" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - «Афганська війна в об’єктиві» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41035573 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
«Афганська війна в об’єктиві» Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У виставковому залі Нікопольської міської громадської організації «Союз інтернаціоналістів» Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів), 26 жовтня 2008 року, відкрилася виставка фотохроніки афганської війни під назвою «Афганська війна в об’єктиві».
На виставці представлені понад 200 фотографій, які нам показують миттєвості десятирічного «афганського походу» обмеженого контингенту радянських військ, небезпечний і тяжкий ратний труд воїнів-інтернаціоналістів, короткі хвилини відпочинку воїнів. Автори цих фотознімків – це самі учасники бойових дій в Афганістані тому вони надзвичайно емоційні, змістовні та глибокі.
У відкритті фотовиставки взяли участь Волошин В. М. – голова Дніпропетров-ського обласного об’єднання УСВА, наш земляк Севріков С. М. – керівник Дніпропетровського обласного фонду ветеранів війни в Афганістані, Авер’янов М. П. – голова Нікопольської міської організації ветеранів України. У виступах було сказано: «що виставка фотографій – це один із елементів нашого самовизначення в суспільстві, оскільки воно не повинно забувати про ветеранів війни, учасників бойових дій на територіях інших держав, про те, що ми там виконували державний обов’язок та відстоювали державні інтереси, про наші проблеми та про шанобливе ставлення до нас. Це до того ж ще й данина пам’яті та поваги тим, хто ризикуючи життям з честю вийшов з пекельного горнила війни та військових конфліктів та їх бойовим товаришам, які навіки увійшли в історію. Громадяни України мають знати про це правду».
Виставка відкрита для огляду широкого кола відвідувачів: ветеранів війни, членам громадських та політичних організацій, школярам та молоді.
Організаторами фотовиставки виступили Нікопольська міська громадська організація «Союз інтернаціоналістів» УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) (м. Нікополь, вул. Микитинська, 23, тел. 05662 5-15-29), Дніпропетровське обласне об’єднання УСВА, Дніпропетровський обласний фонд ветеранів війни в Афганістані.
Виставка відкрита та проходить в рамках проведення заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та до 20-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану.

Кушнірук О. О.,
Голова Нікопольської міської громадської організації
 «Союз інтернаціоналістів» Української Спілки ветеранів Афганістану
(воїнів-інтернаціоналістів)

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.