" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Голова УСВА Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40987340 Відвідувачів
Урядовий портал
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Голова УСВА


Слово Голови УСВА Сергія Червонописького: Надрукувати Надіслати електронною поштою
14-03-00.jpgДо Дня вшанування учасників бойових дій
на території інших держав і
35 – ої річниці завершення війни в Афганістані
Детальніше...
 
ВІРИМО, ЩО У НОВОМУ РОЦІ ВІДСВЯТКУЄМО ПЕРЕМОГУ Надрукувати Надіслати електронною поштою

30-01-00.jpgШАНОВНІ ВЕТЕРАНИ ВІЙНИ!
ДОРОГІ УКРАЇНЦІ!

Минув ще один важкий воєнний рік, рік безповоротних втрат, рік надій на перемогу і мир.

Новий 2024 рік переступає через поріг наших домівок.

Хочеться щиро побажати всім нам, щоб усе страхітливе, руйнівне і спопеляюче залишилося у минулому, а у серцях і душах не згасав вогник надії і віри. Віри у кращі дні.

Детальніше...
 
Герой нашого часу Надрукувати Надіслати електронною поштою
06-01-01.jpgСергію Васильовичу Червонопиському – 65!
Детальніше...
 
«Все эти годы все учились у нас. Мы были самые передовые по решению ветеранских проблем…» Надрукувати Надіслати електронною поштою
 chervonopiskiy20171115_1.jpg   Об Афганской войне и о событиях на Донбассе, о том, что с нами происходит в последнее  время  и как нам жить дальше, в интервью корреспонденту Фонда «Сучасні традиції української державності» размышляет председатель Украинского Союза ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов) С. В. ЧЕРВОНОПИСКИЙ.
Детальніше...
 
28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників Надрукувати Надіслати електронною поштою
233534_1.jpgДорогі ветерани війни! Шановні співвітчизники!
Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) щиро вітаю з 73-ю річницею визволення України від фашистських загарбників!
Воєнні дії відбувалися на території України протягом 40 місяців – із 22 червня 1941 року до кінця жовтня 1944 року. За сучасними підрахунками, загальні людські втрати України у Другій світовій війні становлять близько 9 мільйонів. На території країни цілком чи частково зруйновано понад 700 міст, 28 тисяч сіл, близько 10 мільйонів людей залишилися без даху над головою, знищено понад 16 тисяч промислових підприємств.
Детальніше...
 
Зі святом Великої Перемоги! Надрукувати Надіслати електронною поштою
09052017.jpgДорогі ветерани!
Шановні співвітчизники!

Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) прийміть щирі вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!  
Все більше часу минає відтоді як ви, дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни,  зуміли здійснити неймовірне – навічно увійти в історію людства, як Переможці коричневої чуми – фашизму.
Детальніше...
 
З весняними святами! Надрукувати Надіслати електронною поштою
travnevi.jpgДорогі ветерани!
Шановні співвітчизники!

Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) сердечно вітаю вас з Міжнародним днем солідарності трудящих.
Міжнародний день солідарності трудящих – це свято єдності людей праці, тих, хто відбудував країну, створює матеріальні та духовні блага, забезпечує поступовий розвиток суспільства, відстоює гідні умови життя, стверджує  демократичні цінності, надихає всіх нас на творення щасливого майбуття.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
denvshanuvannya2017.jpgДорогі бойові побратими!
Шановні родини наших полеглих бойових друзів!

Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)  щиро вітаю з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав і  28-ю річницею  виведення  військ з Афганістану.
Війна в Афганістані та інші зарубіжні конфлікти, в які ми, підкоряючись військовій присязі, вступили в єдиному бойовому строю, обпалили наші серця і душі. Нехай політики й політикани сьогодення по-своєму оцінюють події тієї давнини, важливо одне: ми були й назавжди залишимося в пам’яті народній солдатами, які виконали свій обов’язок перед Батьківщиною.
Детальніше...
 
14 жовтня – День захисника України Надрукувати Надіслати електронною поштою
245146_0.jpgШановні захисники Вітчизни! Шановні співвітчизники!
Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) сердечно вітаю всіх захисників Вітчизни різних років і різних подій з Днем захисника України!
Це свято – вияв поваги до тих, хто своєю мужністю і героїзмом на фронті й в тилу захистив свою країну в роки Другої світової війни, відстоював її інтереси у локальних війнах і військових конфліктах на теренах інших країн, хто сьогодні захищає незалежність і суверенітет на сході України.
Детальніше...
 
