" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Збори афганців Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41253708 Відвідувачів
Міністерство оборони
Урядовий портал
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Збори афганців Надрукувати Надіслати електронною поштою
Image4 жовтня у приміщенні управління освіти та науки Вінницької обласної адміністрації за участь голови Української спілки ветеранів Афганістані Сергія Червонописького, відбулося спільне засідання президії та правління  обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані з порядком денним:
1.Про ротацію у складі правління обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані.
3.Про ситуацію в Спілці учасників бойових дій в Афганістані м. Вінниця.
4. Про розгляд заяви голови обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані Петра Кирилішина.
У зв’язку з кадровим змінами до складу правління обласної Спілки обрано Драмарецьку Тетяну Петрівну – голову Козятинської міськрайонної Спілки ветеранів війни в Афганістані та Акоп'яна  Радміка Гургеновича – голову Крижопільської районної Спілки ветеранів Афганістану «Баграм».
Члени правління розглянули ситуацію, яка склалася у Спілці учасників бойових дій в Афганістані м. Вінниця у зв»язку з обранням голови організації. Заслухано інформацію учасників бойових дій в Афганістані Анатолія Перебитюка та Ігоря Грома. Прийнято рішення про проведення зборів членів Спілки м. Вінниця 4 листопада 2009 року у приміщенні транспортного коледжу. Від імені правління обласної Спілки сформована делегація для участі в роботі зборів у складі Бовкуна Василя Павловича - голови Калинівської районної Спілки, Пачковського Володимира Вільгельмовича - голови Літинської районної організації, Гончарука Володимира Миколайовича – голови Хмільницької міськрайонної організації, Ліщишин Івана Михайловича -  голови Немирівської організації Деміхіна Івана Павловича – голови Липовецької організації.
На засіданні правління також розглядалося заява про відставку Кирилішина Петра Андрійовича з посади голови обласної Спілки ветеранів війни в Афганістані. В результаті обговорення члени правління та президії обласної Спілки відхилили заяву Кирилішина П.А. про відставку і зобов»язали працювати на посаді голови обласної Спілки до чергової конференції.
Під час роботи правління голова Погребищенської районної Спілки Олександр Цегельнюк презентував книгу Едуарда Подільського «Пора синівських доріг», яка розповідає про уродженців Погребищенського району, які загинули під час війни в Афганістані. В книзі також розповідається також про учасників бойових дій в Афганістані, які в даний час проживають на території району.
Голова Погребищенської районної Спілки ветеранів Афганістану  Олександр Цегельнюк вручає книгу Едуарда Подільського «Пора синівських доріг» голові Української Спілки ветеранів Афганістані Сергію Червонопиському.
 
< Попередня   Наступна >

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.