" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41131597 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Міністерство оборони
Боевое Братство
Укрінформ
Харьков. Монумент в честь «афганцев» построят из того, что есть Надрукувати Надіслати електронною поштою
      Накануне 20-й годовщины вывода советских войск из Афганистана харьковские воины-интернационалисты решили установить памятник.
Далекое государство в юго-западной Азии до сих пор не отпускает воинов-«афганцев», с болью вспоминающих о погибших там товарищах и кровавых ужасах «миротворческой» войны. Участники локальных конфликтов и ветераны Великой Отечественной войны встретились в Октябрьском районе — на месте будущего памятника, посвященного воинам-интернационалистам, принимавшим участие в локальных войнах.
 
Детальніше...
 
Пам’ять у новому пам’ятнику Надрукувати Надіслати електронною поштою
      У місті Стрий, що на Львівщині, відкрито пам’ятник воїнам-афганцям. На урочистий захід з цього приводу зібралися не тільки члени місцевої організації УСВА, але й велика кількість земляків тих, хто в свій час пішов з життя, виконуючи військову присягу. Не лишилася осторонь значної  для міста та району події і місцева молодь. Слова подяки лунали на адресу автора пам’ятника – члена Національної Спілки художників, заслуженого діяча мистецтв України Василя Ярича. Підтримала фінансово ідею увічнення пам’яті щодо полеглих на афганській війні і місцева влада. У заході взяли участь голова Ревкомісії УСВА Володимир Сіроштан, керівники Львівської обласної організації Спілки.
 
 
 
ЖитомирськиЙ ювілей Надрукувати Надіслати електронною поштою
      Житомирська обласна спілка ветеранів афганської війни відсвяткувала своє 20-річчя. З цього приводу в обласному центрі відбулися ювілейні  святкові заходи. В урочистому зібранні взяли участь не тільки представники всіх місцевих організацій територіальної структури УСВА, але й перші керівники області й обласного центру, багатьох міст, районів житомирського Полісся, представники місцевих громадських об'єднань, політичних сил, творчих спілок і організацій. Привітали побратимів керівники Спілки, які прибули на ювілейні урочистості на чолі з Сергієм Червонопиським, голови кількох обласних організацій УСВА. Від легендарного командарма Б. В. Громова привітання оголосив його заступник по Всеросійській громадській організації "Бойове братерство" Геннадій Шорохов.
 

Детальніше...
 
Афганці з Уралу прибули до Києва Надрукувати Надіслати електронною поштою
       В гостях у Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) побував Давид Асбезері - головний редактор газети «Афганець», яка виходить у місті Єкатеринбург (Російська Федерація) та його бойові побратими.
    Гості відвідали Меморіальний комплекс “Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр.” і реліквійну експозицію “Твої, Батьківщино, сини. Обов’язок. Подвиг. Трагедія”, яка розповідає про війну в Афганістані в 1979-1989 рр., поклали квіти до меморіалу загиблим воїнам.
    Під час спілкування з першим заступником голови УСВА Юрієм Зубком були обговорені питання меморіальної роботи, соціального захисту родин загиблих та учасників бойових дій, висвітлення у засобах масової інформації роботи ветеранських організацій по патріотичному вихованню молоді.
9 травня делегація з Єкатеринбургу візьме участь у перепохованні останків радянських воїнів у Вишгородському районі на Київщині.

 
 
Мороз назвал самую ужасную ошибку Ющенко Надрукувати Надіслати електронною поштою
       Лидер Социалистической партии Украины Александр Мороз убежден, что освобождение от должности премьер-министра Украины...
...Юлии Тимошенко сейчас не актуально. Как передает «Обком», об этом он заявил во время пресс-конференции во Львове.
    По словам Мороза, он уже однажды советовал Виктору Ющенко не увольнять премьера Тимошенко.
 
Детальніше...
 
В Батурине построят военный лицей Надрукувати Надіслати електронною поштою
      Президент Виктор Ющенко поручил Кабинету министров построить до 1 сентября 2009 года в поселке Батурин в Черниговской области военный лицей на 1500 человек для обучения и воспитания учеников 5-12 классов.
   Для выполнения поставленной задачи Ющенко также поручил правительству совместно с Черниговской областной государственной администрацией решить в месячный срок вопрос выделения земельного участка в Батурине для строительства лицея.
 
Детальніше...
 
Ветерани Афганістану підтримали ветеранів Великої Вітчизняної Надрукувати Надіслати електронною поштою
      Як вже повідомляла прес-служба УСВА організація ветеранів України, спільно з Українською Спілкою ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та іншими ветеранськими об’єднаннями, 23 квітня 2008 року об 11 годині біля Кабінету Міністрів України провела всеукраїнську акцію протесту «Захистимо соціальні пільги ветеранів!».
   Акція протесту була спричинена незаконним рішенням влади по обмеженню цілої низки пільг та соціальних гарантій ветеранів праці, військової служби, дітей війни на проїзд в громадському транспорті, оплаті житла, комунальних послуг, користування телефоном, які з 1 травня цього року вводяться Законом України «Про Державний бюджет на 2008 р.».
 
