" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - "Мотор Січ" розпочала поставки нових двигунів для українських Мі-24ПУ Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41259747 Відвідувачів
Укрінформ
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Урядовий портал
Боевое Братство
"Мотор Січ" розпочала поставки нових двигунів для українських Мі-24ПУ Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ першій половині вересня ВАТ "Мотор Січ" (Запоріжжя, Україна) здійснило поставку перших серійних вертолітних двигунів ТВ3-117ВМА-СБМ1В, призначених для установки на Модернізовані транспортно-бойові вертольоти Мі-24 Збройних сил України. "Ці двигуни були поставлені на адресу держпідприємства" Авіакон "(м.Конотоп), що здійснює модернізацію вертольотів Мі-24", - уточнили "Інтерфаксу-АВН" у четвер у прес-службі ВАТ "Мотор Січ". 

Раніше двигуни ТВ3-117ВМА-СБМ1В пройшли держвипробувань у складі силової установки вертольота Мі-24. Завдяки новим двигунів значно покращилися льотно-технічні та експлуатаційні характеристики вертольота ", - зазначають у прес-службі підприємства.
За оцінкою фахівців, ТВ3-117ВМА-СБМ1В мають ряд істотних переваг у порівнянні з двигунами ТВ3-117 і ВК-2500, особливо при їх експлуатації в умовах високогір'я і високих температур. Крім того, у цих двигунів істотно вище ресурс.
"В даний час серйозну зацікавленість у закупівлі нових двигунів ТВ3-117ВМА-СБМ1В проявляють військові відомства деяких європейських країн з метою модернізації наявного парку вертольотів Мі-24", - сказав представник прес-служби "Мотор Січ".
Він нагадав, що ТВ3-117ВМА-СБМ1В - другий двигун власної розробки "Мотор Січ", що отримав сертифікат МАК.
Раніше повідомлялося, що в ході випробувань вертоліт Мі-24 ВПС України з двигунами ТВ3-117ВМА-СБМ1В піднявся на висоту 5 км за дев'ять хвилин. Двигун здатний працювати при температурі +55 градусів без втрати потужності, а його ресурс збільшено майже вдвічі відносно базового двигуна. Максимальна злітна потужність двигуна - 2500 к.с., на надзвичайному режимі - 2800 л.с.
Вертолітний двигун ТВ3-117ВМА-СБМ-1В створено ВАТ "Мотор Січ" на базі літакового двигуна, який застосовується на Ан-140.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.