28 травня – День прикордонника Надрукувати Надіслати електронною поштою
Шановні охоронці державних рубежів!
Дорогі ветерани-прикордонники!

prykordonnyky_9066.jpgВід імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) сердечно вітаю з нагоди професійного свята – Дня прикордонника!
28 травня 1918 року заснована Прикордонна охорона і створено Головне управління Державної прикордонної охорони.
Прикордонні війська є важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів держави.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
Зі святом Великої Перемоги!
Дорогі ветерани!
Шановні співвітчизники!

9travnya2016small.jpgВід імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) сердечно вітаю вас з нагоди 71-ї річниці Великої Перемоги!
Все більше часу минає відтоді як Ви і Ваші товариші по зброї зуміли здійснити неймовірне – навічно увійти в історію людства як Переможці коричневої чуми – фашизму.
Дорогу ціну заплатив український народ за Велику Перемогу, загинуло близько 12 мільйонів українців, серед яких 7,5 мільйона цивільного населення.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
15 лютого — День вшанування учасників бойових дій на території
інших держав та  27-а  річниця виведення військ з Афганістану

svch2016_02_11.jpgДорогі бойові побратими!
Шановні родини наших полеглих бойових друзів!

Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)  щиро вітаю з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав та  27-ю річницею  виведення  військ з Афганістану.
Війна в Афганістані та інші зарубіжні конфлікти, в які ми, підкоряючись військовій присязі, вступили в єдиному бойовому строю, обпалили наші серця і душі. Нехай політики й політикани сьогодення по-своєму оцінюють події тієї давнини, важливо одне: ми були й назавжди залишимося в пам’яті народній солдатами, які виконали свій обов’язок перед Батьківщиною.
Детальніше...
 
Звернення голови УСВА С. В. Червонописького Надрукувати Надіслати електронною поштою
chervonopiskiyzvernennya.jpgВід імені Української Спілки ветеранів Афганістану висловлюю щирі співчуття сім’ям військовослужбовців Збройних Сил України, що загинули 22 травня 2014 року у ході Антитерористичної операції  під Волновахою.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
Ні насильству! Не раздмухувайте справжню війну!
   Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів - інтернаціоналістів) висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким загиблих у результаті масових заворушень в Києві. Ми поділяємо біль і  гіркоту втрат з сім’ями загиблих і бажаємо як найшвидшого одужання всім постраждалим.
   Ветерани-«афганці», нажаль, добре знають ціну життя і що таке  кров і смерть, і  тому з особливим сумом сприймають трагічні події, які забрали життя і покалічили багатьох людей.
   Насильство не вихід! Не раздмухувайте справжню війну!
Сергій ЧЕРВОНОПИСЬКИЙ,
голова УСВА.  
23 січня 2014 року.
 
Звернення голови УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
Шановні друзі!
Останнім часом значно побільшала кількість звернень ветеранів війни та членів сімей загиблих безпосередньо до УСВА для вирішення  різноманітних питань.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
15 лютого — День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і  24-а  річниця виведення військ з Афганістану
svcherv2013.jpgДорогі бойові побратими!
Шановні родини наших полеглих бойових друзів!
     Від імені Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)  щиро вітаю з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав і  24-ю річницею  виведення  військ з Афганістану.
Детальніше...
 
Сергій Червонописький в програмі «Соціальний статус» на телеканалі «Тоніс» Надрукувати Надіслати електронною поштою
tonislogo1.jpgГолова Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький звернувся до Віце-прем’єр-міністра Сергія Тигіпко з тим, щоб переглянути кількість власників посвідчень бойових дій.
Детальніше...
 
Звернення Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Надрукувати Надіслати електронною поштою
Подіями, які відбулися під стінами Верховної Ради України 20 вересня 2011 року, Українська Спілка ветеранів Афганістану зуміла показати владі й всім громадянам країни, що і сьогодні в Україні є реальна сила, яка готова сказати влади "Ні" коли вона стає на шлях попрання основних законів - Конституції України і Закону  України "Про статус ветеранів війни, гарантії  їх соціального захисту".
Детальніше...
 
Обращение председателя УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageБоевые  побратимы!
События 20 сентября  2011 года показали, что,   несмотря на прошедшие годы, мы и сегодня готовы отстаивать интересы  воинов-интернационалистов, наших отцов – участников войны, наших боевых побратимов – чернобыльцев, инвалидов, членов семей погибших и других социально незащищенных граждан Украины.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 Наступна > В кінець >>

Всього 1 - 20 з 58

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.