" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - У Рівному відкрилася експозиція “Афганістан болить у моїй душі” Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41195005 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
У Рівному відкрилася експозиція “Афганістан болить у моїй душі” Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У Рівному за ініціативи командування 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України та підтримки міської організації Української спілки ветеранів Афганістану відкрилася експозиція “Афганістан болить у моїй душі”.
Створення експозиції в музеї бойової слави 13-го армійського корпусу розпочалося ще наприкінці минулого року. Учасники бойових дій та родичі загиблих військовослужбовців почувши про майбутню експозицію, стали приносити до музею різноманітні особисті речі, військову форму, фотографії, пов’язані майже з півтора тисячами ровенчанами, які виконували інтернаціональний обов’язок в Афганістані.
- Мета виставки - показати молодим поколінням долі тих людей, які пожертвували в свій час власним життям та здоров’ям, виконуючи інтернаціональний обов’язок вдалечині від Батьківщини, - зазначив голова Рівненської організації захисту сімей загиблих, померлих, інвалідів та ветеранів локальних конфліктів підполковник запасу Петро Шемейко.
Як він додав, щороку напередодні Дня виводу радянських військ з Афганістану членів спілки запрошують на зустрічі з солдатами, школярами та студентами.
- Дана експозиція дасть можливість не просто розказати про події тих часів, а й показати наочно той біль і страх, який до цього часу мучить кожного з нас. Наприкінці екскурсій в минуле молоді демонструватимуть також фільми про Афганістан. Все це буде підсилювати у молоді патріотичні почуття та виховання шани і гордості за своїх попередників, - додав підполковник запасу.
УПРАВЛІННЯ ПРЕС-СЛУЖБИ
МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.