Детальніше...
 
Відбулася перша «афганська» інтернет-конференція Надрукувати Надіслати електронною поштою
      22 квітня 2008 р. о 13 годині відбулася інтернет-конференція в режимі відеомосту Москва-Кишинев-Київ-Баку на тему: «Афганське братство – його роль у зміцненні зв’язку країн Співдружності».
Учасники в Москві: Руслан Аушев  - Герой Радянського Союзу, голова Комітету у справах воїнів-інтернаціоналістів при Раді голів Уряду СНД, голова Міжнародної спілки організацій ветеранів "Бойове братство", голова Вищої Ради Міжнародної спілки громадських об'єднань "Громадський комітет ветеранів війн", генерал-лейтенант; Геннадій Шорохов – заступник голови ВООВ «Бойове братерство», учасник бойових дій в Афганістані.
 
Детальніше...
 
Глобальный скачок цен угрожает повышением уровня бедности в Украине. Надрукувати Надіслати електронною поштою
      Об этом заявил координатор системы ООН в Украине Френсис О’доннелл, открывая международную конференцию по вопросам преодоления бедности.
   Он заметил, что, по мнению многих экспертов, недавние успехи, достигнутые в уменьшении уровня бедности, которые наблюдались в странах Восточной Европы на протяжении 10 последних лет, сейчас находятся под угрозой «растущей неуверенности в мировой экономике».
 
Детальніше...
 
23 квітня - Акція протесту Надрукувати Надіслати електронною поштою
     23 квітня 2008 року – Всеукраїнська акція протесту “Захистимо соціальні пільги ветеранів”. Її заходи відбудуться у всіх обласних центрах країни, містах Київ, Севастополь, Сімферополь. У Києві ветерани збираються о 10.00 біля метро “Арсенальна”.
   Мітинг сплановано провести біля будинку Кабінету Міністрів. В Акції беруть участь 18 громадських ветеранських об’єднань. Одним з основних її організаторів є Українська Спілка ветеранів Афганістану.
 
 
УСВА продовжує підготовку до весняних свят Надрукувати Надіслати електронною поштою
    У рамках проведення Всеукраїнського Дня довкілля Київська міська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) бере участь в акції по впорядкуванню українськоЇ православної церкви Воскресіння Христова Храму-Пам’ятнику  жертвам афганської війни.
 
Детальніше...
 
Запрошуємо на свято спорту Надрукувати Надіслати електронною поштою
 
   18-19 квітня 2008 року Національна Федерація Кіокушин-кан Шогакукай Карате України проводить Чемпіонат України з кіокушин-кан карате серед чоловіків, жінок та ветеранів. На участь в чемпіонаті подали заявки команди з усіх 27 областей України, а також збірна команда Республіки Білорусь.
   Змагання буде проведено за підтримки Української Спілки ветеранів Афганістану.
 
Детальніше...
 
«Українські соколи» відродяться Надрукувати Надіслати електронною поштою
      Президент звертає увагу Прем'єра на необхідність відновлення діяльності пілотажної групи «Українські соколи»
   Президент України Віктор Ющенко звертає увагу Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на необхідність відновлення діяльності пілотажної групи «Українські соколи» у складі ЗСУ та передбачення її фінансування через спеціальну програму, яка має бути закладена при внесенні змін до бюджету-2008 та у наступних роках.
 
Детальніше...
 
Соціальні пільги ветеранів під загрозою Надрукувати Надіслати електронною поштою
      Сьогодні в Раді ветеранів України під головуванням першого заступника голови Організації ветеранів України Валентина Анастасієва відбулося засідання керівників організацій-колективних членів Організації ветеранів України, в якому прийняли участь представники 19 ветеранських організацій України. Від Української Спілки ветеранів Афганістану на засіданні був присутній заступник голови УСВА Олег Міхнюк.  
Детальніше...
 
В Косово прибыли еще 80 украинских миротворцев Надрукувати Надіслати електронною поштою
    Сегодня начался третий, завершающий этап очередной ротации национальной составляющей совместного украинско-польского миротворческого батальона Укрполбат многонациональной тактической группы East сил КФОР в Косово.
   Как сообщили в Управлении пресс-службы Министерства обороны Украины, в 7:00 с военной площадки киевского аэропорта Борисполь в столице Косово город Приштину вылетел самолет Boeing-737 с третьей группой украинских миротворцев – 80 лиц – на борту.
 
Детальніше...
 
