" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - У Великій Британії зростає підтримка війни в Афганістані Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41131873 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Міністерство оборони
Боевое Братство
Укрінформ
У Великій Британії зростає підтримка війни в Афганістані Надрукувати Надіслати електронною поштою
Британська громадськість у своєму відношенні до британської військової місії в Афганістані розділена практично порівну, однак опитування громадської думки, проведене Бі-Бі-Сі й газетою Guardian, свідчить, що з 2006 року підтримка військових виросла.  
Лише за перші десять днів липня в Афганістані загинуло 15 британських солдат. У загальному підсумку з 2001 року в Афганістані загинуло 184 військовослужбовців, більше, ніж в іракській війні. Однак, судячи з опитувань тисячі британців, незважаючи на зростання втрат, 46% підтримують британську військову місію в Афганістані, в той час як 47% виступають проти неї. Схоже опитування, поведене 2006 року, продемонструвало, що лише 31% громадян підтримували операцію в Афганістані і 53% — були проти. Зараз британські війська беруть участь у наступальній операції під кодовою назвою «Кіготь пантери». Її мета — забезпечити безпеку напередодні афганських виборів. Прем’єр-міністр Великої Британії Гордон Браун підкреслив, що операція проходить успішно. Президент США Барак Обама високо відзначив мужність британських військових і їхній внесок у стабілізацію Афганістану. Слова підтримки прозвучали після загибелі за одну добу відразу восьми солдат в афганській провінції Гільменд, що приголомшило британців. «Ми не можемо допустити перетворення Афганістану й Пакистану в безпечне укриття для «Аль-Каїди», яка підриватиме вокзали в Лондоні й будинки в Нью-Йорку», — заявив президент.
День
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.