" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41050055 Відвідувачів
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Інформаційне повідомлення Надрукувати Надіслати електронною поштою
 8 квітня 2009 року відбулося засідання Правління Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), на якому розглянуто низку актуальних питань. До складу Правління ратовано Шейдіка Артура Івановича, голову Закарпатської територіальної організації УСВА. Також ухвалено рішення щодо проведення VI звітно-виборчої Конференції УСВА у вересні-жовтні нинішнього року (дата і місце будуть визначені Правлінням у подальшому), затверджено порядок денний та квоту представництва.
Детальніше...
 
Боевые части армии попали под сокращение Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Кабинет Министров Украины сегодня на своем заседании намерен рассмотреть законопроект о численности Вооруженных Сил. Министерство обороны хотело бы ее увеличить, однако, скорее всего, она будут сокращена.
Детальніше...
 
З Косова повернулися миротворці батальйону “УкрПолбат” Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Пізно ввечері 6 квітня в рамках чергової – 12-ї – ротації національної складової спільного українсько-польського миротворчого батальйону “УкрПолбат” багатонаціональної тактичної групи “East” сил КФОР у Косовому на залізничний вокзал Дніпропетровська прибув потяг з першою групою військовослужбовців 25-ї окремої повітряно-десантної бригади 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України.
Детальніше...
 
Американці долучаються до виробництва БТР-4. Тому що найкращий. Надрукувати Надіслати електронною поштою
 7 квітня, стало відомо, що міжнародна фірма проектного менеджменту Defense Solutions, Inc., що є "дочкою" Defense Solutions Holding, Inc. (США), разом з українськими та македонських партнерами увійшла в команду з виробництва бронетранспортер БТР-4, що відповідає стандартам НАТО.
Детальніше...
 
За шість років, але хату афганцю добудували Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Воїнам-інтернаціоналістам, які в свій час пройшли жахіття новітньої війни, сповна виконавши делегований державою інтернаціональний обов'язок, держава законодавче гарантувала пільги і допомоги. По-різному така підтримка доходить до колишніх воїнів, маю подібну історію і у власних спостереженнях.
Детальніше...
 
Митинг бездомных офицеров и их семей Надрукувати Надіслати електронною поштою
 24.04.2009 в 13.00
Памятник генералу Ватутину
В 2009 г. власть не выделила средств в общих (защищенных) статьях бюджета на строительство жилья для военнослужащих (2008 г. – 359 млн.). Специальный фонд только для служебного жилья и тот не наполняется, за 3 месяца поступлений нет. Положение трагическое. Офицер вспомни про свою семью! Отстоим свои права. Хватит трусить. Приходите с семьями.
Всеукраинский союз безквартирных офицеров

 
генсек-скандалист и мир с РФ Надрукувати Надіслати електронною поштою
Юбилейный саммит НАТО, прошедший в выходные во французском Страсбурге, немецких Келе и Баден-Бадене, был богат на принципиальные решения и компромиссы, которые сняли некоторую напряженность в отношениях членов НАТО, имевших разные точки зрения на проблемы Альянса.
Детальніше...
 
Курс на Гондурас Надрукувати Надіслати електронною поштою
Украина больше не идет в Европу. Она рвется в Латинскую Америку — с ее парадом супербогачей и смехотворной по европейским меркам средней зарплатой.
Детальніше...
 
Пенсії військовослужбовцям Надрукувати Надіслати електронною поштою
На наш запит про пенсії військовослужбовцям відповідає заступниця голови правління Пенсійного фонду України В. С. МИКИТЕНКО.
Детальніше...
 
КОГО ЗАЩИЩАЛО НАТО В БЫВШЕЙ ЮГОСЛАВИИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Преступное сообщество косоваров «разбирало на органы» живых людей - сербов, похищенных и вывезенных в Албанию на глазах международных сил.
Когда весной минувшего года, вышла книга бывшего главного прокурора Международного трибунала в Гааге, Карлы дель Понте «Охота» о расследовании военных преступлений в бывшей Югославии, поднялся большой шум. Бывший прокурор написала - у нее есть подозрения, что некоторые из пропавших людей стали жертвами торговли человеческими органами.
Недавно к этой теме вернулась радиостанция «Свобода».
Детальніше...
 
