" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Ті, хто нічого не забувають Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41235606 Відвідувачів
Міністерство оборони
Орденские планки – ветеранам
Боевое Братство
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Урядовий портал
Ті, хто нічого не забувають Надрукувати Надіслати електронною поштою
У Київському будинку ветеранів у межах підготовки до 65-річчя Перемоги у Великій Вітчизняній війні з ініціативи Ради ветеранів війни відбувся круглий стіл "Ніхто не забутий! Ніщо не забуте!"
В його роботі взяли участь представники центральних органів виконавчої влади, установ, громадських, ветеранських та молодіжних об'єднань.
У центрі обговорення була тема меморіальної роботи, яка проводиться відповідно до Закону України "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років".
Учасники круглого столу вирішили об'єднати зусилля, адже ситуацію визнано критичною. З глибокою тривогою констатуються випадки наруги та зневажливого ставлення до місць поховань та могил загиблих воїнів Великої Вітчизняної та Другої світової воєн, а також порушення законодавства, що регламентує порядок перепоховання останків загиблих.
Наслідками такого ганебного для країни становища стала злочинна діяльність "чорних археологів". Практично відсутній контроль за роботою "спеціалізованих" підприємств та організацій під час пошукових робіт та перепохованні. Непокоїть і некомпетентність місцевих органів влади і самоврядування у питаннях організації та проведення пошуку, ексгумації та перепоховання загиблих.
Президент Росії Дмитро Медведєв на звернення наших ветеранів прислав листа-відповідь. У ньому він пообіцяв протидіяти "намірам переписати історію" і запропонував провести 2010 рік під гаслом "Ми перемогли разом!"
Народна Армія
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.