Ющенко направил миротворцев в Ирак Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Президент Украины Виктор Ющенко направил миротворческий персонал для участия Украины в Миссии Организации Объединенных Наций по предоставлению помощи Республике Ирак.
  Соответствующий указ размещен на официальном сайте главы государства.
  В соответствии с указом, принятым на основании решения СНБО, Ющенко постановил направить миротворческий персонал из числа военнослужащих и работников Вооруженных Сил Украины общей численностью до 15 человек для участия Украины в Миссии ООН по предоставлению помощи Ираку
 
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
 
Шановні бойові друзі!
    Українська Спілка ветеранів Афганістану від щирого серця вітає Купчія Юрія Петровича – голову Івано-Франківської обласної організації УСВА з народженням доньки. Так тримати!
 
 
Готуємося до Великодня Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Сьогодні, в рамках виконання міської програми по чистоті довкілля, представники Української Спілки ветеранів Афганістану провели роботу по впорядкуванню території біля Храму-пам’ятника Вознесіння Христова та Меморіалу загиблих в Афганістані.
 
 
Мы не хотим в НАТО! Надрукувати Надіслати електронною поштою
      На Майдане Незалежности продолжается масштабный митинг противников вступления Украины в НАТО.
   Как передает "From-UA", в нем принимают участие представители самых различных политических сил: Прогрессивно-социалистической партии Украины (ПСПУ), Социалистической партии Украины (СПУ), Коммунистической партии Украины (КПУ), Социал-демократической партии Украины (объединенной), партий Русский блок, Киевская Русь и других.
 
Детальніше...
 
Ветерани Афганістану виступають за позаблоковий статус України Надрукувати Надіслати електронною поштою
      2 квітня 2008 року керівний склад Української Спілки ветеранів Афганістану прийняв участь у роботі Міжнародної конференції “Форсоване розширення НАТО на Схід: проблеми Європейської безпеки” організованої вітчизняними партіями лівого спрямування, який відбувся у київському готелі “Національний”.
   Міжнародна конференція мала на меті визначити тенденції, які сформувалися на європейському просторі в результаті розширення Північно-Атлантичного Альянсу. Головними темами, які обговорювалися учасниками конференції на рівні політиків, парламентаріїв, експертів, представників держав-членів НАТО та ЄС, лідерів лівих політичних сил Європи, стали проблеми кризи Північно-Атлантичного Альянсу та загрози, які несе “нова політика безпеки” НАТО країнам Центральної та Східної Європи.
 
Детальніше...
 
НАТО - не голубь мира, а военный союз Надрукувати Надіслати електронною поштою
      "Всем понятно, что Буш «завернет» в Украину специально, чтобы публично поддержать президента Ющенко в его желании обеспечить НАТО «пушечным мясом» для горячих точек, в которых сейчас гибнут американские военные», - заявил замглавы Украинского Союза ветеранов Афганистана, один из организаторов Всеукраинского общественного объединения «Окончим войну!» Юрий Зубко в интервью "Комсомольской правде в Украине".
 
Детальніше...
 
У Мороза готуються до безстрокових акцій Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Спільна антинатовська акція лівих сил розпочнеться на Майдані Незалежності 31 березня о 12.00 і може носити безстроковий характер у випадку прийняття бухарестським саммітом рішення про приєднання України до Плану дій щодо членства в НАТО.
 
Детальніше...
 
Миротворці в Косово стали "учасниками боїв" Надрукувати Надіслати електронною поштою
      Кабінет міністрів надав бійцям Внутрішніх Військ, які виконують миротворчу місію в Косово, статус учасників бойових дій.
    Про це повідомив президент Віктор Ющенко, виступаючи в середу на заходах, присвячених святкуванню 16-річчя внутрішніх військ МВС.
    "Я повинен повідомити вам, що сьогодні уряд, виконуючи рішення РНБО, надав статус учасників бойових дій тим, хто служить у Косово в складі українського миротворчого контингенту", - цитує його "Комерсант-Україна".
 
Детальніше...
 
Міжнародна співпраця Надрукувати Надіслати електронною поштою
 
 Розшукувати військовополонених та загиблих військовослужбовців буде легше
    26 березня в приміщенні Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) відбулася зустріч керівного складу Спілки на чолі з Сергієм Червонопиським та представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Україні Валерія Аблазова з Головою Регіональної Делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні, Бєларусі і Молдові Жан-Жаком Бовє.
 
Детальніше...
 
Кабмин будет выдавать ежемесячную помощь пенсионерам Надрукувати Надіслати електронною поштою
  Кабинет министров Украины намерен ввести ежемесячную адресную помощь пенсионерам-инвалидам, пенсионерам с неполным стажем работы и пенсионерам, утратившим кормильца.
Об этом говорится в сообщении пресс-службы Вице-премьер-министра Ивана Васюника.
 
Детальніше...
 
Одесса. Для малообеспеченных граждан вводится электронная социальная карточка Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Получение адресной помощи отдельными категориями граждан Одессы будет осуществляться с помощью специальной электронной карточки. Как сообщили  корреспонденту КПУnews в управлении информации городского совета, соответствующее распоряжение городской голова Эдуард Гурвиц подписал 21 марта.
 
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 Наступна > В кінець >>

Всього 6189 - 6214 з 6425

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.