" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41039557 Відвідувачів
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Турнір козацького двобою Надрукувати Надіслати електронною поштою
01-01-01.jpgСьогодні до ЛНТУ прибули 167 найкращих спортсменів з восьми спортивних організацій для того, аби взяти участь у чемпіонаті міста Луцька з козацького двобою «Пам’яті полеглих воїнів – Героїв у російсько-українській війні» та вибороти звання чемпіона у розділах Борня 2 та Забава.
Детальніше...
 
ПЕРЕДПЛАТА НА ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НА 2024 РІК Надрукувати Надіслати електронною поштою

30-01-00.jpg

ТРИВАЄ ПЕРЕДПЛАТА
НА ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ НА 2024 РІК

Газету Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) «ТРЕТІЙ ТОСТ», де друкуються законодавчі матеріали з питань соціального захисту сімей загиблих військовослужбовців, інвалідів війни, учасників бойових дій, юридичні консультації, матеріали про життя і роботу організацій УСВА (територіальних, місцевих, районних), спогади, проза і поезія, можна передплатити у пунктах приймання передплати.

Оформити передплату з поточних місяців також завжди можна до 16 числа (включно) кожного місяця, що передує передплатному.

Мінімальний передплатний період – один місяць.

Наш індекс – 30224.

Вартість без урахування приймання передплати складає:

на місяць – 14 грн, на три місяці – 42 грн,

на шість місяців – 84 грн, на рік – 168 грн.

Підтримуйте газету воїнів-інтернаціоналістів «Третій тост» своєчасною передплатою.

ПРЕС-СЛУЖБА УСВА.

Детальніше...
 
Навчання для Вас від Мінветеранів та ІСАР Єднання Надрукувати Надіслати електронною поштою
10-01-00.pngПродовжується реєстрація на Тренінги з проєктного дизайну та менеджменту для ветеранських організацій!
Детальніше...
 
Черговий караван допомоги побував на Сході країни Надрукувати Надіслати електронною поштою
07-01-00.jpgСьогодні, коли у країні триває війна на знищення цілої нації, її культури та державності, усім нам потрібно бути, як ніколи, згуртованим, щоб підтримати наших оборонців та жителів визволених від агресора територій. Нині багато людей за духовною підтримкою звертаються саме до святої Церкви. Слово Боже вчить нас бути небайдужими до горя ближніх, підтримувати їх, втішати та допомогати.
Детальніше...
 
Отримайте 2,5 млн на підтримку ветеранів та членів їх сімей! Надрукувати Надіслати електронною поштою
03-01-00.pngУкраїнський ветеранський фонд розпочав новий конкурс спільно із партнерами ІСАР Єднання.
Детальніше...
 
Штапенко Дмитро Вікторович Надрукувати Надіслати електронною поштою
30-01-01.jpg30 жовтня 2023 року перестало битися серце Штапенко Дмитра Вікторовича голови Миколаївської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану, члена правління Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу, члена ревізійної комісії Української спілки ветеранів Афганістану.
Детальніше...
 
Зарядна станція нашим Захисникам! Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-03-00.jpgРівно два місяці тому волонтерський центр Дніпровського міського об’єднання ветеранів війни в Афганістані УСВА (надалі ДМОВА УСВА) розпочав збирати кошти на зарядну станцію «EcoFlow Delta (1260 Вт·год / 1800 Вт)» для підрозділу нашої місцевої бригади ТРО.
Детальніше...
 
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-02-00.jpg14-16 жовтня волонтери Тернопільської обласної організації УСВА у складі першого заступника голови обласної Спілки ветеранів Афганістану Василя Когута та ветеранів-афганців Ігоря Тараса і Андрія Макоїда доправили допомогу українським військовим на харківський напрямок бойових дій.
Детальніше...
 
ПАМ'ЯТАЮТЬ МУЖНЬОГО ГЕРОЯ Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-01-01.jpg18 жовтня в селищі Сапова на Тернопільщині з нагоди 39-ї річниці загибелі в Афганістані військовослужбовця Ореста Гальчука бойові побратими зібрались на могилі мужнього героя.
Детальніше...
 
«ЖИТТЯ 13 – тьох ДВЕРЕЙ» Надрукувати Надіслати електронною поштою
26-01-00.jpg22 вересня 2023 року в Бібліотеці, яка розташована на житловому масиві «Червоний Камінь» що у Дніпрі відбулось відкриття арт-проєкту учасника бойових дій в Афганістані Анатолія Михайловича МЕНЬКІВА під назвою «Життя 13-тьох дверей».
Детальніше...
 
Чудові спортивні традиції Надрукувати Надіслати електронною поштою
21-02-00.jpgЗакінчилося літо, закінчилися шкільні канікули та літні тренування і закінчилися вони на мажорній ноті – чудовим турніром на кубок та призи Уманської міськрайонної спілки ветеранів Афганістану, який зібрав в цьому році учасників з Бабанки, Іванівки, Монастирище та Умані.
Детальніше...
 
Прибирали, саджали дерева і кущі Надрукувати Надіслати електронною поштою
21-01-00.jpgЛюдське око завжди радує красиве і корисне, або те, що зроблено своїми руками. А коли це робилося із знайомими та друзями і його може побачити багато людей, то це приємно удвічі.
Детальніше...
 
ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ПОЛЕГЛИХ ПОБРАТИМІВ Надрукувати Надіслати електронною поштою
16-02-00.jpg15 років тому в м. Теребовля на Тернопільщині було встановлено пам'ятник "Мужнім синам Теребовлянщини полеглим в Афганістані".
Детальніше...
 
ВІДЗНАЧИЛИ НАШОГО БОЙОВОГО ПОБРАТИМА Надрукувати Надіслати електронною поштою
16-01-00.jpgВідповідно до Указу Президента України від 14 серпня 486/2023 за виняткову мужність і відвагу проявлені в боях з російським агресором, орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня відзначено нашого бойового побратима з Тернополя, заступника командира механізованого батальйону в/ч А7013 майора Михальчука Тараса Григоровича.
Детальніше...
 
Місто Середино-Буда, Сумська область. Надрукувати Надіслати електронною поштою
11-03-00.jpg1 вересня мирне містечко. російський обстріл. Знищено офіс ветеранів Афганістану та пам'ятник загиблим в Афганістані.
Детальніше...
 
Дніпро. Відкриття виставки художника Олександра Костенка. Надрукувати Надіслати електронною поштою
11-02-00.jpg8 вересня 2023 року до 247 Дня міста у Дніпровському Будинку Мистецтв відкрилась виставка «ПОБРАТИМИ» Олександра Костенка учасника бойових дій в Афганістані, військовослужбовця 128 бригади ТрО м. Дніпро, художника карикатуриста, живописця.
Детальніше...
 
Працюємо на перемогу Надрукувати Надіслати електронною поштою
11-01-01.jpgВолинська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану у 2014 році створила волонтерську групу, яка більше 9 років займається підтримкою Збройних Сил України. В АТО, ООС і зараз на фронт вона доставляє все необхідне, що потребують наші військові.
Детальніше...
 
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №574/2023 Надрукувати Надіслати електронною поштою
opu-logo.pngПро День танкових військ
Ушановуючи мужність та героїзм воїнів-танкістів, виявлені в боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, а також з метою започаткування нових військових традицій постановляю: ...
Детальніше...
 
5 – річниця відкриття Пам'ятної дошки Надрукувати Надіслати електронною поштою
23-01-00.jpgПлинність часу віддаляє нас від подій, які стали вже історією. Але з пам'яті людини, з нашої пам'яті неможливо викреслити події та людей, які були друзями, соратниками та стали символом нашого часу.
Детальніше...
 
Задля дитинства без війни Надрукувати Надіслати електронною поштою
01-01-00.jpgДитинство — це чарівний світ безтурботності, пригод, радощів, мрій, але з 24 лютого 2022 року у наших дітей воно, на жаль, із присмаком війни. Кожному з нас так хочеться у цей тривожний час, а саме зараз — у довгоочікувані літні канікули, щоб у наших дітей було якомога більше позитивних емоцій.
Детальніше...
 
Разом до перемоги. Щоб зберегти життя воїнів. Надрукувати Надіслати електронною поштою
31-01-00.jpgКожна війна, якою б вона не була, потребує витрат ресурсів — як людських, так і матеріальних. У зв’язку з останніми подіями на фронті, постала велика потреба у маскувальних сітках.
Детальніше...
 
35 ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-04-00.jpg15 липня 2023 р. на волейбольних майданчиках Полянського ліцею Малинської територіальної громади Рівненської області відбувся вже традиційний 35 турнір з волейболу серед учасників бойових дій, АТО та членів їх сімей, пам’яті І.Холода – воїна інтернаціоналіста, який загинув 12 травня 1980 року.
Детальніше...
 
ВЕТЕРАНАМ ВРУЧИЛИ ГРОШОВІ СЕРТИФІКАТИ НА ЖИТЛО Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-03-00.jpg11 липня начальник Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш вручив грошові сертифікати на придбання житла ветеранам - афганцям Тернопільщини з числа інвалідів війни І та ІІ групи, які перебували на квартирному обліку для отримання або покращення житла.
Детальніше...
 
ГЕРОЙСЬКИ ЗАГИНУВ СИН "АФГАНЦЯ" Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-02-00.jpgАфганська родина Тернопільщини знову в жалобі. 5 липня в бою біля селища Кліщіївка під Бахмутом загинув тернополянин командир 1 роти 35 окремого стрілецького батальйону старший лейтенант Яцишин Богдан Ігорович, 09.08.1994 р.н.
Детальніше...
 
ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ПОБРАТИМА Надрукувати Надіслати електронною поштою
25-01-00.jpg7 липня члени Теребовлянської міської Спілки ветеранів Афганістану відвідали могилу полеглого побратима на війні в Афганістані Пронишина Василя Богдановича у селі Богатківці на Тернопільщині.
Детальніше...
 
Поетичний вечір на території Афганської церкви Надрукувати Надіслати електронною поштою
11-02-03.jpgВперше на території Свято-Воскресенського храму пам'яті загиблим та ветеранам Афганістану — поети
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > В кінець >>

Всього 79 - 104 з 6421

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.