Інформаційне повідомлення Надрукувати Надіслати електронною поштою
3 квітня відбувся IV пленум Ради Організації ветеранів України. Головою організації обрано Цибенка П. С., народного депутата України. Цей вибір свідчить про односторонню політизацію ветеранської організації, оскільки її новий голова є членом ЦК Компартії України, активним носієм комуністичної ідеології. Ухвалене пленумом рішення щодо голови ОВУ по Цибенку П. С., який особисто до  жодної категорії ветеранів не відноситься, свідчить про значне посилення впливу на організацію з боку комуністичних сил.
Детальніше...
 
Кому криза, а кому мати рідна. Надрукувати Надіслати електронною поштою
 З кожним роком спосіб життя депутатів, міністрів і перших осіб держави відкривається українцям у новому світлі. Зараз ми маємо можливість оцінити, як же дорогі наші політики прожили непростий 2008 рік. Чи солодко їм їлося і спалося? Чи не зачепила погана криза світло очей наших, народних обранців? Чи зміг у важкі для країни дні глава держави поповнити свій автопарк? Чим перебиваються державні мужі в ті дні, коли 65,5% населення України економлять на продуктах харчування, а понад 80 % (за останніми даними соцопитувань) відчули на собі реальне погіршення життя? На всі ці запитання можна одержати відповіді, оскільки політики в черговий раз публікують декларації про свої доходи.
Детальніше...
 
Щоб пенсії були справедливими Надрукувати Надіслати електронною поштою
Коментуючи відмову народних депутатів розглянути урядовий законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо пенсійного забезпечення і законопроект про внесення змін до Закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам, міністр праці та соціальної політики Людмила Денісова підкреслила, що ці рішення є надзвичайно важливими для людей, тому уряд переконуватиме народних депутатів у необхідності їх прийняття.
Детальніше...
 
«Залізнична» сотня: морпіхи вирушили до Косово. Надрукувати Надіслати електронною поштою
   Розпочалася ротація батальйону «Укрполбат» у Косові.  Це вперше в історії українського війська миротворчий контингент складатимуть винятково «чорні берети» — морська піхота і військовослужбовці військ берегової охорони. І так само вперше вони добираються до місця призначення не літаком як зазвичай, а поїздами - бо криза.
Детальніше...
 
За нейтральну, позаблокову Україну Надрукувати Надіслати електронною поштою
2 квітня біля посольств країн, які входять до військово-політичного блоку НАТО, відбулися мітинги протесту проти втягування України до Північно-Атлантичного Альянсу, що веде до подальшого протистояння в українському суспільстві.
Детальніше...
 
Украинский миротворец в Сербии: «Били для проверки нервов» Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Украинец охранял президента Сербии и свидетелей этнических чисток, захватывал преступников.
«Война в Косово еще не закончилась. В доме у каждого мирного жителя лежит автомат Калашникова, и в случае ссоры одними кулаками не машут. Был случай, когда соседи повздорили из-за забора, дескать, стоит на полметра дальше. Закончилось стрельбой, и, когда приехала полиция, в живых были только женщины и дети. Им нужна полиция.
Детальніше...
 
Долги по зарплатам в Украине все растут и растут Надрукувати Надіслати електронною поштою
Несмотря на заверения премьера Юлии Тимошенко, что ситуация с выплатой зарплат и пенсий под контролем, данные Госкомстата говорят об обратном. Задолженность по зарплате на 1 марта выросла уже до 1,64 млрд. грн., увеличившись за месяц на 107,8 млн. грн.
Детальніше...
 
Украинский провал в НАТО Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Украину не пригласили на юбилейный саммит НАТО 3-4 апреля. Хотя еще осенью Альянс уверял, что именно на апрельском саммите окончательно решится вопрос присоединения Украины к ПДЧ. А потом просто «забыли» пригласить нас на «междусобойчик»…
Западные эксперты усмотрели в этом «тлетворное влияние» России, которая делает все для изоляции Украины от НАТО.
Детальніше...
 
