" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Відбулося засідання правління УСВА Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41032610 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Міністерство оборони
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Відбулося засідання правління УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image  21 жовтня 2008 року відбулося чергове засідання Правління Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).
   У роботі Правління взяли участь голови територіальних організацій УСВА, голова Київського міського комітету сімей військовослужбовців загиблих у Афганістані та в інших зарубіжних країнах А.В. Шипова, голова  Української спілки воїнів-інтернаціоналістів – “кубинців” М.О. Лопатін, радник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини В.І. Аблазов, директор департаменту соціально-правової  і організаційної роботи Держкомітету України у справах ветеранів  С.І. Заражевський і голова Київської міської спілки воїнів-інтернаціоналістів – “чехів” В.І. Олейніков.   Перед початком роботи присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять членів Правління УСВА, які пішли з життя – голову Ради Організації ветеранів України Герасимова І.О. і голову Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу Дем’яненка О.М.
  Розглянуто низку питань порядку денного, з яких ухвалено відповідні конкретні рішення. Зокрема, до складу Правління Спілки ротовано Токарєва Олександра Миколайовича, новообраного голову Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу. Також взято до відома, що в Одеській обласній і Кримській республіканській організаціях пройшли звітно-виборні конференції та головами  на новий п’ятирічний термін обрано О.П. Радукана та С.В. Куніцина.
  З питання підготовки до 20-річчя виведення військ з Афганістану заслухано голів Волинської, Запорізької та Одеської обласних організацій Спілки. За результатами обговорення погоджено спільні дії щодо представництва місцевих організацій  на основних заходах у Києві, порядку надання документів на представлення активістів до державних нагород тощо. Вирішено звернутися з відповідним листом до Президента України.
  Також окремою постановою ухвалено рішення щодо вступу УСВА в міжнародну громадську організацію “Міжнародний союз десантників”, при створенні якої Спілка виступила співзасновником, а С.В. Червонописький став співголовою цього нового об’єднання.
  Гарячу дискусію викликали останні внутріполітичні події в Україні. Визначено низку проблемних питань, з яких слід ухвалити рішення вже в найближчий час.
Прес-служба УСВА
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.