" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Постанова Президії УСВА Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40985935 Відвідувачів
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Постанова Президії УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
 13.10. 2006р.                                                                                                                                                      м. Київ

Заслухавши та обговоривши інформацію заступника голови УСВА Зубка Ю.Г., виконуючи постанову  розширеного засідання Правління та Ревізійної комісії УСВА з питань посилення соціального захисту членів УСВА від 23.09.2006 року  Президія  Спілки постановляє:
 
 
1. Затвердити  проект звернення Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) до Президента України Ющенка В.А., прем’єр-міністра України Януковича В.Ф., першого віце прем’єр-міністра України Азарова М.Я., голови Верховної Ради України Мороза О.О. щодо незрозумілих норм і положень Проекту Закону України „ Про Державний бюджет України на 2007 рік”, які обмежують соціальні права громадян України і, перш за все , ветеранів і пенсіонерів.

2. Доручити головам територіальних організацій УСВА на протязі тижня провести обговорення Проекту Закону України „ Про Державний бюджет України на 2007 рік”, проекти місцевих бюджетів та підготувати звернення  від організацій та фізичних осіб до депутатського корпусу України та Керівництва Держави.
Відповідальні: Голови територіальних організацій УСВА

3. 20.10.2006 року  з 14.00 до 15.30 провести селекторну нараду Спілки з залученням представників обласних, районних, місцевих організацій УСВА.
Відповідальний: Зубко Ю.Г.

4. Підготувати звернення  до голів обласних, районних, місцевих , селищних Рад щодо фінансової підтримки статутної діяльності організацій УСВА (за поданням голів обласних організацій).
Відповідальні: Зубко Ю.Г., Голови територіальних організацій УСВА

5. Створити робочу групу щодо підготовки змін та доповнень до постанови Кабінету Міністрів України № 238  від 02 квітня 1993 року.
Відповідальний: Красуля В.М.

6.    Створити робочу групу щодо підготовки необхідних проектів матеріалів для ініціювання утворення Центрального органу виконавчої влади у справах ветеранів війни, військової служби і родин загиблих учасників бойових дій.
Відповідальний: Червонописький С.В.
 
7.    Доручити  голові УСВА, народному депутату України Червонопиському С.В. внести пропозиції до Проекту закону України „ Про внесення змін і доповнень до деяких законодавчих актів”, стосовно призначення другої пенсії родинам загиблих учасників бойових дій.
Відповідальний: Оргвідділ

8. Рекомендувати територіальним організаціям УСВА до 20 жовтня внести пропозиції щодо надання можливої підтримки кандидатам від УСВА Соколову О.В., Калашнику І.М., які балотуються у мери міст Чернігова та Черкас відповідно.
 
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.