" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Наші у Ліберії Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41256461 Відвідувачів
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Міністерство оборони
Урядовий портал
Наші у Ліберії Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image26 серпня у базовому таборі 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України, який виконує завдання сил Місії ООН у Ліберії, відбулася інспекційна перевірка стану озброєння та техніки, тилових структур українського миротворчого контингенту.
Інспекційну комісію очолив начальник групи з питань обліку майна та обладнання відділу верифікації та майна контингентів Місії ООН пан Домінадор Куеролійко.
Перед початком перевірки командир 56-го окремого вертолітного загону полковник Євгеній Костік на брифінгу ознайомив членів комісії зі структурою вертолітного загону, завданнями, які виконують військовослужбовці українського миротворчого контингенту 11-ї ротації, та звітував про виконану ними роботу за період перебування у Ліберії.
Знаходячись у розташуванні українського миротворчого контингенту, начальник групи з питань обліку майна та обладнання контингентів Місії ООН з членами комісії перевірив умови проживання українських миротворців, стан укомплектованості та бойової готовності автомобільної та бронетанкової техніки, а також спеціального обладнання із забезпечення життєдіяльності загону.
Під час інспекційних заходів представником транспортного відділу Місії ООН паном Ладом Тамаклоє було перевірено кілька одиниць автомобільної техніки на базі УРАЛ-4320, ЗІЛ-131 і ГАЗ-66 з причепами до них, бронетанкової техніки типу БРДМ-2, а також дизель-генератори контингенту. При цьому стан укомплектованості, рівень бойової готовності, спроможність до виконання завдань за призначенням, фаховий рівень підготовки особового складу підрозділів забезпечення задовольнив перевіряючого.
На брифінгу за підсумками огляду начальник групи з питань обліку майна Місії ООН пан Домінадор Куеролійко подякував командиру 56-го окремого вертолітного загону ЗС України полковнику Євгенію Костіку за високий рівень професійної підготовки українських миротворців, які виконують завдання з підтримання миру у Республіці Ліберія.
– Я задоволений технічним станом та належним рівнем працездатності перевіреного основного та допоміжного обладнання, а також відповідальним ставленням посадових осіб українського миротворчого контингенту до виконання своїх функціональних обов’язків, – зазначив пан Домінадор Куеролійко.
У свою чергу, під час підбиття підсумків роботи комісії у 56-му овз полковник Євгеній Костік подякував за підготовку та проведену роботу особовому складу підрозділів забезпечення, керівництво якими здійснюють заступник командира з аеродромно-технічного забезпечення підполковник Віталій Дворський та заступник командира з тилу підполковник Олександр Наконечний.

 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.