" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41129155 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Урядовий портал
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Украину втягивают в грузинско-осетинский конфликт Надрукувати Надіслати електронною поштою
  Грузинские снайперы, принимавшие участие в обстреле Цхинвали, проходили подготовку у специалистов Украины и США, утверждает глава МВД Южной Осетии Михаил Миндзаев
Детальніше...
 
Украина получит помощь от РФ и НАТО Надрукувати Надіслати електронною поштою
  Западная Украина, пострадавшая от наводнения, получит помощь не только от нашего государства, но и от зарубежных партнеров страны. Напомним, что накануне украинский парламент принял решение выделить 5,8 млрд грн на ликвидацию последствий стихийного бедствия. Теперь же оказать поддержку Украине выразили готовность Евросоюз, Российская Федерация и Североатлантический альянс.
   В связи с сильным паводком в Винницкой, Ивано-Франковской, Закарпатской, Львовской, Тернопольской и Черновицкой областях, МИД Украины на днях обратился к мировому сообществу с просьбой предоставления пострадавшим территориям гуманитарной и технической помощи.
Детальніше...
 
Свято найромантичного роду військ вдалося Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image  В суботу 2 серпня Україна святкувала День аеромобільних військ. В Києві за участю керівників Державного комітету України у справах ветеранів та лідерів Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) відбулося традиційне покладання квітів до монументу воїнам загиблим в Афганістані. В заході прийняли участь близько трьохсот ветеранів-десантників.
Детальніше...
 
10-денну відпустку для допомоги рідним і близьким Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image  Усім військовослужбовцям строкової служби Збройних сил України, призваним з районів Західної України, що постраждали внаслідок стихії, буде надано 10-денну відпустку для допомоги рідним і близьким.
  Як повідомили УНІАН в Управлінні прес-служби Міноборони, таке рішення ухвалив міністр оборони України Юрій ЄХАНУРОВ за підсумками робочої поїздки на Івано-Франківщину, де військовослужбовці Збройних сил виконують завдання з ліквідації наслідків повені.
Детальніше...
 
В зоні стихійного лиха особливої персональної допомоги потребують ветерани Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image  Державний комітет України у справах ветеранів, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) в зв’язку з необхідністю подолання наслідків стихійного лиха на заході країни направили своїх представників до штабів які працюють на місцях.
  Голова Держкомітету Ігор Плосконос насамперед поставив завдання визначити тих ветеранів, які постраждали від повені. Сьогодні вони потребують особливої персональної допомоги.
Детальніше...
 
За три роки терпець урвався... Надрукувати Надіслати електронною поштою
  7 липня 2008 року, близько 14 год.30 хв. В приміщенні Деснянського районного суду м. Чернігова пролунав постріл, який коштував здоров’я 34-річному співробітнику охоронної структури “Грифон” Євгену Осипку.
  Як виявилося пізніше, за зброю взявся учасник бойових дій в Афганістані, 43-річний інвалід І групи з 1987 року Олександр Мельник, який може вільно пересуватися тільки на інвалідному візку.
Детальніше...
 
ВЕТЕРАНИ КАЖУТЬ “НІ” ЗАМІНІ ПІЛЬГ НА ГРОШОВУ КОМПЕНСАЦІЮ Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageПредставники Всеукраїнських громадських організацій, які входять до Громадської Ради ветеранів при Державному комітеті у справах ветеранів України проти заміни пільг на грошову компенсацію
23 липня 2008 року в Київському Палаці ветеранів України, який розташовано по вулиці Бастіонна, 11, відбулось перше засідання робочих груп Державного комітету України у справах ветеранів (Держкомветеранів), які були сформовані рішенням громадської Ради ветеранів у квітні цього року.
На засідання були запрошені представники 12 всеукраїнських громадських організацій України. Відкрив засідання робочих груп директор Департаменту по роботі з ветеранами Микола Зенцев.
Детальніше...
 
Левые силы объединяются Надрукувати Надіслати електронною поштою

Image В настоящий момент ведутся интенсивные переговоры об объединении Социалистической партии Украины с другими четырьмя политическими партиями.
“Формирование единственной мощной политической силы на левом фланге под эгидой СПУ будет длиться. На сегодня интенсивные переговоры ведутся еще с четырьмя партиями,” - сообщил секретарь политсовета Социалистической партии Украины Александр Баранивский. “При этом вопросы о лидерских амбициях не стоят - главы этих политических сил войдут в руководство единственной партии”, - отметил он.

Детальніше...
 
