
Інформаційне повідомлення Надрукувати Надіслати електронною поштою
 8 квітня 2009 року відбулося засідання Правління Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), на якому розглянуто низку актуальних питань. До складу Правління ратовано Шейдіка Артура Івановича, голову Закарпатської територіальної організації УСВА. Також ухвалено рішення щодо проведення VI звітно-виборчої Конференції УСВА у вересні-жовтні нинішнього року (дата і місце будуть визначені Правлінням у подальшому), затверджено порядок денний та квоту представництва.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Наступна > В кінець >>

Всього 5773 - 5798 з 6421

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.