" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Світові експерти звинувачують в економічному колапсі уряд країни Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40977974 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Світові експерти звинувачують в економічному колапсі уряд країни Надрукувати Надіслати електронною поштою
  На спільному симпозіумі в Гаазі аналітики та експерти Міжнародного валютного фонду, Всесвітнього банку реконструкції та розвитку, агентств Блумберг, Мірил Лінч та Фгтч впевнено присудили Україні перше місце щодо масштабності економічного спаду. Навіть у контексті світової кризи, яка заторкнула мало не всі країни світу, наша країна виглядає зовсім невигідно.
  Очолюваний Україною рейтинг потерпілих держав продовжують Аргентина, Філіппіни, Малайзія, Таїланд та Колумбія. Влада всіх цих країн виявилася нездатною протистояти кризі ні по одному з напрямів. Але найбільш кричуща ситуація, на думку експертів, все ж таки в Україні.
  Один із експертів, Вольфганг де Тол, обмежився метафорою: «Україна, як кораблик без капітана, без команди, борсається у відкритому морі у шалений шторм, і всі такі знесилені, що навіть нема кому крикнути SOS. А в цей час інші кораблі навколо задрати всі люки, зняли снасті, і лягли в глибокий дрейф, щоб врятувати хоч щось».
  Для визначення економічної ситуації в світі розглядалися макроекономічні показники усіх країн, яких торкнулася криза, і за сукупністю цих показників Україна виявилася лідером. На думку експертів, це пов'язано передусім з тим, що уряд України, парламент України та Національний банк України не змогли забезпечити захист країни від економічного колапсу.
Аліна Красникова

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.