Інваліду-колясочнику Олександру Мельнику відмовлено у заміні запобіжної міри Надрукувати Надіслати електронною поштою
  18 липня 2008 року у Чернігові відбулося засідання Апеляційного суду, на якому розглядалося питання щодо заміни запобіжної міри стосовно Олександра Мельника. Рішенням міського відділення Апеляційного суду Олександру Мельнику відмовлено у заміні запобіжної міри. Він продовжує утримуватися у Чернігівському СІЗО.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
Олександр Мельник потребує постійної медичної допомоги, але місцева влада не поспішає звільняти ветерана-інваліда, хоча не має можливості утримувати його в СІЗО
    18 липня 2008 року о 10 годині в приміщенні Апеляційного суду Чернігова відбудеться засідання суду стосовно зміни запобіжної міри Олександру Мельнику, який з 10 липня 2008 року утримується під вартою в Чернігівському СІЗО.
Детальніше...
 
Уряд збільшив розмір мінімальної пенсії Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУряд прийняв Постанову про збільшення розміру пенсій громадянам України з 1 липня. Про це повідомила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко на прес-конференції за підсумками засідання Уряду. За її словами, всього надбавки до пенсій отримають 10 млн. пенсіонерів. Зокрема, для 53% пенсіонерів пенсія буде збільшена до 75 грн., враховуючи стаж та середню заробітну плату, для 1 млн. 230 тис. осіб - від 75 до 100 грн., а 260 тис. осіб отримають понад 100 грн.

Детальніше...
 
Олександра Мельника все ще тримають під вартою Надрукувати Надіслати електронною поштою
  Як повідомили УСВА з Чернігівської міської організації ветеранів Афганістану Олександр Мельник, інвалід-колясочник, який здійснив захоплення заручниці у Деснянському районному суді Чернігова та поранив міліціонера, ще й досі знаходиться під вартою в місцевому СІЗО.

Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВЫСЛУШАВ РЕШЕНИЕ СУДЬИ ОБ ОТКАЗЕ В ИСКЕ, ИНВАЛИД-КОЛЯСОЧНИК ЗАЯВИЛ: "ТОГДА Я БУДУ ВОССТАНАВЛИВАТЬ СПРАВЕДЛИВОСТЬ ДРУГИМИ МЕТОДАМИ!" - ВЫНУЛ ПИСТОЛЕТ И ВЫСТРЕЛИЛ В ОХРАННИКА СУДА
Дожидаться окончания следствия 43-летнему Александру Мельнику придется в Черниговском СИЗО, условия которого мало приспособлены для содержания тяжелобольных

Детальніше...
 
Л.Денисова: немає нового бюджету - немає нових пенсій Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image  Поки Верховна Рада не прийме проект змін до бюджету, говорити про підвищення пенсій не варто.
   Про це ІМК ("ІнтерМедіа консалтинг") заявила міністр праці і соціальної політики Людмила Денисова.
   За її словами, уряд вніс законопроект щодо змін до Держбюджету на цей рік, в якому прописано збільшення прожиткового мінімуму для всіх категорій громадян, у тому числі і для найбільш незахищених категорій.

Детальніше...
 
Від малярії помер український миротворець Надрукувати Надіслати електронною поштою
У результаті захворювання на малярію помер український військовослужбовець контрактної служби Ігор Терлецький, який із листопада 2007 року по червень 2008 року виконував миротворчу місію в Ліберії.

Детальніше...
 
Предвыборная война Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image  Чем ближе двадцатилетие вывода советских войск из Афганистана, тем больше аналогий с той ситуацией, в которую попали сегодня в той же стране натовские войска
  «Это самое тяжелое лето с тех пор, как НАТО вошло в Афганистан» — так определяют военные аналитики ситуацию. Потери международного контингента за июнь до 45 человек — больше, чем в Ираке (30 за то же время). Талибы уверяют, что на самом деле «неверные» потеряли куда больше. В их интернет-отчетах о «джихаде» весь обычный набор: атаки смертников на конвои, подрывы «оккупантов» на минах-фугасах, даже сбитый вертолет США (факт потери, кстати, признало и командование коалиции).

Детальніше...
 
З усіх питань порозуміння досягнуто Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image   8 квітня 2008 року в приміщенні Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) відбулося чергове засідання Правління.
В роботі Правління взяли участь представники всіх територіальних організацій УСВА, а також представник Уповноваженого з прав людини в Україні Валерій Аблазов.
   Перед початком засідання присутнім було презентовано виданий у Дніпропетровську історичний екскурс Валерія Лукашова “Ніхто крім нас!”,  про війська передового рубежу в фотоматеріалах. Видання присвячене 100-річчю від дня народження Героя Радянського Союзу, Командувача повітряно-десантних військ СРСР Василя Маргєлова.
Детальніше...
 
Пропозиції щодо посилення діяльності УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
(для обговорення в територіальних, місцевих, первинних організаціях Спілки)

1. Організаційно-статутні питання, внутріспілкова робота:
а) Запровадити в УСВА нарівні з індивідуальним колективне членство, внісши відповідні зміни в Статут Спілки;
б) Визначити статутно, що УСВА нарівні з учасниками бойових дій в інших іноземних державах, членами родин загиблих об’єднує у своїх лавах і учасників миротворчих операцій; повну назву УСВА змінити на наступну: «Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів, миротворців);

Детальніше...
 