Ударна міць авіації Повітряних Сил прагне до нуля Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Кожна нова політична сила, прийшовши до влади, бралася за військову реформу. За моєї пам’яті прийнято вже третю програму реформування Збройних Сил України. Їх можна умовно поділити на дві основні частини: перша — скорочення, друга — безпосередньо реформа. Як правило, перша частина завжди виконувалася, а друга не встигала початися, як приймалася нова програма, де знову на першому місці було скорочення. Я не збираюся докоряти комусь із реформаторів Збройних Сил, бо твердо знаю: стан справ в армії — це дзеркальне відображення стану справ у державі. Будь-яка реформа повинна бути забезпечена державою і, насамперед, фінансово. Цього ніколи не було.
Детальніше...
 
Випробування першого національного танку “Оплот” Надрукувати Надіслати електронною поштою
На Харківщині, на полігоні 92-ї окремої механізованої бригади 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України завершуються державні випробування дослідного зразка нового українського танку “Оплот”, розробленого казенним підприємством “Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. Морозова”.
Детальніше...
 
Україна - США Надрукувати Надіслати електронною поштою
"Клакрінг" у Севастополі: товар обличчям
У Севастополі з дружнім візитом перебував фрегат військово-морських сил США "Клакрінг" (командир походу - командор Джон Мур, командир корабля - капітан 2 рангу Скотт М. Сміт). Для більшості севастопольців він став ще однією можливістю поспілкуватися з іноземцями, для невеличкої кількості професійних "протестантців" (як їх називають у місті) - приводом помахати прапорами, а для професіоналів - військових моряків України - побачити закордонний "товар" зблизька, торкнутися його руками.
Детальніше...
 
Грищенко: Українці самостійно визначатимуться щодо НАТО Надрукувати Надіслати електронною поштою
Питання приєднання країни до НАТО українці вирішуватимуть самостійно, заявив Надзвичайний і Повноважний Посол України в Росії Костянтин Грищенко під час дискусії з представником Росії при НАТО Дмитром Рогозіним на програмі «К барьеру» на каналі НТВ. «Визначатися щодо членства в НАТО будуть громадяни України, а не Москва, Вашингтон чи Брюссель.
Детальніше...
 
Завершилася підготовка особового складу нової ротації батальйону “УкрПолбат” Надрукувати Надіслати електронною поштою
30 березня, на базі окремої бригади берегової оборони Центру військ берегової оборони Військово-Морських Сил Збройних Сил України, дислокованої у Криму, завершилася підготовка особового складу нової ротації національної складової спільного українсько-польського миротворчого батальйону “УкрПолбат” сил КФОР у Косовому.
Детальніше...
 
Передача повноважень Надрукувати Надіслати електронною поштою
 На американській військовій базі “Bondsteel” у Косовому відбулася урочиста церемонія передачі повноважень військовослужбовцям нової ротації польської національної складової спільного українського-польського миротворчого батальйону “УкрПолбат” багатонаціональної тактичної групи “East” сил КФОР.
Детальніше...
 
Час упорядкувати виплати Надрукувати Надіслати електронною поштою
Дедалі частіше доводиться чути думки про необхідність в умовах фінансово-економічної кризи поглиблення пенсійної реформи. Зокрема, йдеться і про обмеження високих пенсій. Кого це стосується? Які зміни до пенсійного законодавства вноситимуться найближчим часом? Про ці та інші питання - у розмові із заступником міністра праці та соціальної політики Оленою ГАРЯЧОЮ.
Детальніше...
 
Стан, проблеми та перспективи розвитку системи військово-патріотичного виховання в ЗС України Надрукувати Надіслати електронною поштою
31 березня, у Києві під головуванням заступника Міністра оборони України Володимира Діброви відбулася науково-практична конференція “Система військово-патріотичного виховання Збройних Сил України: стан, проблеми та перспективи розвитку”.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Наступна > В кінець >>

Всього 5799 - 5824 з 6422

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.