Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40972436 Відвідувачів
Боевое Братство
Урядовий портал
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Міністерство оборони
Наші у Косовому Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ Косовому сьогодні, українські морські піхотинці зі складу спільного українсько-польського миротворчого батальйону “УкрПолбат” багатонаціональної тактичної групи “Еast” сил КФОР завершили комплекс заходів, спрямованих на удосконалення навичок особового складу у володінні штатною стрілецькою зброєю.
Протягом двох днів на полігоні “Falkon-2” на території муніципалітету Урошевац під керівництвом заступника командира миротворчого батальну підполковника Сергія Стороженка відбувалися заняття з вогневої підготовки.
За словами керівника занять, успішне виконання миротворчих завдань вимагає від військовослужбовців високої професійної підготовки та впевненого володіння особистою стрілецькою зброєю. Саме тому командування батальйону приділяє велику увагу проведенню заходів бойової підготовки, в тому числі, вогневій підготовці.
До занять з вогневої підготовки було залучено переважну більшість особового складу базових таборів “Bondsteel” та “Бреза”, де розташовані підрозділи українського миротворчого контингенту. Виняток склали ті військовослужбовці, які у ці дні здійснювали бойове чергування: несли службу у патрулях, варті, на контрольно-перепускному пункті та в парку бойових машин, забезпечували стійкий та безперебійний зв'язок.
Протягом заняття наші військові перевірили та привели до нормального бою зброю і виконали вправи навчальних стрільб з автоматів АКС-74, АКСУ-74 та пістолета Макарова, провели змагання серед військовослужбовців з розбирання та збирання особистої зброї.
Слід зазначити, що в ході виконання нормативів особлива увага приділялась діям в нестандартних ситуаціях, зокрема, діям військовослужбовців у важкодоступній гірській місцевості під час нападу на патруль.
Кращі результати у стрільбі показали начальник секції штабу батальйону капітан 3-го рангу Олександр Єсін, начальник медичної служби батальйону майор медичної служби Олександр Голуб, начальник служби РАО капітан Юрій Бичок, заступник командира роти капітан Дмитро Голубицький, командир взводу старший лейтенант Максим Єршов, командир відділення сержант Володимир Косов, кулеметник старший матрос Олексій Сурнін та водій старший сержант Олексій Краковець.
Підбиваючи підсумки заняття, командир українського миротворчого контингенту підполковник Володимир Веремчук зазначив, що планові стрільби дозволили в черговий раз підвищити професійні навички наших миротворців у володінні штатною зброєю, а відмінні та добрі результати стрільб вкотре підтвердили високий рівень професіоналізму українських військових моряків.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.


Украинская Баннерная Сеть
Защитники родины - Сайт о русских солдатах. Сервис авто регистрации в
каталогах, статьи про раскрутку сайтов, web дизайн, flash,
photoshop, хостинг, рассылки; форум, баннерная сеть, каталог
сайтов, услуги продвижения и рекламы сайтов