Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40971321 Відвідувачів
Боевое Братство
Урядовий портал
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
В пам'ять про односельчанина. Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Уже вчетверте минулої неділі 26 квітня в Івано – Франківській області Тисменицького району  на сільських стадіонах Слобідки та Одаїв пройшов міжрайонний футбольний турнір пам’яті воїна-“афганця» Михайла Присяжнюка. І втретє цей трофей здобула команда з села Одаїв, а чорнолізький «Добробуд» вдруге став другим. Втім, ефекту дежавю (повторення того, що вже було) не спостерігалось. І передовсім через погоду. Попередніх років у день проведення турніру завжди дощило, а тут яскраве сонце, весняний настрій та ще й свято — Провідна неділя — зібрали на стадіонах масу людей, і не лише прихильників футболу, а й пива та міцніших трунків.
Шість команд були розділені на дві групи. У Слобідці за вихід у фінал змагалися господарі поля, команда з Чорнолізців та на швидко зорганізований «Тепловик» з Одаїв, що врешті програв обом суперникам з однаковим рахунком 0:5.
Тим часом в Одаях господарі поля змагалися з командами Нових і Старих Кривотул. Події тут розгорталися доволі драматично, не обійшлося навіть без втручання вболівальників.
Перед фінальною частиною у Слобідці відбулося офіційне відкриття турніру за участю батька покійного воїна-афганця Івана Присяжнюка, його сина, депутата обласної ради Івана Івановича Присяжнюка, депутата районної ради голови районної організації ветеранів Афганістану Дмитра Сатура, голови районної федерації футболу Василя Кобльовського, депутатів районної ради, сільського голови Михайла Гладуна, численних гостей.
Знову таки, гідним фіналу видався і матч за третє місце між господарями турніру та футболістами Старих Кривотул. Молода слобідська команда показала на цьому турнірі дуже пристойну гру, та, на жаль, їй забракло трохи зіграності, а трохи удачі. Принаймні, матч за третє місце закінчився з рахунком 2:2, а в «лотереї», серії 11-метрових, фортуна посміхнулася старокривотульській команді. У фіналі ж, попри безкомпромісну боротьбу, одаївські футболісти забили у ворота «Добробуту» два м’ячі, залишивши свої сухими.
Відрадно, що турнір, проведення якого чотири роки тому зініціював вчитель фізкультури Василь Григорчак, якого підтримала районна організація ветеранів Афганістану, став четвертим турніром  пам’яті Михайла Присяжнюка в районі який  прижився і разом з іншими турнірами: районний турнір по футболу пам’яті  воїна-«афганця» Петра Майстра, який проходить у Старих Кривотулах, обласний турнір по футболу пам’яті Володимира Себедина село Підлісся,  районний турнір по баскетболу пам’яті  Ігоря Сущинського селище Єзупіль є найпопулярнішими спортивними заходами в районі. Керівник оргкомітету В. Григорчак висловлює вдячність за сприяння в проведенні змагань депутатам Іванові Присяжнюку та Василеві Гладуну, голові районної організації УСВА депутатові районної ради Дмитрові Сатуру, голові районної федерації футболу Василеві Кобльовському та виконавчому директору обласної федерації Василеві Луцькому, сільському голові Михайлові Гладуну, директору місцевого будинку культури Василеві Морозу, підприємцям Любі Присяжнюк та Віталієві Лужному.
В. Заник
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.


Украинская Баннерная Сеть
Защитники родины - Сайт о русских солдатах. Сервис авто регистрации в
каталогах, статьи про раскрутку сайтов, web дизайн, flash,
photoshop, хостинг, рассылки; форум, баннерная сеть, каталог
сайтов, услуги продвижения и рекламы сайтов