" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Cертифікація “УкрПолбат” Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41131553 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Міністерство оборони
Боевое Братство
Укрінформ
Cертифікація “УкрПолбат” Надрукувати Надіслати електронною поштою
 На Ангарському полігоні в Криму триває сертифікація національної складової спільного українсько-польського миротворчого батальйону “УкрПолбат” нової – 12-ї – ротації до виконання завдань у складі багатонаціональної тактичної групи “East” сил КФОР у Косовому.
11 березня заходи сертифікації наступної ротації національної складової спільного українсько-польського батальйону “УкрПолбат” були спрямовані на виконання контрольних вправ стрільб. На вогневому стрільбищі, розташованому поблизу селища Перевальне Сімферопольського району АР Крим, офіцери командування та штабу миротворчого батальйону, особовий склад 1-ї та 2-ї спеціальної рот виконали залікові стрільби з автоматів АКС-74, АКСУ-74. Одночасно на Ангарській ділянці полігону екіпажі броньованих розвідувально-дозорних машин та автомобілів “Хаммер” виконали 1-шу вправу контрольних стрільб з озброєння бойових машин.
До контрольних занять з вогневої підготовки було залучено весь особовий склад батальйону. Іспити приймали офіцери Об’єднаного оперативного командування Збройних Сил України під керівництвом заступника начальника штабу Об’єднаного оперативного командування ЗС України полковника Ігоря Тимошенка.
Усі нормативи з вогневої підготовки складалися в умовах, реально наближених до тих, в яких майбутнім миротворцям доведеться виконувати завдання з підтримання миру та стабільності на Балканах. Нормативи морські піхотинці виконували в повному спорядженні – в бронежилетах та шоломах.
Також на спеціально обладнаних навчальних місцях морпіхи мали змогу підтвердити знання матеріальної частини особистої зброї, навички виконання нормативів з вогневої підготовки та управління вогнем.
Як повідомив керівник стрільб – заступник командира батальйону підполковник Сергій Стороженко, за підсумками контрольних занять з вогневої підготовки кращі результати у стрільбі зі штатної зброї показали майор Олександр Голуб, капітан Дмитро Голубицький, старший лейтенант Андрій Бінівський та молодший сержант військової служби за контрактом Юрій Бондаренко, а серед підрозділів кращі показники має 1-ша спеціальна рота під командуванням капітана Олега Савінова.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.