" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Французька компанія DCNS вивчає можливість виробництва в Україні свого прикордонного корабля Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41016842 Відвідувачів
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Боевое Братство
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Французька компанія DCNS вивчає можливість виробництва в Україні свого прикордонного корабля Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageФранцузька компанія DCNS вивчає можливість складання в Україні свого прикордонного корабля родини Gowind. Про це на Міжнародному Військово-морському салоні, що проходить у Санкт-Петербурзі(РФ), кореспондентові УКРІНФОРМу повідомив Філіп Дуе, менеджер з регіонального продажу департаменту з продажу і маркетингу DCNS. 

Фахівець, зокрема, уточнив, що це нова розробка компанії на базі вже існуючого корабля даного сімейства. Прикордонний корабель "Gowind control +" призначений для боротьби з піратами і антитерористичних операцій.
При цьому компанія вивчає можливість виробництва корабля в Україні для продажу третім країнам. Розглядаються виробничі потужності Чорноморського суднобудівного заводу, Херсонського суднобудівного заводу.
"До нашого корабля є інтерес у сил морської охорони, прикордонників, його використання для охорони морських кордонів України", - відзначив Ф.Дуе. За його словами, для компанії DCNS цікаве будівництво цих кораблів на українських суднобудівних заводах з цінових міркувань. "Будувати кораблі у Франції дорого", - додав менеджер. Крім того, цю програму можна буде врахувати як офсетні зобов'язання за участю DCNS у проекті будівництва нового корвету для ВМСУ.
За словами Ф.Дуе, компанія має намір у нинішньому році укласти перший контракт на корабель "Gowind control +", замовником якого буде покупець з Середземноморського регіону.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.