" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Туристичними стежками спортивної гри «Крокус» Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


40989932 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Міністерство оборони
Боевое Братство
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Укрінформ
Урядовий портал
Туристичними стежками спортивної гри «Крокус» Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageНапередодні Дня захисту дітей в суботу-неділю 30-31 травня  Троїцька спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) допомагала в проведені спортивної гри «Крокус» організованої Благодійним Фондом «Рідний Край», за підтримкою  райдержадміністрації, та молодіжного руху «Ізвора» Любашівського району, Одеської області. Чотири  школи району приймали участь в цій спортивній грі: Зелоногірська, Бобрицька – І, школа-гімназія, школа-ліцей смт. Любашівка. Спортивна гра пройшла біля ставка, серед мальовничої природи с. Чайківка.
Були  розбиті намети, де діти в похідних казанках варили смачну юшку, змагалися у спортивних  іграх, ловили рибу, відпочивали.  У вечері було запалено вогнище, звучали пісні, воїни-"афганці" розповідали про далеку війну в Афганістані. Ми чим могли тим і допомагали дітям. Дуже було приємно в цей важкий час, який переживає наша держава  бачити, що ми комусь потрібні. Ми дуже вдячні тим людям які організували і організовують такі  спортивні ігри, благодійні акції і інші акції де залучають дітей і нас воїнів–інтернаціоналістів до таких потрібних співпраць.  Це засновник Благодійного Фонду «Рідний Край» Юрій Іванович Шевченко, директор Благодійного Фонду «Рідний Край», вчитель школи-гімназії Людмила Григорівна Сульська, заступник  голови райдержадміністрації Михайло Олександрович  Панченко. Щодо проведення  цього  заходу організатори ставили перед собою завдання популяризації і розвитку волонтерського руху в нашому районі, змістовний відпочинок дітей, який пропагує любов до своєї Батьківщини і здоровий спосіб життя.
Дуже прикро що відділ освіти Любашівського району так мляво організував інші школи району для проведення  спортивної гри «Крокус», організованої Благодійним Фондом «Рідний Край». Я би з казав точніше, що відділ освіти Любашівського району поставився з якимось презирством до цієї благородної мети. Хочу відмітити, що воїни–інтернаціоналісти,  які були задіяні в цій волонтерські роботі дуже відповідально поставилися до цього і не тільки вони, а й їхні дружини. Сухомлінов Р. М., Сухомлінов О. М., Свірідовський В.В., Дудник П. Я., Левицька Н. Є., Дудник Л.І.
Голова Троїцької  Спілки ветеранів Афганістану
(воїнів – інтернаціоналістів) М. Левицький.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.