" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - ПРЕС-АНОНС Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41091449 Відвідувачів
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Міністерство оборони
ПРЕС-АНОНС Надрукувати Надіслати електронною поштою
Шановні журналісти!
Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) та Всеукраїнська громадська організація “Закінчимо війну” запрошує Вас взяти участь у висвітленні всеукраїнської громадської акції „Запали свою свічку пам’яті”.
Акція, присвячена  вшануванню пам’яті загиблих у Афганістані та інших військових конфліктах у зарубіжних країнах та миротворчих операціях, відбудеться 15 лютого 2009 року о 17-00 біля пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам у центрі Києва за адресою: вул. Мазепи, 27.
У заході приймуть участь очільники держави, представники міністерств та відомств, депутати Верховної Ради та Київради, студенти київських вищих навчальних закладів, ліцеїсти Київського міського ліцею імені Івана Богуна, військовослужбовці, мешканці міста Києва та Київської області...
Під час заходу Ви поспілкуєтеся з воїнами-афганцями, які традиційно збираються  з усіх регіонів України, аби запалити свічку пам’яті у
„Афганській” церкві “Воскресіння Христова” -  пам’ятнику жертвам Афганської війни 1979-1989 року, де матері загиблих воїнів-інтернаціоналістів поминають своїх дітей.  Під час мітингу Пам’яті з промовою до учасників акції звернуться лідери афганського руху в Україні – Сергій Червонописький, голова Української спілки ветеранів Афганістану, Юрій Зубко – заступник голови УСВА та лідер Всеукраїнської громадської організації „Закінчимо війну”, а також вітчизняні політики та громадські діячі.
Чекаємо на Вас!
Телефон для довідок та акредитації: 8 (044) 223-15-15

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.