" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Україна передала КНР контракт на поставку десантних кораблів "ЗУБР" Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41042237 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Україна передала КНР контракт на поставку десантних кораблів "ЗУБР" Надрукувати Надіслати електронною поштою
За даними міністра економіки Автономної Республіки Крим Світлани Верби, контракт на будівництво малих десантних кораблів на повітряній подушці «Зубр» для Китайської Народної Республіки на базі Феодосійської суднобудівної компанії «Море» вже направлений замовнику. Про це С. Верба повідомила на засіданні Ради міністрів. «За останньою інформацією, документи з контракту вже передані китайській стороні», - зазначила вона.
За словами міністра, реалізація даного контракту дозволить компанії «Море» погасити заборгованість по заробітній платі у розмірі 12 млн. грн. та борги за податковими платежами в сумі 16 млн. грн. У свою чергу Голова Ради міністрів Криму Віктор Плакіда у коментарі журналістам висловив побоювання, що даний проект може не відбутися. За його словами, причиною цього може стати позиція центральних органів державної влади, які не вирішують проблему стабілізації фінансово-економічного стану заводу «Море».
«Я не знаю, хто візьме на себе відповідальність у випадку можливого неуспіху за не підписання угоди між урядами Китаю та України за замовленням виробництва« зубрів »на заводі« Море », - заявив кримський прем'єр. - Майже шестирічна робота, яка може сьогодні завершитися підписанням мільярдного контракту, під загрозою зриву ». Крім того, додав В. Плакіда, даний контракт на будівництво для Китаю військових кораблів також намагається отримати Російська Федерація, яка пропонує замовнику альтернативні варіанти.  
Джерело: Український Мілітарний Портал
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.