Постанова з першого питання порядку денного Надрукувати Надіслати електронною поштою
   1. Затвердити перелік проблемних питань щодо посилення діяльності УСВА і направити його в територіальні, місцеві організації Спілки для обговорення.
   2. Затвердити Комісією з опрацювання рекомендацій з місць щодо посилення діяльності УСВА, підготовки змін та доповнень до Статуту Спілки у складі:

Детальніше...
 
Президент вважає за необхідне збільшити фінансування Збройних Сил України Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Віктор Ющенко очікує, що зміни до державного бюджету 2008 року передбачатимуть збільшення фінансування української армії. Про це він сказав під час зустрічі з військовослужбовцями 28-ї окремої гвардійської механізованої бригади 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ (Одеська область).
   «Бюджет 2008 року і зміни, які в нього будуть внесені, - тест для політиків щодо того, як вони ставляться до українського воїна», - сказав Президент.
 
Детальніше...
 
СПУ продолжит борьбу за статус Надрукувати Надіслати електронною поштою
      Социнтерн отказал Социалистической партии Украины в предоставлении полного членства в этой организации.
   Об этом "Украинской правде" стало известно от источника в секретариате 23-го конгресса Социнтерна, который проходил в Афинах с 30 июня по 2 июля.
  Ранее лидер Соцпартии Украины Александр Мороз неоднократно заявлял о том, что его партия стала полноправным членом Социнтерна в январе 2006 года. Однако тогда Совет Социнтерна только дал рекомендацию повысить статус СПУ до полного члена. Поэтому партия Мороза в списке Социнтерна значится среди консультативных членов.
 
Детальніше...
 
У «афганців» України та Росії будуть спільні проекти Надрукувати Надіслати електронною поштою
      2-3 липня 2008 року, з метою координації спільних проектів присвячених 20-річчю виводу радянських військ з Афганістану, керівництвом Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) було проведено кілька робочих зустрічей з головою Комітету по взаємодії з силовими структурами Російської Асоціації по зв’язкам з громадськістю Світланою Мєдвєдєвою.
   В ході робочих зустрічей сторони обмінялися досвідом в питаннях соціального захисту ветеранів, ведення законодавчої діяльності, взаємодії з державними органами, проведенням воєнно-патріотичного виховання молоді та в інших питаннях.
 
Детальніше...
 
АФГАНСКИЙ ВЫВОД… Надрукувати Надіслати електронною поштою
      В Москве на Поклонной горе в зале Славы «Центрального музея Великой Отечественной войны 1941-1945 гг.» состоялось подписание Соглашения о сотрудничестве между музеем, Московским городским отделением Всероссийской общественной организацией ветеранов «Боевое братство», Комитетом по взаимодействию с силовыми структурами Российской ассоциации по связям с общественностью (РАСО) и «Редакция газеты «Красная звезда».
 
Детальніше...
 
Угроза вступления в НАТО и олигархизация способствуют объединению левых сил Надрукувати Надіслати електронною поштою
  Объединение левых сил в Украине может стать реальностью. Необходимость такого союза вызвана, в первую очередь, попытками олигархических партий и блоков нивелировать левые идеи, а также активной пропагандой НАТО. Необходимость выработать и отстаивать единую позицию по данным вопросам - одна из главных задач для КПУ и СПУ.
 
Детальніше...
 
Об`єдналися для протидії вступу України в НАТО Надрукувати Надіслати електронною поштою
   КИЇВ, 25 червня. (Алла Шершень, Олена Вигуляр - УКРІНФОРМ). З ініціативи голови Прогресивної соціалістичної партії України Наталії Вітренко 11 політичних партій і 7 громадських організацій підписали заяву про консолідацію для протидії вступу України в НАТО. Про це на прес-конференції повідомила Н.Вітренко. "Цей документ покликаний консолідувати всі антинатівські сили в Україні", - зазначила прогресивна соціалістка.
 
Детальніше...
 
Україна 76 в рейтингу людського розвитку Надрукувати Надіслати електронною поштою
      Україна посіла 76 місце серед 170 країн світу у цьогорічному рейтингу ООН з людського розвитку. При цьому Україна має гірші показники ніж у країнах, подібних до неї - Росії, Білорусі, Румунії, Албанії та Македонії - повідомив постійний представник Програми розвитку ООН в Україні Френсіс О'Доннелл. Серед сусідів України набагато кращі показники має Польща та Словаччина, а гірші - Молдова, яка посіла 111-ту позицію у цьогорічному рейтингу. За словами представника ООН, головними критеріями рейтингу є не тільки економіка та освіта, але й медицина, стан справ у якій в Україні є вкрай незадовільним. За словами пана О'Доннелла, тоді як економіка і доходи українських громадян зростають, їх здоров'я системно погіршується, так само, як демографічні показники та тривалість життя.
 
 
<< Початок < Попередня 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Наступна > В кінець >>

Всього 6137 - 6162 з 6424

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.