" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Житло завдяки добрим людям Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41212218 Відвідувачів
Укрінформ
Боевое Братство
Урядовий портал
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Житло завдяки добрим людям Надрукувати Надіслати електронною поштою
   Наша Ставищенська районна спілка ветеранів Афганістану, керуючись Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», ще в 2005 році прийняла рішення про виділення коштів на будівництво житлового будинку для моєї сім'ї, оскільки ми проживали в так званій «времянці». Пережити зиму в такій будівлі було дуже важко, тож і дитина наша часто хворіла.
  Це рішення, з різних причин, не було виконане, але районна влада пообіцяла виділити кошти. І от в 2007 році, коли гроші були виділені з Державного бюджету, через бюрократичну тяганину їх не було освоєно. Спроби районної спілки УСВА, райдержадміністрації, районної ради поновити ці кошти на 2008 рік не знайшли підтримки в вищестоящих органах влади, мовляв, змінився розподіл коштів на таке будівництво. І тоді з проханням про допомогу я звернувся до члена правління районної спілки УСВА П. А. Петренка та депутата районної ради, І. І. Даценка. За їх активної наполегливості цю проблему було донесено першому заступнику Київської обласної ради, депутату О. С. Качному. Він глибоко вникнув в проблему будівництва житла для моєї сім'ї і домігся виділення обласною радою коштів з обласного бюджету.
  Від усієї родини ми висловлюємо глибоку вдячність цій людині, яка пройнялася нашими проблемами і допомогла вирішити наше питання. Також висловлюємо щиру вдячність районній спілці УСВА, яка на протязі декількох років робила все, щоб нам допомогти, особливо вдячні за допомогу П. А. Петренку та І. І. Даценку, які не рахуючись з часом багато зробили, щоб кошти на будівництво були виділені.
  Окрема наша подяка і будівельній організації «Моноліт», якою керує М. Г. Балан, що в короткий термін і якісно звела для нас житло.
  Як кажуть в народі: «Світ не без добрих людей», то нехай їх число з кожним роком множиться в вирішенні добрих справ для людей, потребуючих допомогу і підтримку. Спасибі їм ще раз, здоров'я і добра, подальшої діяльності на благо простих людей.
Сім'я О. ФЕСЕНКА,
с.Торчиця.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.