" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Підбито підсумки Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40980385 Відвідувачів
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Підбито підсумки Надрукувати Надіслати електронною поштою
В квітні 2009 року відбулося засідання правління Київської міської спілки ветеранів Афганістану (КМСВА).
На правлінні з доповіддю виступив її голова К. В. Антощук, який підвів підсумки заходів по відзначенню 20-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.
В цілому у всіх районах міста проведено 16 тематичних вечорів в школах, на яких ветерани Афганської війни зустрічались з учнями, розповідали про своє життя, про бойових побратимів, відповідали на запитання. Було дано 12 концертів авторами-виконавцями, учасниками бойових дій. Організовано і проведено 6 мітингів, у районах відбулися спортивні заходи присвячені пам’яті загиблих побратимів, у Святошинському районі реконструйований і відкритий пам’ятник загиблим у Афганістані.
Первинна організація внутрішніх військ створила відеофільм «Гартування Афганістаном», який транслювався по телебаченню.
В усіх районах міста пройшли урочисті заходи, на яких були нагороджені медалями та грамотами ветерани Афганської війни, надана матеріальна допомога родинам загиблих і інвалідам. На своєму засіданні члени правління висловили слова подяки всім керівникам райдержадміністрацій, а також голові управління у справах жінок, інвалідів, ветеранів війни та праці І. Є. Голубевій.
Відбулась зустріч активу КМСВА з Головою Верховної Ради України В. М. Литвином, а також пройшли урочисті заходи в Міністерстві оборони України, Міністерстві внутрішніх справ, Міністерстві надзвичайних ситуацій, на яких були вшановані воїни-інтернаціоналісти. Нажаль було мало приділено уваги до цих урочистих заходів з боку керівників Київської міської державної адміністрації.
На правлінні КМСВА були розглянуті інші питання: це підготовка і святкування першотравневих свят, Дня Перемоги, представлення прес-секретаря КМСВА В. М. Юр’єва, до складу організації була прийнята первинна спілка ветеранів Афганістану Генеральної прокуратури України, голова якої І. І. Кухарчук запевнив, що організація готова до статутних вимог УСВА.
Був затверджений план роботи правління на 2009 рік, а також звернення до Президента України стосовно відношення міської влади до ветеранів війни.
Була заслухана інформація голови правління про новостворену комісію КМДА з реформування системи пільг в столиці і дана в цьому питанні негативна оцінка з боку членів правління. В умовах економічної кризи, труднощі в сплаті зарплатні, безробіття, реформувати систему пільг не можливо.
Засідання правління відбулося в конструктивній і діловій обстановці, обговорені всі питання, вирішені завдання спілки на поточний рік.
Прес-служба КМСВА.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.